- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
- 33
Doku ince kenarlı olduğunda geçicide kanama sağlanmıyor mu kafam karıştı iyice esenk zarda bile geçici ile sonuç alan olmuştu zar ne kadar önemli geçicide eski zar sence aklım karıştıMuayene olmadın mı dokun kalmamış mı? O doku bildiğim kadarıyla Doğumla geri çekiliyor ilişki ile değil yani ince kenarlı ise de yapınla alakalıdır ilişki ile olduğunu sanmam
Geçicide korkulacak ne var?sen korkmuyor musun geciciden ya aksilik
olursa diye bide bahsettigin doktor sezgin sonmez mi
Canım arkadaş dügün öncesi evden çıkamam sorun olursa diye böyle bişey yazdıGeçicide korkulacak ne var?
Ya aslında insanoğlu zora geldi mı yapamam dediği şeyi yapıyor yeterki bi mecburiyet olsun ve çok seviyorsan karşındaki kişiyi onun için herşeyi yapabiliyor ama tabi yine mümkünatı yoksa evden o gün çıkmanın daha rahat olmak için kalıcıda iyi ama işte kalıcı birsürü aşaması var ve sonunda tutup tutmamasi kanayip kanamamasi riski var Allah hepimize yardım etsinCanım arkadaş dügün öncesi evden çıkamam sorun olursa diye böyle bişey yazdı
amin canım hepsinin ayrı ayrı riskleri var elimizden geleni yapacaz başka çare yok allah yardım eder inşallahYa aslında insanoğlu zora geldi mı yapamam dediği şeyi yapıyor yeterki bi mecburiyet olsun ve çok seviyorsan karşındaki kişiyi onun için herşeyi yapabiliyor ama tabi yine mümkünatı yoksa evden o gün çıkmanın daha rahat olmak için kalıcıda iyi ama işte kalıcı birsürü aşaması var ve sonunda tutup tutmamasi kanayip kanamamasi riski var Allah hepimize yardım etsin
Sor canimkızlar kalıcı işlemi bugün oldum sormam gereken şeyler var, online olan var mı?
Çok değildi tabiAkintin yogun muydu benimki yogun yani
Canım bende öyleydim bugün 15.gün yürüyüşüm tamamen eskisi gibi ama yavaş yürüyorum yine de ama oturma falan benimde hala aynı az bir hareket yapsam batıyor korkuyorum dışarı çıkmaya anlaşılıyor oturup kalkmadanNr zaman normal yuruyebilecrm yaaaa cok bunaldim herkes anliyorr bisiler
Bir iki gün batma hissi oluyor. Sonra geçiyorKizlar bugun 6.gunum ama biraz bile yurusem batiyor dikisler
Bilmiyorum ki canim tuhaf yani bende agri bayma vs var baya yanuBenim son dikişi attıralı üzerinden neredeyse iki hafta geçti. ma ne batma hissi var ne yürümemde tuhaflık var. Her şeyi normal şekilde yapabiliyorum. Hiç ameliyat olmamış gibi hissetmeye başladım yine. Sadece kaşıntı oluyor ara ara
Canım senin ilk yaptığın ne zamandı yani ilk işlemden kaç gün geçti ? Bende üstüne Oturmadığın sürece anlamıyorum artık yürüyüşüm falan hep düzeldi çünkü ben de normal hissediyorumBenim son dikişi attıralı üzerinden neredeyse iki hafta geçti. ma ne batma hissi var ne yürümemde tuhaflık var. Her şeyi normal şekilde yapabiliyorum. Hiç ameliyat olmamış gibi hissetmeye başladım yine. Sadece kaşıntı oluyor ara ara
Ağrı kesici içiyor musun peki ben de hiç bir şekilde bu kadar çok ağrı batma olmamıştı sadece ilk gün ağrı yanma olmuştu ama ben hep ağrı kesicilerimi on gün boyunca düzenli içtim. Ağrı kesici içmediğin için mi acaba ?Bilmiyorum ki canim tuhaf yani bende agri bayma vs var baya yanu
Bu gün ilk işlemden sonraki 34. günCanım senin ilk yaptığın ne zamandı yani ilk işlemden kaç gün geçti ? Bende üstüne Oturmadığın sürece anlamıyorum artık yürüyüşüm falan hep düzeldi çünkü ben de normal hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?