- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
12 bin mi kime oldun sen kuzumKızlar bugün sabah muayeneye gittim. Doktor baktı inceledi, sonra niye geldin diye sordu. Hiç iliskiye girdin mi falan dedi, hayır dedim. Baktı yeniden ilk iliskide kanaman çok olur falan dedi. Sonra bana dedi ki, ama orta kısımda biraz açılma var oraya dikiş atacağım dedi. Bende madem ilk iliskide kanama olursa neden dikiş atmanız gerekiyor falan demedim, tamam dedim. 12 bin lira ameliyat ücreti ödedik. Tamamen uyutarak ameliyat yaptılar kaç saat sürdü ne kadar sürdü hiç bilmiyorum ama yaklaşık bir saat sürdü. Uyandırıldım sonra da. Doktor yanıma geldi kontrol etti tertemiz bir kızsın falan dedi merak etme kanaman olacaktır dedi. Orta kısma dikiş attık dedi. İlaçlarımı yazdı gönderdiler beni. Hiç kanamam yok akıntı falan yok sadece batikon sürmüşler onun sarılığı var çevresinde. Normal mi hiç kanama olmaması
Canım sorun yoksa kanaman olacaksa neden işlem yaptıKızlar bugün sabah muayeneye gittim. Doktor baktı inceledi, sonra niye geldin diye sordu. Hiç iliskiye girdin mi falan dedi, hayır dedim. Baktı yeniden ilk iliskide kanaman çok olur falan dedi. Sonra bana dedi ki, ama orta kısımda biraz açılma var oraya dikiş atacağım dedi. Bende madem ilk iliskide kanama olursa neden dikiş atmanız gerekiyor falan demedim, tamam dedim. 12 bin lira ameliyat ücreti ödedik. Tamamen uyutarak ameliyat yaptılar kaç saat sürdü ne kadar sürdü hiç bilmiyorum ama yaklaşık bir saat sürdü. Uyandırıldım sonra da. Doktor yanıma geldi kontrol etti tertemiz bir kızsın falan dedi merak etme kanaman olacaktır dedi. Orta kısma dikiş attık dedi. İlaçlarımı yazdı gönderdiler beni. Hiç kanamam yok akıntı falan yok sadece batikon sürmüşler onun sarılığı var çevresinde. Normal mi hiç kanama olmaması
ben de aynı şeyi sordum. benim doktorum da zar yırtıksa yırtıktır zedelenme vs bişey zar dışında gelişen duruma denir dedi. anlamadım ben deCanım sorun yoksa kanaman olacaksa neden işlem yaptı
12 bin çok fazla birde kanaman olur demiş madem sadece orta kısıma dikiş atmak için neden o kadar para almış şuana kadar duyduğum en yüksek rakam şoka girdimKızlar bugün sabah muayeneye gittim. Doktor baktı inceledi, sonra niye geldin diye sordu. Hiç iliskiye girdin mi falan dedi, hayır dedim. Baktı yeniden ilk iliskide kanaman çok olur falan dedi. Sonra bana dedi ki, ama orta kısımda biraz açılma var oraya dikiş atacağım dedi. Bende madem ilk iliskide kanama olursa neden dikiş atmanız gerekiyor falan demedim, tamam dedim. 12 bin lira ameliyat ücreti ödedik. Tamamen uyutarak ameliyat yaptılar kaç saat sürdü ne kadar sürdü hiç bilmiyorum ama yaklaşık bir saat sürdü. Uyandırıldım sonra da. Doktor yanıma geldi kontrol etti tertemiz bir kızsın falan dedi merak etme kanaman olacaktır dedi. Orta kısma dikiş attık dedi. İlaçlarımı yazdı gönderdiler beni. Hiç kanamam yok akıntı falan yok sadece batikon sürmüşler onun sarılığı var çevresinde. Normal mi hiç kanama olmaması
Aynen kuzum zedelenme durumunda işlem gerekmiyor diye biliyorum bendeben de aynı şeyi sordum. benim doktorum da zar yırtıksa yırtıktır zedelenme vs bişey zar dışında gelişen duruma denir dedi. anlamadım ben de
ben de bugün yaptırdım ufak bir yırtılma var ama sıfırdan zarı dikmem gerekir bunun üzerine yapamam dedi 2.500 tlyeAynen kuzum zedelenme durumunda işlem gerekmiyor diye biliyorum bende
Kalıcı mı oldun kuzuben de bugün yaptırdım ufak bir yırtılma var ama sıfırdan zarı dikmem gerekir bunun üzerine yapamam dedi 2.500 tlye
Cidden 12 bin mi aldilar ciddi misiiinKızlar bugün sabah muayeneye gittim. Doktor baktı inceledi, sonra niye geldin diye sordu. Hiç iliskiye girdin mi falan dedi, hayır dedim. Baktı yeniden ilk iliskide kanaman çok olur falan dedi. Sonra bana dedi ki, ama orta kısımda biraz açılma var oraya dikiş atacağım dedi. Bende madem ilk iliskide kanama olursa neden dikiş atmanız gerekiyor falan demedim, tamam dedim. 12 bin lira ameliyat ücreti ödedik. Tamamen uyutarak ameliyat yaptılar kaç saat sürdü ne kadar sürdü hiç bilmiyorum ama yaklaşık bir saat sürdü. Uyandırıldım sonra da. Doktor yanıma geldi kontrol etti tertemiz bir kızsın falan dedi merak etme kanaman olacaktır dedi. Orta kısma dikiş attık dedi. İlaçlarımı yazdı gönderdiler beni. Hiç kanamam yok akıntı falan yok sadece batikon sürmüşler onun sarılığı var çevresinde. Normal mi hiç kanama olmaması
evet kuzucum, dr hasan yıldız izmir deKalıcı mı oldun kuzu
ya bisey sorcam neredeyse tum yorumlari okudum burda ama hala soru isaretlerim var gecici kesin kanar mi hala dunusunuyorumYa aslında insanoğlu zora geldi mı yapamam dediği şeyi yapıyor yeterki bi mecburiyet olsun ve çok seviyorsan karşındaki kişiyi onun için herşeyi yapabiliyor ama tabi yine mümkünatı yoksa evden o gün çıkmanın daha rahat olmak için kalıcıda iyi ama işte kalıcı birsürü aşaması var ve sonunda tutup tutmamasi kanayip kanamamasi riski var Allah hepimize yardım etsin
normal bence bir haftaya kadar kokulu olmasi sorun olur enfeksiyon belirtisiAkinti sari renkte olmasi jormal mi
Canım geçicide kanamayan duymadım bu forumda ben adı üstünde kanama dikişi kalıcıda da sonuç alanlar var tabi iyi düşün kararını sen ver kuzum her ikisinde de sonuç alınıyor ama kalıcıyı İstanbul dışında yapabilen bi şehir yok bilgin olsunya bisey sorcam neredeyse tum yorumlari okudum burda ama hala soru isaretlerim var gecici kesin kanar mi hala dunusunuyorum
kalici kesin degil ama geciciyi son care olarak dusunuyorum
Kesin kanar tabi sonuçta dikisin kopacak o anya bisey sorcam neredeyse tum yorumlari okudum burda ama hala soru isaretlerim var gecici kesin kanar mi hala dunusunuyorum
kalici kesin degil ama geciciyi son care olarak dusunuyorum
Kızlar valla tammm 12 bin ödeme yaptık. 300 muayene 300 de tahliller icin istediler 12.600 verip çıktık12 bin çok fazla birde kanaman olur demiş madem sadece orta kısıma dikiş atmak için neden o kadar para almış şuana kadar duyduğum en yüksek rakam şoka girdim
Geçmiş olsun canım inşallah tutar sorun yaşamazsınevet kuzucum, dr hasan yıldız izmir de
Kime oldun canım sen parana değer inşallah sonuç alabilirsinKızlar valla tammm 12 bin ödeme yaptık. 300 muayene 300 de tahliller icin istediler 12.600 verip çıktık
Ben bi kişi okumuştum tutmuştu ama kanaması olmamıştı sahtemi gerçekmi bilmiyorum ama umarım sahtedirKalıcıda turgay bey en iyi yapan olduğu halde onda bile kanamayanlar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?