12 bin mi kime oldun sen kuzum

Canım sorun yoksa kanaman olacaksa neden işlem yaptı

12 bin çok fazla birde kanaman olur demiş madem sadece orta kısıma dikiş atmak için neden o kadar para almış şuana kadar duyduğum en yüksek rakam şoka girdim

Cidden 12 bin mi aldilar ciddi misiiin

ya bisey sorcam neredeyse tum yorumlari okudum burda ama hala soru isaretlerim var gecici kesin kanar mi hala dunusunuyorum
kalici kesin degil ama geciciyi son care olarak dusunuyorum

ya bisey sorcam neredeyse tum yorumlari okudum burda ama hala soru isaretlerim var gecici kesin kanar mi hala dunusunuyorum
kalici kesin degil ama geciciyi son care olarak dusunuyorum
Canım geçicide kanamayan duymadım bu forumda ben adı üstünde kanama dikişi kalıcıda da sonuç alanlar var tabi iyi düşün kararını sen ver kuzum her ikisinde de sonuç alınıyor ama kalıcıyı İstanbul dışında yapabilen bi şehir yok bilgin olsun

12 bin çok fazla birde kanaman olur demiş madem sadece orta kısıma dikiş atmak için neden o kadar para almış şuana kadar duyduğum en yüksek rakam şoka girdim
Kızlar valla tammm 12 bin ödeme yaptık. 300 muayene 300 de tahliller icin istediler 12.600 verip çıktık

Şuan devamlı yan oturur şekilden duruyorum batmalar falan çok fazla. Yanma değil de batma oluyor devamlı. 15-20 gün sonra kontrole istedi beni. Bende ipler düşer mi dedim 20 gün sonra düşmeye başlar gibi biseyler söyledi. Sekreteri ile konuştum baya şimdiye kadar işlemi başarısız olan olmadı dedi. 5-6 gün sonra banyo yaparsın dedi. Yan oturmam falan gerekiyor mu dedim normal otur kalk yürü bisey olmaz dedi. Yavaş hareket etsen yeter dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…