İçinin rahat olmasını istiyorsan bu işlemi yapan başka bi doktora muayene ol bence doktorun kimdi ki tutuyor denildiğinde de güvenemiyoruz doktorlara çok zor bi durum bıçak sırtı gibi
Tuttu gibi hissediyorum çünkü oturduğumda içinde bişey var vajinamın geriliyor halen rahat oturamıyorum korkuyorum

Kızlar yakında sözüm var ve ben hala bişey yapamadım kafam o kadar karışık ki kalıcı olsam çalışıyorum bu koşuşturma da ya tekrar tutmazsa geçici güvenemiyorum Mayıs'ta nikahım olacak sizce o zamana kadar kalıcıyı koruyabilir miyim gün içinde biriyle konuşurken bile aklımdan bunlar geçiyor

Canım hangisi senin için rahatsa onu yap kalıcıda çoğunluğun olumlu sonuç aldığı doktorada gidebilirsin geçicide olabilirsin geçiciye peki neden güvenmiyorsun?

Canım hangisi senin için rahatsa onu yap kalıcıda çoğunluğun olumlu sonuç aldığı doktorada gidebilirsin geçicide olabilirsin geçiciye peki neden güvenmiyorsun?
Aslında herkes olumlu sonuç alıyor genel olarak ama sanki bi sorun çıkar gibi hissediyorum kalıcı olsam koruyabilir miyim o süreç çok zor yine aynı şeyler

Kalıcıda bilmiyom nasıl geçiyor günün koruyabilir misin ama geçicide evet korku oluyor insan gidemeyeceğini düşünüyor fakat en kolayda o oluyor bi kerede kurtuluyor insan sadece kınadan önceki gün gitmeyi ayarlamak önemli

Kızlar Benim bugün 38. günüm Hareketlerin falan düzeldi ağrım sızım yok ama ne zaman duşa girsem duştan sonra o bölgede bir gerilme oluyor halbuki çıktıktan sonra çok iyi kurutuyorum ayakta duş alıyorum ama duştan Çıktık daha sonra birkaç saat o bölgede hep bir gerilme ve sızlama oluyor ben de bir şeyi yanlış yapıyorum acaba sizin de mi böyle oluyor

Ps
Ben yaptırmadim ama psikolojik de olabilir, iyileşme devam da ediyor olabilir. Sonuçta tam iyileşme 2 ay diyorlardı olanlar canım.

Kızlar Turgay beyin asistanına yazdım problem olmaz diyor ben bir tarih belirleyip kısa zamanda gidecem inşallah

Canım bana 7 ay oldu halen gerilme var otururken felan hissediyorum yani

Şuan durumun nasil canım Senin adına cok üzüldüm umarım dikislerin tutmuştur.
Bende kötü bir birliktelik yaşadım yaklaşık 3 yıl önce bekaretimi kaybettim. Ve ilerde evlenecegim insana bunu söylemelimiyim yoksa diktirmelimiyim hic bilmiyorum (

Sakın söyleme ben söyledim adam yıllarca oyaladı beni sakın sakın söyleme git diktir bu erkekler dürüst davranmayı hak etmiyorlar

canim benim eski nisanlim asiri rahat bi insandi basta sorun etmedi hic evlilige yaklastikca keske sana ilk dokunan ben olsaydim demeye basladi sonra kavgalar artti cok kotu ayrildik asla soyleme annene kardesine bile soyleme anlamazlar cunku bisekilde diktir kalici gecici durumuna gore
cok pisman oluyo insan inan o laflara maruz kalinca beyaz bir yalan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…