- 23 Kasım 2020
- 228
- 64
- 18
Bence de söyleme. Ben işlem olduktan sonra tutmayınca iki kez ayrı ayrı tekrar dikiş atıldı. Daha kontrole gitmedim son durumu bilmiyorumŞuan durumun nasil canımSenin adına cok üzüldüm umarım dikislerin tutmuştur.
Bende kötü bir birliktelik yaşadım yaklaşık 3 yıl önce bekaretimi kaybettim. Ve ilerde evlenecegim insana bunu söylemelimiyim yoksa diktirmelimiyim hic bilmiyorum(
Benim 6 ay oldu spor esnasında gerilme hissediyorum ve bazen hafif sızıCanım bana 7 ay oldu halen gerilme var otururken felan hissediyorum yani
Etlenme kötü ya kanama olasılığını azaltıyorArkadaşlar ben aynadan baktım etlenmiş gibi sanki çok küçük bir delik var
Evet öyleymiş 13 ağustosta olmuştum benEtlenme kötü ya kanama olasılığını azaltıyor
HayırEvlilik var mı peki
Ben doktoruma bunu defalarca sordum konuştuğum doktorlarada sordum güldü hatta bazıları öyle bir şey yok canını sıkma kalıcı bu senelerde geçse kanama oluyır eğer başarılı bir işlem iseBelki 5 sene sonra evlenirim etlenmeye başlamış bile sizce evlenmeye yakın tekrar mı diktirmeliyim
Ayrıca zaman geçtikçe tabi etleşir iyileşiyor sonuçta doku bütünlüğü sağlanıyorBen doktoruma bunu defalarca sordum konuştuğum doktorlarada sordum güldü hatta bazıları öyle bir şey yok canını sıkma kalıcı bu senelerde geçse kanama oluyır eğer başarılı bir işlem ise
Başarılı bir işlem evet ama kanama olasılığı azalıyormuşAyrıca zaman geçtikçe tabi etleşir iyileşiyor sonuçta doku bütünlüğü sağlanıyor
Etleşmiş bir şeyin kanama olasılığı neden azalsın ki kapanmış sonuçta deri yırtılacak bence daha çok kanama olur mantıken öyle olması gerekmiyor muBaşarılı bir işlem evet ama kanama olasılığı azalıyormuş
Canım olmaz ki sonuçta dikilecek birşey kalmamış ya zaten ilişki zor olucak eşin anlar bakire olduğunu herkeste kan gelmiyor sonuçtaBelki 5 sene sonra evlenirim etlenmeye başlamış bile sizce evlenmeye yakın tekrar mı diktirmeliyim
Ben bu soruda birinin yorumunu okumuştum birkaç ay önce yine aynı şekilde etleştiğini ve çok az kanama olduğunu söylemiştiEtleşmiş bir şeyin kanama olasılığı neden azalsın ki kapanmış sonuçta deri yırtılacak bence daha çok kanama olur mantıken öyle olması gerekmiyor mu
Evet öyle de kim bilir ne zaman evleneceğim aşırı küçük bir delik zar olmadan önce içini görebiliyordum ben şu an serçe parmağımdan bile çok küçük bir delik baya etleşmişCanım olmaz ki sonuçta dikilecek birşey kalmamış ya zaten ilişki zor olucak eşin anlar bakire olduğunu herkeste kan gelmiyor sonuçta
Bilmiyorum ki canım ben mesela bi doktorla konuşmuştum kalıcı için dokuyu sert bi araya getirirsen ilişki zamanında zor yirtilıyormus darlık konusunda ıyi ama kanama konusunda bilmiyorum kanar ama zorluk yaşarsın biraz ama inşallah bi sıkıntı yaşamadan atlatirsin çok düşünme düşündükçe psikolimizde bozuldu artıkEvet öyle de kim bilir ne zaman evleneceğim aşırı küçük bir delik zar olmadan önce içini görebiliyordum ben şu an serçe parmağımdan bile çok küçük bir delik baya etleşmiş
Tamam zaten kimse öyle oluk oluk bir kan beklemiyor ki bence kan da beklemiyorlar da biz abartıyoruzBen bu soruda birinin yorumunu okumuştum birkaç ay önce yine aynı şekilde etleştiğini ve çok az kanama olduğunu söylemişti
Sırf bunları düşünmemek için aylardır girmiyordum burayaBilmiyorum ki canım ben mesela bi doktorla konuşmuştum kalıcı için dokuyu sert bi araya getirirsen ilişki zamanında zor yirtilıyormus darlık konusunda ıyi ama kanama konusunda bilmiyorum kanar ama zorluk yaşarsın biraz ama inşallah bi sıkıntı yaşamadan atlatirsin çok düşünme düşündükçe psikolimizde bozuldu artık
Öyle tabi haklısınTamam zaten kimse öyle oluk oluk bir kan beklemiyor ki bence kan da beklemiyorlar da biz abartıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?