• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muayene olmadın mı dokun kalmamış mı? O doku bildiğim kadarıyla Doğumla geri çekiliyor ilişki ile değil yani ince kenarlı ise de yapınla alakalıdır ilişki ile olduğunu sanmam
Doku ince kenarlı olduğunda geçicide kanama sağlanmıyor mu kafam karıştı iyice esenk zarda bile geçici ile sonuç alan olmuştu zar ne kadar önemli geçicide eski zar sence aklım karıştı 😢

Canım arkadaş dügün öncesi evden çıkamam sorun olursa diye böyle bişey yazdı
Ya aslında insanoğlu zora geldi mı yapamam dediği şeyi yapıyor yeterki bi mecburiyet olsun ve çok seviyorsan karşındaki kişiyi onun için herşeyi yapabiliyor ama tabi yine mümkünatı yoksa evden o gün çıkmanın daha rahat olmak için kalıcıda iyi ama işte kalıcı birsürü aşaması var ve sonunda tutup tutmamasi kanayip kanamamasi riski var Allah hepimize yardım etsin

Ya aslında insanoğlu zora geldi mı yapamam dediği şeyi yapıyor yeterki bi mecburiyet olsun ve çok seviyorsan karşındaki kişiyi onun için herşeyi yapabiliyor ama tabi yine mümkünatı yoksa evden o gün çıkmanın daha rahat olmak için kalıcıda iyi ama işte kalıcı birsürü aşaması var ve sonunda tutup tutmamasi kanayip kanamamasi riski var Allah hepimize yardım etsin
amin canım hepsinin ayrı ayrı riskleri var elimizden geleni yapacaz başka çare yok allah yardım eder inşallah 🙏🏻

kızlar kalıcı işlemi bugün oldum sormam gereken şeyler var, online olan var mı?

Nr zaman normal yuruyebilecrm yaaaa cok bunaldim herkes anliyorr bisiler
Canım bende öyleydim bugün 15.gün yürüyüşüm tamamen eskisi gibi ama yavaş yürüyorum yine de ama oturma falan benimde hala aynı az bir hareket yapsam batıyor korkuyorum dışarı çıkmaya anlaşılıyor oturup kalkmadan

Benim son dikişi attıralı üzerinden neredeyse iki hafta geçti. ma ne batma hissi var ne yürümemde tuhaflık var. Her şeyi normal şekilde yapabiliyorum. Hiç ameliyat olmamış gibi hissetmeye başladım yine. Sadece kaşıntı oluyor ara ara

Benim son dikişi attıralı üzerinden neredeyse iki hafta geçti. ma ne batma hissi var ne yürümemde tuhaflık var. Her şeyi normal şekilde yapabiliyorum. Hiç ameliyat olmamış gibi hissetmeye başladım yine. Sadece kaşıntı oluyor ara ara
Bilmiyorum ki canim tuhaf yani bende agri bayma vs var baya yanu

Canım senin ilk yaptığın ne zamandı yani ilk işlemden kaç gün geçti ? Bende üstüne Oturmadığın sürece anlamıyorum artık yürüyüşüm falan hep düzeldi çünkü ben de normal hissediyorum

Bilmiyorum ki canim tuhaf yani bende agri bayma vs var baya yanu
Ağrı kesici içiyor musun peki ben de hiç bir şekilde bu kadar çok ağrı batma olmamıştı sadece ilk gün ağrı yanma olmuştu ama ben hep ağrı kesicilerimi on gün boyunca düzenli içtim. Ağrı kesici içmediğin için mi acaba ?

Kızlar bugün sabah muayeneye gittim. Doktor baktı inceledi, sonra niye geldin diye sordu. Hiç iliskiye girdin mi falan dedi, hayır dedim. Baktı yeniden ilk iliskide kanaman çok olur falan dedi. Sonra bana dedi ki, ama orta kısımda biraz açılma var oraya dikiş atacağım dedi. Bende madem ilk iliskide kanama olursa neden dikiş atmanız gerekiyor falan demedim, tamam dedim. 12 bin lira ameliyat ücreti ödedik. Tamamen uyutarak ameliyat yaptılar kaç saat sürdü ne kadar sürdü hiç bilmiyorum ama yaklaşık bir saat sürdü. Uyandırıldım sonra da. Doktor yanıma geldi kontrol etti tertemiz bir kızsın falan dedi merak etme kanaman olacaktır dedi. Orta kısma dikiş attık dedi. İlaçlarımı yazdı gönderdiler beni. Hiç kanamam yok akıntı falan yok sadece batikon sürmüşler onun sarılığı var çevresinde. Normal mi hiç kanama olmaması

Back