Canim kimseye kendini mecbur etme ben o hatayi yaptim ama zaman kaybindan baska bir sey degil git ameliyatini ol kimseye soyleme senin kalsin hayatindaki insanin bunu sorgulamasina bileizin verme
Bilmiyorum ki tekrar aynı şeyleri yaşamak çok korkutucu geliyor ben bunu saklayamıyorum da korkuyorum

Hiç zaman harcama yoluna bak sen çok değerlisin önce kendi değerini bil ki karşıdaki de değer bilsin. Eğer seninle gerçekten bit hayat kurmak istese yine mi çocuk çoluk muhabbeti demezdi kendini kimseye mecbur hissetme çok şükür işlem oldun inşallah tutacak kendine yepyeni bir sayfa aç

Ben işlem olmadım ki oldum da tutmadı. Tekrar yaptırır mıyım yoksa hayatıma girene yine söyler miyim bilmiyorum ama teşekkür ederim yorum için

Ben işlem olmadım ki oldum da tutmadı. Tekrar yaptırır mıyım yoksa hayatıma girene yine söyler miyim bilmiyorum ama teşekkür ederim yorum için
Pardon canım benim karıştırdım ben seni işlem yeni oldun sandım. Ama bence kimseye söyleme geçici olursun. Ne kadar güvensen bile kimseye söyleme çok iyi biri olur belki anlar hatta hiç yüzüne bile vurmaz belki ama sen kendi mecbur hissedersin psikolojik olarak ne hata yapsa fedakarlık yaparsın. Her şey geçiyor belki seviyorusundur bir şey diyemem ama kendini hiçbir şey için kimseye mecbur hissetme gerçekten isteyen hep yanında olur. Bende 3,5 yıllık ilişkimi bitirdim son bir yılda nişanlıydık ama gerçekten tek anladığım her zaman kıymet değer bilen insanlar var bu hayatı bir kere yaşayacaksın kendine bunu yapma. Üzüldüğün yerde asla durma. Emin ol daha mutlu olacaksın belki karşına çok çok iyisi çıkacak çok mutlu yuvan olacak yeter ki sen kendine İnan. Geçici yaparsın kesin sonuç herkes sonuç aldı çok zor ama bunun içinde değmez üzülmene kendini eksik hissedip birine mecbur hissetmeye.

Ve kim olursa olsun hayatında bence asla söyleme. Bu senin bedenin senin hayatın kimseye söylemek zorunda değilsin.

Ben senin yerinde olsam ayrılırdım. Geçmişte ben de buna benzer bişey yaşadım. Kendimi ona ait hissettim. Ama her şey boş. Ayrıl sen ona bağımlı değilsin.

Olan boşa geçen yıllarına oluyor. En güzel zamanlarımı saçma sapan bir insanın peşinde harcadım. Değmezmiş. Onun da zaten seninle bir gelecek düşündüğü yok. Sadece sabret ve bekle hayatına kimseyi alma. Zaman gelecek ve karşına öyle biri çıkacak ki tüm geçmişini unutacaksın. Ne kadar salakmışım diyeceksin

Birde hani bazı kişiler benim nişanlım bakire olmasam bile beni kabul eder diyen kızlar var ya bunu nasıl anlıyorlar. Ben hala nişanlımın bekarete önem verip vermediğini bir türlü anlayamadım

Kimseye kendini mecbur hissetme eğer mutlu değilsen uzatma canım yaşın kaç olursa olsun dünyada tek erkek o değil ya kuzum böyle düşünüp kendini yıpratma keşke söylemeseydin bu durumunu ona emin ol onun etkisi vardır böyle olmanızda bu konularda erkekler böyle kuzum farkli davranırlar onun için sana böyle davranan birisiyle zamanını harcama hiçbir erkeğe de anlatma durumunu birdaha

kızlar benim iki gündür sarı renk akıntım var sebebi ne sizce ? Birde benim 13. Günüm ama hala kaşıntı yok herkes iyileşinceye kaşıntı oluyor demiş acaba iyileşmedi mi benimki anlamadım

Birde hani bazı kişiler benim nişanlım bakire olmasam bile beni kabul eder diyen kızlar var ya bunu nasıl anlıyorlar. Ben hala nişanlımın bekarete önem verip vermediğini bir türlü anlayamadım
Öyle bi dünya yok canım Benin Nenem erkeğe birini söylersen birini söylemeyeceksin der ne olursa olsun çözümü var bi yolu var ben asla söylemem ne kadar seni sevsede bunu duysa ilişki zarar görür

Bilmiyorum ki tekrar aynı şeyleri yaşamak çok korkutucu geliyor ben bunu saklayamıyorum da korkuyorum
Canın ozman hep üzülür ezilirsin saklamaktan başka çaren yok burda kimsenin saklamaktan başka çaresi yok hayatından çıkar o insanı giden zaman senden gidiyor canım bak halimize hepimiz bu formda çareler arıyoruz zamanımız vaktimiz boşa harcandı diye

Evet ama ben bunu söyleyeli 1 sene oldu ayrılmadı devam etti hatta beraber düzelteceğiz dedi konusunu da açmadı hiç ama nasip değildi sanırım

Sanırım bunu saklamak en doğrusu kızlar yüze vurmayacak erkek az da olsa var evet ama her iki tarafın da mutluluğu için sanırım bazı şeyler gerçekten gizli kalmalı.

Ha şunu bileydin kuzum saklamak en doğrusu yoksa mutlu olmak mümkün değil

Ben bunuyaşatana mecbur hissetmiştim neler neler çektim kimseye mecbur hissetme arkadaşım mutsuz bi evliliktense bi süre daha yalnız kalırız benimde yaşım var bende düşünüyorum evlenebilecek miyim çocukların olacak mı diye ne çocuğu ya demiş bide ciddi düşünmüyor ki bide bence kimseye anlatma bu durumu benim fikri bu

Kızlar kabizlik icin buradan bi arkadas onermisti karisik bitki cayi o kadar iyi geldi ki bildiginiz yarim sat sonra hic zorlanmadan ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…