- 18 Mart 2021
- 176
- 25
- 48
Diktirdiniz mi lütfen bilgilendirinpeki kalici dikim yaparken dar dikim yapan doktorlar var o mumkun mu sence
Kontrolde gttinizmiKizlar mavi bi ip geldi ic camasirima ama islemden mi bilmiyorum 15.gunum normal mi
Nasıl iyi mi memnun kaldn miMerhaba kızlar 1 hafta önce kalıcı kızlık zarı yaptırdım ağrım vardı hep bugüne kadar bugün hiç yok akıntımdada böyle ince kıl gibi jelatin renginde bişeyler geldi dikişlerimmi tutmadı acaba bidr prf ayşe gürbüz de hiç işem yaptıran varmı
Siz Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?Nasıl iyi mi memnun kaldn mi
Kalıcı kızlık zarıSiz Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Ama nereden nasıl yaptıracam bilmiyorum siz yaptırdınız mi lütfen bilgi verir misinSiz Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Yelda doğan antalyada 6 bin dedi ama garanti mi bilemedimNerde yaptırmayı düşünüyorsunuz hiç araştırdınız mı?
Karamel nerede yaptıdin bize bilgi verir misinizSizin süre nasıl geçti tuttumu evlendiyseniz bi sıkıntı yaşadınızmı
Valla geçici mi yaptırsam kalicimi bilemedim KorkuyorumCanım dügünün yakın mı bende geçici işlem olucam ismi duyulmayan bi doktor benimki her doktor geçiciyi yapıyor ama bende korkuyorum tabi
Mayıs sonu düğün daha doğrusu nikah pandemiden dolayı düğün olmayacak. Ben çok araştırdım geçiciye karar verdim, kalıcı tutmuyor vs gibi sıkıntı doğuruyormuş ve bazı doktorlar tekrardan ücret talep ediyor tutmadığı için dikişler. geçiçi daha garanti olarak geldi. okudugum doktor yazılarında da geçici de kalıcı da garanti ama kalıcıyı iyi koruyabilmek lazım.Canım dügünün yakın mı bende geçici işlem olucam ismi duyulmayan bi doktor benimki her doktor geçiciyi yapıyor ama bende korkuyorum tabi
Sen mi ben miSen uzun zaman takıo edıyrosn bırda harun özkan dıye bır doktorda gecıyor daha oncede yazdım bılgı almak ıcın o gercekten gercek zar yapıyorm dıor ama me kadar guvrnebılırz bılmıyorm burayı okufukca aklım karısıyor korkum artıyor benm yaptırmam şazım ama bır turlu karar veremıyorm o kadar stres olmuskı bu durum keşke bu hatayı yapcahıma ölüp gitseydım dıorm
Nasıl geçti lütfen bilgi verir misinizMerhaba kızlar 1 hafta önce kalıcı kızlık zarı yaptırdım ağrım vardı hep bugüne kadar bugün hiç yok akıntımdada böyle ince kıl gibi jelatin renginde bişeyler geldi dikişlerimmi tutmadı acaba bidr prf ayşe gürbüz de hiç işem yaptıran varmı
Şuan hiç bir sıkıntı yok normal hayatıma devame diyorum ama muane olduktan sonra mutlaka buraya yazıcam canımNasıl geçti lütfen bilgi verir misiniz
canim bu ne heyecan dur bi sakin ol hepimiz ayni durumdayiz korkma oncelikle ben henuzDiktirdiniz mi lütfen bilgilendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?