- 14 Mart 2019
- 280
- 117
- 53
Tuttu gibi hissediyorum çünkü oturduğumda içinde bişey var vajinamın geriliyor halen rahat oturamıyorum korkuyorumİçinin rahat olmasını istiyorsan bu işlemi yapan başka bi doktora muayene ol bence doktorun kimdi kitutuyor denildiğinde de güvenemiyoruz doktorlara çok zor bi durum bıçak sırtı gibi
bence mutlaka baska iki doktora daha gorun kesin icin rahat eder o zamanEvet canım
Aynn canım araştırıyorum gideceğim tek korkum yeniden o anı yaşamak istemiyorubence mutlaka baska iki doktora daha gorun kesin icin rahat eder o zaman
mecburen canim ya icin rahat eder en azindan git sonra da unut islemAynn canım araştırıyorum gideceğim tek korkum yeniden o anı yaşamak istemiyoru
Aynen canım inşallajmecburen canim ya icin rahat eder en azindan git sonra da unut islem
oldugunu
Siz işlem yaptırdınız mimecburen canim ya icin rahat eder en azindan git sonra da unut islem
oldugunu
Canım hangisi senin için rahatsa onu yap kalıcıda çoğunluğun olumlu sonuç aldığı doktorada gidebilirsin geçicide olabilirsin geçiciye peki neden güvenmiyorsun?Kızlar yakında sözüm var ve ben hala bişey yapamadım kafam o kadar karışık ki kalıcı olsam çalışıyorum bu koşuşturma da ya tekrar tutmazsa geçici güvenemiyorum Mayıs'ta nikahım olacak sizce o zamana kadar kalıcıyı koruyabilir miyim gün içinde biriyle konuşurken bile aklımdan bunlar geçiyor
Aslında herkes olumlu sonuç alıyor genel olarak ama sanki bi sorun çıkar gibi hissediyorum kalıcı olsam koruyabilir miyim o süreç çok zor yine aynı şeylerCanım hangisi senin için rahatsa onu yap kalıcıda çoğunluğun olumlu sonuç aldığı doktorada gidebilirsin geçicide olabilirsin geçiciye peki neden güvenmiyorsun?
Ben yaptırmadim ama psikolojik de olabilir, iyileşme devam da ediyor olabilir. Sonuçta tam iyileşme 2 ay diyorlardı olanlar canım.Kızlar Benim bugün 38. günüm Hareketlerin falan düzeldi ağrım sızım yok ama ne zaman duşa girsem duştan sonra o bölgede bir gerilme oluyor halbuki çıktıktan sonra çok iyi kurutuyorum ayakta duş alıyorum ama duştan Çıktık daha sonra birkaç saat o bölgede hep bir gerilme ve sızlama oluyor ben de bir şeyi yanlış yapıyorum acaba sizin de mi böyle oluyor
Canım bana 7 ay oldu halen gerilme var otururken felan hissediyorum yaniKızlar Benim bugün 38. günüm Hareketlerin falan düzeldi ağrım sızım yok ama ne zaman duşa girsem duştan sonra o bölgede bir gerilme oluyor halbuki çıktıktan sonra çok iyi kurutuyorum ayakta duş alıyorum ama duştan Çıktık daha sonra birkaç saat o bölgede hep bir gerilme ve sızlama oluyor ben de bir şeyi yanlış yapıyorum acaba sizin de mi böyle oluyor
Benim hep duştan sonra oluyor canım galiba su değdiği için oluyorCanım bana 7 ay oldu halen gerilme var otururken felan hissediyorum yani
yok ama o kadar cok okudum ki olmis kadar oldumSiz işlem yaptırdınız mi
Şuan durumun nasil canımameliyatı olmadan önce sürekli bu başlık altındaki yorumları okuyordum. Bir an tamam ben bu ameliyatı olurum diyip iki dakika sonra diğer yorumları okudukça yok ya ben vazgeçtim diyordum. Anlık olarak fikirlerim değişiyordu yani. İnsan işin içine girmeden anlayamıyor. Kalıcı evet çok zor bir süreç. Dikkat edersen tutar diyorlar ama öyle değil. Ben çok dikkat ettim. Üzerine oturmadım hep yan oturdum. İlk günler banyo yapmadım. Klozete bacağımı açmadan oturdum. Peçeteyle tampon hareketlerle sildim. Gece bacaklarımı açarak uyuyorum diye bağlayıp uyudum. Her gün iç çamaşırımı değiştirdim. Bacağımı hiç ayırmadım. Nerede yanlış yaptım bilmiyorum. Bana göre yanlış yapılan bişey yoktu. Doktorla da alakası yok ben hala doktoruma güveniyorum ama dokuyla alakalı. Doku kabul etmiyor işte. O yüzden çok iyi düşünüp karar verin. Ben nasıl olsa zamanım var bir an önce ameliyatı olup kurtulayım kafamı rahatlatayım dedim. Daha beter oldum. Geçici işlemde nedense ipler anlaşılır görünür diye korktum. O yüzden kalıcıya karar verdim ama şimdiki aklım olsa geçici işlem olurdum. Artık orama baktıkça midem bulanıyor. Evet geçmişte bir hata yaptım ama bedeli bu kadar ağır olmak zorunda mıydı. Oraya tamı tamına 3 kez yattım. Pazartesi 4. kez yatacağım. Çektiğim sıkıntılar da cabası. Fikirlerinizi değiştirmek istemem belki söylediklerime karşı çıkanlar da olacaktır ama bunlar tamamen benim düşüncelerim. Kalıcı oldum bitti demekle olmuyor inanın. Bu zorlu yolculuğa kendinizi önceden hazırlayın.
Sakın söyleme ben söyledim adam yıllarca oyaladı beni sakın sakın söyleme git diktir bu erkekler dürüst davranmayı hak etmiyorlarŞuan durumun nasil canımSenin adına cok üzüldüm umarım dikislerin tutmuştur.
Bende kötü bir birliktelik yaşadım yaklaşık 3 yıl önce bekaretimi kaybettim. Ve ilerde evlenecegim insana bunu söylemelimiyim yoksa diktirmelimiyim hic bilmiyorum(
Bende aynı fikirdeyim erkekler bizim gibi düşünmüyorlar ne kadar severse sevsinler söylememek en doğrusuSakın söyleme ben söyledim adam yıllarca oyaladı beni sakın sakın söyleme git diktir bu erkekler dürüst davranmayı hak etmiyorlar
canim benim eski nisanlim asiri rahat bi insandi basta sorun etmedi hic evlilige yaklastikca keske sana ilk dokunan ben olsaydim demeye basladi sonra kavgalar artti cok kotu ayrildik asla soyleme annene kardesine bile soyleme anlamazlar cunku bisekilde diktir kalici gecici durumuna goreŞuan durumun nasil canımSenin adına cok üzüldüm umarım dikislerin tutmuştur.
Bende kötü bir birliktelik yaşadım yaklaşık 3 yıl önce bekaretimi kaybettim. Ve ilerde evlenecegim insana bunu söylemelimiyim yoksa diktirmelimiyim hic bilmiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?