• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuan devamlı yan oturur şekilden duruyorum batmalar falan çok fazla. Yanma değil de batma oluyor devamlı. 15-20 gün sonra kontrole istedi beni. Bende ipler düşer mi dedim 20 gün sonra düşmeye başlar gibi biseyler söyledi. Sekreteri ile konuştum baya şimdiye kadar işlemi başarısız olan olmadı dedi. 5-6 gün sonra banyo yaparsın dedi. Yan oturmam falan gerekiyor mu dedim normal otur kalk yürü bisey olmaz dedi. Yavaş hareket etsen yeter dedi
Canım benim umarım dediği gibi olur doktorun ben İstanbul dışında duymadım kalıcıda sonuç veren doktor sen ilk olursun belki umut olursun

Kızlar geçicide üstüne oturmama durumu var mı 3 gün öyle üstüne oturma durumu olsa?

Kalıcıda üstüne oturmuyorlar ya dedim belki oda öyledir o zaman dikisleri mi farkli dahami dayanıklı
Aslında kuzum dikişler aynı kullanıldıkları malzeme farklı sanırım kalıcıda yeni bi doku oluşturuyor doktorlar o dokunun kaynamasını sağlıyorlar onun tutma olasılığı var ama geçicide öyle değil eski dokuları birleştiriyorlar onun tutma olasılığı yok canım kendiliğinden atıyor dilkişi 5 gün sonra merak etme dikişler sağlam geçicide öyle üzerine oturmakla falan bozulmuyor ilişkiye girerken zorlanan arkadaşlar vardı gününü geçirmediğin sürece pek bişey olmaz canım geçicide

Canım geçicide kanamayan duymadım bu forumda ben adı üstünde kanama dikişi kalıcıda da sonuç alanlar var tabi iyi düşün kararını sen ver kuzum her ikisinde de sonuç alınıyor ama kalıcıyı İstanbul dışında yapabilen bi şehir yok bilgin olsun
İstanbul dışında yapıp sonuç alanda çok kişi oldu insaların umutlarını kırmayın bence bu şekilde herkesin İstanbul’a gidecek imkanı yok sonuçta ben çok sonuç alan duydum başka şehirde olupta. birebir arkadaşlarımdan da şahit oldum illa İstanbul’a gitmek gerekmiyor

İstanbul dışında yapıp sonuç alanda çok kişi oldu insaların umutlarını kırmayın bence bu şekilde herkesin İstanbul’a gidecek imkanı yok sonuçta ben çok sonuç alan duydum başka şehirde olupta. birebir arkadaşlarımdan da şahit oldum illa İstanbul’a gitmek gerekmiyor
bence de "doğru sonuç alan görmedim" çok geniş bir kavram

Var canım doğru sonuç alan işinde iyi olan çoğu doktor bu işlemi yapıyor önemli olan dikkat etmek korumak. Ben adı duyulmamış doktorlarda yapan birkaç arkadaşım Bile sonuç aldı. Moralinizi bozmayın yani. Turgay hoca da yapıp tutmayan da oldu demekki mesele illa İstanbul değil ya da bu işi tek yapan doktor Turgay bey değil. Bu çoğu kadın doğum uzmanı içinnçok basit bir operasyon bu kadar büyütmeye gerek yok. Aşırı zor ya da hiç yapılmayacak bir şey değil ki bu sadece İstanbul da yapılsın

Benim kimsenin umudunu kırmak gibi bi niyetim yok ben kaç sene oldu buradayım bu forumda Turgay dışında kalıcıda sonuç veren bi doktor görmedim daha doğrusu İstanbul’daki bi kaç doktor dışında . Tamam sonuç alanlar vardı onlarda son kontrole çağırıp geçici dikiş atıp kanama sağlayan doktorlar varsa arkadaşın sonuç alınan bi doktor olabilir ben burda gördüklerimi söylüyorum

Ben göremedim hanımefendi yalan söyleyecek halim yok kaç kız burda kalıcı diye kandırılıp Turgay’a gitti haberiniz yok sanırım geçen bi arkadaş yazdı 3 kez kalıcı oldum kandırıldım dokum kalmamış geçici işlem için zarını dikenem demişti doktor benim niyetim yardımcı olmak neyse iyi akşamlar

Kızlar bugün sabah muayeneye gittim. Doktor baktı inceledi, sonra niye geldin diye sordu. Hiç iliskiye girdin mi falan dedi, hayır dedim. Baktı yeniden ilk iliskide kanaman çok olur falan dedi. Sonra bana dedi ki, ama orta kısımda biraz açılma var oraya dikiş atacağım dedi. Bende madem ilk iliskide kanama olursa neden dikiş atmanız gerekiyor falan demedim, tamam dedim. 12 bin lira ameliyat ücreti ödedik. Tamamen uyutarak ameliyat yaptılar kaç saat sürdü ne kadar sürdü hiç bilmiyorum ama yaklaşık bir saat sürdü. Uyandırıldım sonra da. Doktor yanıma geldi kontrol etti tertemiz bir kızsın falan dedi merak etme kanaman olacaktır dedi. Orta kısma dikiş attık dedi. İlaçlarımı yazdı gönderdiler beni. Hiç kanamam yok akıntı falan yok sadece batikon sürmüşler onun sarılığı var çevresinde. Normal mi hiç kanama olmaması
Sen ciddi misin

Ben göremedim hanımefendi yalan söyleyecek halim yok kaç kız burda kalıcı diye kandırılıp Turgay’a gitti haberiniz yok sanırım geçen bi arkadaş yazdı 3 kez kalıcı oldum kandırıldım dokum kalmamış geçici işlem için zarını dikenem demişti doktor benim niyetim yardımcı olmak neyse iyi akşamlar
Bende yıllardır burdayım dedğin gibi turgaydan başka cıkmadı varsada tek tükdür. Ki turgaya bile uaptırıp olumsuz olanda vardı birazda oradaki damarlarla alakalı bence.

Ben artık gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum. Psikolojik olarak hiç iyi değilim. Burada okuduklarından sonra keşke geçici işlem yaptırsaydım diyorum. Geçici işlemde en azından bir iki gün bu konuyu düşünüyorsun. Ama kalıcı işlem olduğunda önce bir ay dikkat ediyorsun kontrole gidiyorsun. Daha uzun bir süre geçiyor. Geceleri deliksiz uyuyan ben bu işlemden sonra her gece uyanmaya başladım. Sürekli bunu düşünmekten yoruldum. Gerçekten bitmiş durumdayım. Ne yapacağımı şaşırdım. Kendimi gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Geçici işlemi beklemeyim kalıcı olayım psikolojim rahatlasın diye düşünmüştüm. Düzeleceğine daha beter oldu. Şimdi de yok kalıcı yaptırıp İstanbul dışında kimse sonuç almıyor yazısını görünce kan beynime sıçradı. İyice kötü oldum

Ben artık gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum. Psikolojik olarak hiç iyi değilim. Burada okuduklarından sonra keşke geçici işlem yaptırsaydım diyorum. Geçici işlemde en azından bir iki gün bu konuyu düşünüyorsun. Ama kalıcı işlem olduğunda önce bir ay dikkat ediyorsun kontrole gidiyorsun. Daha uzun bir süre geçiyor. Geceleri deliksiz uyuyan ben bu işlemden sonra her gece uyanmaya başladım. Sürekli bunu düşünmekten yoruldum. Gerçekten bitmiş durumdayım. Ne yapacağımı şaşırdım. Kendimi gerçekten hiç iyi hissetmiyorum. Geçici işlemi beklemeyim kalıcı olayım psikolojim rahatlasın diye düşünmüştüm. Düzeleceğine daha beter oldu. Şimdi de yok kalıcı yaptırıp İstanbul dışında kimse sonuç almıyor yazısını görünce kan beynime sıçradı. İyice kötü oldum
Canım sakin ol kime işlem oldun sen

Benim kimsenin umudunu kırmak gibi bi niyetim yok ben kaç sene oldu buradayım bu forumda Turgay dışında kalıcıda sonuç veren bi doktor görmedim daha doğrusu İstanbul’daki bi kaç doktor dışında . Tamam sonuç alanlar vardı onlarda son kontrole çağırıp geçici dikiş atıp kanama sağlayan doktorlar varsa arkadaşın sonuç alınan bi doktor olabilir ben burda gördüklerimi söylüyorum
Evet arkadaşım var sonuç alan ve son dikil falanda atılmadı burdada birebir mesajlaştıklaırm oldu tutan kanaması olan. Ben sizin yardımcı olmaya çalıştığınızı biliyorum hepimiz aynı durumdayız sizi anlıyorum ama bu şekilde genellemek doğru değil yapan çok doktor var yapıp kanaması olup bu forumlara yazmayan da çok kişi var bu forumu okuyan hep Turgay denildiği için Turgay da yapıyor sadece yoksa yapan birçok doktor var. Ve sonucu başarılı olan benim demek istediğim bu evet yardımcı olmak istiyorsunuz ama İstanbul dışında yapan yok demek çok yanlış.

Back