Bence de söyleme. Ben işlem olduktan sonra tutmayınca iki kez ayrı ayrı tekrar dikiş atıldı. Daha kontrole gitmedim son durumu bilmiyorum

Arkadaşlar ben aynadan baktım etlenmiş gibi sanki çok küçük bir delik var

Belki 5 sene sonra evlenirim etlenmeye başlamış bile sizce evlenmeye yakın tekrar mı diktirmeliyim

Belki 5 sene sonra evlenirim etlenmeye başlamış bile sizce evlenmeye yakın tekrar mı diktirmeliyim
Ben doktoruma bunu defalarca sordum konuştuğum doktorlarada sordum güldü hatta bazıları öyle bir şey yok canını sıkma kalıcı bu senelerde geçse kanama oluyır eğer başarılı bir işlem ise

Ben doktoruma bunu defalarca sordum konuştuğum doktorlarada sordum güldü hatta bazıları öyle bir şey yok canını sıkma kalıcı bu senelerde geçse kanama oluyır eğer başarılı bir işlem ise
Ayrıca zaman geçtikçe tabi etleşir iyileşiyor sonuçta doku bütünlüğü sağlanıyor

Işte yırtılması zor oluyor ince deride yırtılma kolay olduğu için kanıyor

Canım olmaz ki sonuçta dikilecek birşey kalmamış ya zaten ilişki zor olucak eşin anlar bakire olduğunu herkeste kan gelmiyor sonuçta

Etleşmiş bir şeyin kanama olasılığı neden azalsın ki kapanmış sonuçta deri yırtılacak bence daha çok kanama olur mantıken öyle olması gerekmiyor mu
Ben bu soruda birinin yorumunu okumuştum birkaç ay önce yine aynı şekilde etleştiğini ve çok az kanama olduğunu söylemişti

Canım olmaz ki sonuçta dikilecek birşey kalmamış ya zaten ilişki zor olucak eşin anlar bakire olduğunu herkeste kan gelmiyor sonuçta
Evet öyle de kim bilir ne zaman evleneceğim aşırı küçük bir delik zar olmadan önce içini görebiliyordum ben şu an serçe parmağımdan bile çok küçük bir delik baya etleşmiş

Evet öyle de kim bilir ne zaman evleneceğim aşırı küçük bir delik zar olmadan önce içini görebiliyordum ben şu an serçe parmağımdan bile çok küçük bir delik baya etleşmiş
Bilmiyorum ki canım ben mesela bi doktorla konuşmuştum kalıcı için dokuyu sert bi araya getirirsen ilişki zamanında zor yirtilıyormus darlık konusunda ıyi ama kanama konusunda bilmiyorum kanar ama zorluk yaşarsın biraz ama inşallah bi sıkıntı yaşamadan atlatirsin çok düşünme düşündükçe psikolimizde bozuldu artık

Sırf bunları düşünmemek için aylardır girmiyordum buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…