Ben sizin yardımcı olmaya çalıştığınızı biliyorum yani sadece diğer arkadaşlar için Umut kırıcı olmayalım diye diyorum çare sadece İstanbul değil yani onu demek istiyorum

Öyle bir şey yok canım için rahat etsin diye kendi doktorun dışında başka doktora da kontrol ettir tutmayacak diye bir şey yok ama gerçekten bende artık bu yorumları okumayacağım herkes her şeyi abartmaktan başka bir şey yapmıyor yardımcı olmak yerine daha beter moral bozuyorlar. Buradakilere kalsa ben kalıcı işleme cesaret bile edemezdim ama 15.günüm gayet iyiyim yani

Kime işlem olduğumla ne ilgisi var. İstanbul dışında kimse yapamıyor zaten sana göre
bana göre değil bu benim kendi fikrim değil sadece ben bu foruma bakarak konuşuyorum ben gerçek olan bi durumdan bahsettim çoğu insan madur oldu başka doktorlara kalıcı olup kandırıldı . sinirlenmek yerine baştan sona okuyabilirdiniz formu

Okudum zaten ben ? Burada Turgay’a olup tuttu denildiği halde kanaması olmayan bir sürü kişi var bu mu yani çözüm Turgay mı

En azından diğer doktorlar tutmadığını söylüyor da insanlar önlemini alıyor. Tuttu denildiği halde kanaması olmayan kaç kişi oldu

Baştan okursanız İzmir Ankara Malatya da bile olup sonuç alan var ?

Baştan okursanız İzmir Ankara Malatya da bile olup sonuç alan var ?
Ben Malatya’da kalıcıdan sonuç alan görmedim burda İzmir’de de bu şekilde bi tavır sergilemenizi anlamış değilim sinirlenmeniz çok komik benim Turgay’la bi işim yok ben geçici olucam kalıcı işlemle de işim yok umarım hayal kırıklığı yaşamazsınız ve ben haksız çıkarım

Sinirlenmiyorum komik olan sizsiniz bu ısrarcılığınız hayal kırıklığı yaşamam merak etme

Görmemeniz sizin probleminiz demekki yeterince okumamışsınız ya da buradakilerle konuşmamışsanız size daha fazla cevap vermeyeceğim amacınız belli

En azından diğer doktorlar tutmadığını söylüyor da insanlar önlemini alıyor. Tuttu denildiği halde kanaması olmayan kaç kişi oldu
Ben zaten kalıcı önermiyorum farkındaysanız neyse iyi akşamlar ben dahil olmak istiyorum bu konuya daha fazla kim kime isterse işlem olmakta Özgür

Ben islemden sonra ise gitmiştim oturmada bir sıkıntı yaşamıyorsun
Teşekkürler ama sen sanki yanlış hatırlamıyorsam yan oturmaya çalıştım bide aynı gün olduğu için sıkıntı yaşamamıştın ben 3 gün mecbur öyle kalıcam gelinlikle falan yan oturamam sıkıntı olur mu sence

Herkes niye bu kadar geriliyor ki isteyen istediğine yaptırır arkadaş kalıcıyı kötülememis ki bizim şuan bulunduğumuz durum çok yıpratıcı bi durum gerginiz istemsizce hepimiz fırsatı olanlar için tabiki kalıcı yapıp olumlu sonuç alırlar ama o kadar çok aşamasi var ki gidip gelmesi bakım süreci tutup tutmamasi tutmasa yeniden yaptırması, evlenene kadar koruması, kanayıp kanamamasi bende bu zamana kadar hep kalıcı düşünüyordum ama baktım kaldırabilecegim bi süreç değil ve geçiciden herkes olumlu sonuç alıyor vazgeçtim kalıcıdan benim önerim tuttuktan sonra bi kaç doktora gösterip öyle evlenin riske atmayın

İStemsiz yan oturmak istiyorsun canım gelinlikle olacağından direk baskı yapmamıs olursun sorun olacağını sanmıyorum burada konustuğum arkadaşlar var ev temizliği bile yaptı o halde sehirde değiştirdi birşey olmadı

hanımlar 3 aydır bu sitedeyim bir türlü doktora gitmeye cesaret e dememiştim ters cevap alırım diye bugün doktora gittim ve zarımda yırtık olmadığını esnek olduğunu söyledi burada fotoğraf attıklarım beni rahatlatmaya çalışanlar çok oldu Allah hepinizden razı olsun hepiniz bu dertten bir an önce kurtulursunuz umarım

Çok sevindim canım, Allah razı olsun

Canım çok sevindim demiştim sana artık bu konuları düşünme ve kafan rahat bi şekilde hayatı yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…