ya umarim sorunsuz gecer kurtulursun insallah her sey guzel olur hakkinda

Amin kızlar ins yarin ameliyat olursam ve başarılı olursa doktor ismini açıklayacağım inşAllah. Çok duaya ihtiyacım var hepimizi de rabbim bu dertten kurtarır insAllah

sen korkmuyor musun geciciden ya aksilik
olursa diye bide bahsettigin doktor sezgin sonmez mi

Amin kızlar ins yarin ameliyat olursam ve başarılı olursa doktor ismini açıklayacağım inşAllah. Çok duaya ihtiyacım var hepimizi de rabbim bu dertten kurtarır insAllah
amiiinnnn cumlemizi umarim cok rahat gecer hic kasmadan gir kendini aciyomus oyle gececek hepsii

Tutacağı Allah'a kalmis. Sen istersen bir dene , olmazsa geçici olursun. Yırtıldığından eminsen zaten iki seçenek var onunde

İnşallah gerekmez işleme ama gerekirse hasan yıldıza işlem olmaya nasıl karar verdin canım? Fiyat konustunuz mu?
hasta yorumları çok ilgili alakalı işinde de başarılı bir doktor olduğunu gösterdi niyeyse, ayrıca izmirin göbeğinde çeşitli kadın hastalıklarına dair kliniklerin de kurucusuymuş araştırdığım kadarıyla fiyatı henüz konuşmadık yarın gideceğim. teşekkür ederim dilerim işleme gerek kalmaz

sen korkmuyor musun geciciden ya aksilik
olursa diye bide bahsettigin doktor sezgin sonmez mi
Benim başka bi şansım yok İstanbul’a gidemem imkanım olsa Turgay’a gidicem ama yok işte kuzum aksilik olur diye korkuyorum tabi aklıma geldikçe ölecek gibi nefesim kesiliyor kalıcıda da tutmama riski bu işlemin her ikiiside riskli zaten elimden geleni yapacam allah büyük

yaa kiyamam sana ben niye olum falan aklina getiriyorsun iyi olacak hersey merak etme kendine zaman tani ufaktan arastir operasyon olursanda iyi beslen dikkat et hersey yoluna girer ayrica sana sunu soylim ben evet bekaretimi kaybettim ama pisman degilim sevdim yaptim bunda yanlis bisey yok bence erkekler her boku yerken guzel bize gelince namus oluyo bizimde duygularimiz var ve ben doguluyum daha zor hersey burda ama sene 2021 herseyin bi caresi var hiccc canini sikma

Çaresi olduğunu biliyorum çok kişiyede şahit oldum ama zamanın yaklaştıkça korkum artıyor canım nasıl olucak kanayacak mı işlem olabilecekmiyim düşündükçe üzülüyorum ama allah büyük bizlere de yardım eder inşallah saol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…