- 13 Şubat 2021
- 100
- 35
- 18
- 25
ya umarim sorunsuz gecer kurtulursun insallah her sey guzel olur hakkindakızlar dualarınızda ben de yer isteyeceğim. diğer arkadaşlarım gibi ben de yarın muayene olmaya gideceğim zedelenme mi yırtık mı anlamak için. eğer işlem gerekirse aynı gün yapacağım. dualarınızı lütfen eksik etmeyin
çok teşekkür ederim amin inşallah, hepimiz bir an önce kendimizi çok hissedelimya umarim sorunsuz gecer kurtulursun insallah her sey guzel olur hakkinda
sen korkmuyor musun geciciden ya aksilikcanım İstanbul’a gidip gelirim koruyabilirim muayene için tekrar gidip gelirim diyorsan Turgay’da kalıcı ol ama Antep büyük bi şehir orda geçici olup bi doktordan sonuç alanda var kuzum zaten geçici yi her doktor yapabiliyor bende kendi şehrimde geçici olcam
amiiinnnn cumlemiziAmin kızlar ins yarin ameliyat olursam ve başarılı olursa doktor ismini açıklayacağım inşAllah. Çok duaya ihtiyacım var hepimizi de rabbim bu dertten kurtarır insAllah
İnşallah gerekmez işleme ama gerekirse hasan yıldıza işlem olmaya nasıl karar verdin canım? Fiyat konustunuz mu?amin inşallah. izmir alsancak dr hasan yıldız
Tutacağı Allah'a kalmis. Sen istersen bir dene , olmazsa geçici olursun. Yırtıldığından eminsen zaten iki seçenek var onundekizlar kafayi yicem artik nolur yardim edin ya 8 ay sonra dugun var istanbula gidip kalici mi yapsam antepte dugun oncesi gecici mi napicam bilmiyorum tam bi doktora karar veriyorum kotu yorumlar goruyorum sonra sasirdim iyi
hepimizin insallah ya son gune birakmak biraz korkutuyo aslinda olur mu olmaz mi geciciden sonuc alan cok ama ne bilim istanbulda kalma dururumum var bi sure ama tutarmi orasi kesin degil iste
hasta yorumları çok ilgili alakalı işinde de başarılı bir doktor olduğunu gösterdi niyeyse, ayrıca izmirin göbeğinde çeşitli kadın hastalıklarına dair kliniklerin de kurucusuymuş araştırdığım kadarıyla fiyatı henüz konuşmadık yarın gideceğim. teşekkür ederim dilerim işleme gerek kalmazİnşallah gerekmez işleme ama gerekirse hasan yıldıza işlem olmaya nasıl karar verdin canım? Fiyat konustunuz mu?
Benim başka bi şansım yok İstanbul’a gidemem imkanım olsa Turgay’a gidicem ama yok işte kuzum aksilik olur diye korkuyorum tabi aklıma geldikçe ölecek gibi nefesim kesiliyor kalıcıda da tutmama riski bu işlemin her ikiiside riskli zaten elimden geleni yapacam allah büyüksen korkmuyor musun geciciden ya aksilik
olursa diye bide bahsettigin doktor sezgin sonmez mi
Sorun olmayanlar vardı kuzum duş alanlar oldu geçicide o bölgeye banyoda su değdirmeden yıkanmak daha doğru imişGeçici işlemde banyo durumu nasıl oluyor
yaa kiyamam sana ben niye olum falan aklina getiriyorsun iyi olacak hersey merak etme kendine zaman tani ufaktan arastir operasyon olursanda iyi beslen dikkat et hersey yoluna girer ayrica sana sunu soylim ben evet bekaretimi kaybettim ama pisman degilim sevdim yaptim bunda yanlis bisey yok bence erkekler her boku yerken guzel bize gelince namus oluyo bizimde duygularimiz var ve ben doguluyum daha zor hersey burda ama sene 2021 herseyin bi caresi var hiccc canini sikmaBenim başka bi şansım yok İstanbul’a gidemem imkanım olsa Turgay’a gidicem ama yok işte kuzum aksilik olur diye korkuyorum tabi aklıma geldikçe ölecek gibi nefesim kesiliyor kalıcıda da tutmama riski bu işlemin her ikiiside riskli zaten elimden geleni yapacam allah büyük
Çaresi olduğunu biliyorum çok kişiyede şahit oldum ama zamanın yaklaştıkça korkum artıyor canım nasıl olucak kanayacak mı işlem olabilecekmiyim düşündükçe üzülüyorum ama allah büyük bizlere de yardım eder inşallahyaa kiyamam sana ben niye olum falan aklina getiriyorsun iyi olacak hersey merak etme kendine zaman tani ufaktan arastir operasyon olursanda iyi beslen dikkat et hersey yoluna girer ayrica sana sunu soylim ben evet bekaretimi kaybettim ama pisman degilim sevdim yaptim bunda yanlis bisey yok bence erkekler her boku yerken guzel bize gelince namus oluyo bizimde duygularimiz var ve ben doguluyum daha zor hersey burda ama sene 2021 herseyin bi caresi var hiccc canini sikma
Canım enfeksiyon kapöadıgın sürece sorun yaşamazsın korkmaKizlarrrrr benim ciddi derecede bi akintim.var zarar verir mi dikislere ya yardim edin sok oldum☹☹☹
Insallah canim bana akinti icin ilac vermedi cunkuCanım enfeksiyon kapöadıgın sürece sorun yaşamazsın korkma
Benimde 7 günden sonra akıntım oldu sarı renk iyileşme olduğu için oluyır dedi doktorInsallah canim bana akinti icin ilac vermedi cunku
Akintin yogun muydu benimki yogun yaniBenimde 7 günden sonra akıntım oldu sarı renk iyileşme olduğu için oluyır dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?