Benim de darbe sonucu oluk oluk kan gelmişti ondan üç ay sonra ilişkiye girmiştim tam olarak yine kan gelmişti. O hiç belli olmaz bütünlüğünün bozulduğunu sanmıyorum. Bence gerek yok yaptırmanıza.Peki sizce hiç işlem yaptırmasam bile daha önce iliskiye girmediğim için kanama olmaz mi sizce
Peki o darbede sizde sen bende ki gibi, küçük bi delik mi oluşmuştu. Nasıl olmustuBenim de darbe sonucu oluk oluk kan gelmişti ondan üç ay sonra ilişkiye girmiştim tam olarak yine kan gelmişti. O hiç belli olmaz bütünlüğünün bozulduğunu sanmıyorum. Bence gerek yok yaptırmanıza.
Benim çentikler vardı tam hatırlamıyorum ama. Vajina kendini toparlayan bir yapıya sahip. Tekrar kanamanız olabilir.Peki o darbede sizde sen bende ki gibi, küçük bi delik mi oluşmuştu. Nasıl olmustu
MErhaba arkadaslar bende cok eski üyelerdenm uzun zamandır gelmiyordum eskilerin çoğul sonuç alıp gitti ve açıkcası onlardan sonra aşırı reklam çıktı tartışma falan bu yüzden girmiyordum ams cok cogu uğramış çoktan sevındım karar vermeden önce eski mesajları okuyun hepsi yaşanmış tecrubeler bende Nisa’nda olucaktm roaccutane kullandıgımdan ertelemek zorunda kaldım hazıran gibi düşünüyorum benm korkum ilk ilişkimdede kanama olmadı ya bundada olmazsa
Merhaba roaccutan kullanınca neden oluyormuş bi bilginiz var mıMErhaba arkadaslar bende cok eski üyelerdenm uzun zamandır gelmiyordum eskilerin çoğul sonuç alıp gitti ve açıkcası onlardan sonra aşırı reklam çıktı tartışma falan bu yüzden girmiyordum ams cok cogu uğramış çoktan sevındım karar vermeden önce eski mesajları okuyun hepsi yaşanmış tecrubeler bende Nisa’nda olucaktm roaccutane kullandıgımdan ertelemek zorunda kaldım hazıran gibi düşünüyorum benm korkum ilk ilişkimdede kanama olmadı ya bundada olmazsa
Yapiliyormus ama ben beklemek tarafındayımBirde adet döneminde geçici dikim yapılabilir mı
Benim son şansım perşembe günü olabilirim. Maydonoz suyu içeceğim inşallah erken adet olurumYapiliyormus ama ben beklemek tarafındayım
Geçici dikimemi karar verdin ve galiba bugünlerde ilişki olucak?Benim son şansım perşembe günü olabilirim. Maydonoz suyu içeceğim inşallah erken adet olurum
Evt perşembe olabılırsem cuma ılıskı inşallahGeçici dikimemi karar verdin ve galiba bugünlerde ilişki olucak?
Hadi inşallah düğün mü var yoksa düğünden önce mi olucak?Evt perşembe olabılırsem cuma ılıskı inşallah
Düğünden önce canım. Erken adet olmak için ne yapabilirim bilginiz varmı. Çok korkuyorum ya kanamazsa diyeHadi inşallah düğün mü var yoksa düğünden önce mi olucak?
Düğünden önce canım. Erken adet
Sogan suyu icebilirsin o söktürüyor ya oyle yap ya da hap al geciksinDüğünden önce canım. Erken adet olmak için ne yapabilirim bilginiz varmı. Çok korkuyorum ya kanamazsa diye
Yanlış hatirlamiyorsam geçicide adet olmak sorun değildi işlem yapılıyorDüğünden önce canım. Erken adet olmak için ne yapabilirim bilginiz varmı. Çok korkuyorum ya kanamazsa diye
Hadi detayları yaz lütfen çok merak ettim.Evt perşembe olabılırsem cuma ılıskı inşallah
Tabı canım yazarım dua edin banaHadi detayları yaz lütfen çok merak ettim.
İnşallah her şey çok güzel olur. Allah yardımcın olsunTabı canım yazarım dua edin bana
Sağol canımYanlış hatirlamiyorsam geçicide adet olmak sorun değildi işlem yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?