• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bunuyaşatana mecbur hissetmiştim neler neler çektim kimseye mecbur hissetme arkadaşım mutsuz bi evliliktense bi süre daha yalnız kalırız benimde yaşım var bende düşünüyorum evlenebilecek miyim çocukların olacak mı diye ne çocuğu ya demiş bide ciddi düşünmüyor ki bide bence kimseye anlatma bu durumu benim fikri bu
Gerizekalı kendisinin yaşı daha vahim durumda halbuki. Ama işte prestijli bir konumda. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi 😔

kizlar kafayi yicem artik nolur yardim edin ya 8 ay sonra dugun var istanbula gidip kalici mi yapsam antepte dugun oncesi gecici mi napicam bilmiyorum tam bi doktora karar veriyorum kotu yorumlar goruyorum sonra sasirdim iyice

kizlar kafayi yicem artik nolur yardim edin ya 8 ay sonra dugun var istanbula gidip kalici mi yapsam antepte dugun oncesi gecici mi napicam bilmiyorum tam bi doktora karar veriyorum kotu yorumlar goruyorum sonra sasirdim iyice
Burayı bayağı okumussundur. Önünde iki seçenek de olsa biri daha ağır basıyordur. Hangisi? Allah hakkında hayırlı olanı sana göstersin inşallah

canım İstanbul’a gidip gelirim koruyabilirim muayene için tekrar gidip gelirim diyorsan Turgay’da kalıcı ol ama Antep büyük bi şehir orda geçici olup bi doktordan sonuç alanda var kuzum zaten geçici yi her doktor yapabiliyor bende kendi şehrimde geçici olcam

Kızlar lütfen bana dua edin yarin sabah muayene olacağım doktor bozulmuş derse ayni gün kalıcı işlem olacağım. Sizi de haberdar ederim dualarınızı bekliyorum 🤲

Allah yardımcın olsun canım inşallah işleme gerek kalmaz kuzum 🙏🏻

Sanırım bunu saklamak en doğrusu kızlar yüze vurmayacak erkek az da olsa var evet ama her iki tarafın da mutluluğu için sanırım bazı şeyler gerçekten gizli kalmalı.
bu sır bizimle mezara kadar gelecek gibi duruyor. bu savaşta güveneceğimiz kendimizden başka kimsemiz yok♥️

kızlar dualarınızda ben de yer isteyeceğim. diğer arkadaşlarım gibi ben de yarın muayene olmaya gideceğim zedelenme mi yırtık mı anlamak için. eğer işlem gerekirse aynı gün yapacağım. dualarınızı lütfen eksik etmeyin🙏🏻

kızlar dualarınızda ben de yer isteyeceğim. diğer arkadaşlarım gibi ben de yarın muayene olmaya gideceğim zedelenme mi yırtık mı anlamak için. eğer işlem gerekirse aynı gün yapacağım. dualarınızı lütfen eksik etmeyin🙏🏻
Allah seni de yarın sevindirdi inşallah canım. Seninki hangi doktor?

kizlar kafayi yicem artik nolur yardim edin ya 8 ay sonra dugun var istanbula gidip kalici mi yapsam antepte dugun oncesi gecici mi napicam bilmiyorum tam bi doktora karar veriyorum kotu yorumlar goruyorum sonra sasirdim iyi
Burayı bayağı okumussundur. Önünde iki seçenek de olsa biri daha ağır basıyordur. Hangisi? Allah hakkında hayırlı olanı sana göstersin inşallah
hepimizin insallah ya son gune birakmak biraz korkutuyo aslinda olur mu olmaz mi geciciden sonuc alan cok ama ne bilim istanbulda kalma dururumum var bi sure ama tutarmi orasi kesin degil iste

Back