Bence işlem yaptırmadan önce muayeneye gitmelisiniz benim bir kerelik bir ilişkim olmasına rağmen kızlık zarım tam anlamıyla yırtılmamıştı daha sonra tek bir dikişle geçici işlem olmuştum o zamanda ilişkimde yırtılmayan kısımlarda yırtlmıştı. Belki işleme bile gerek kalmayabilir sizin için

Adetinize demk geliyorsa ilişki yaşamayın derim erkekler bu konuda cok tecrübeli aklına başka şeyler gelebilir daha fazla süphe. Çekebilirsin en azından bitmini beklemen daha faydalı olur
Canım mecburum bir daha böyle bir imkân karşıma çıkmaz.normalde adet günüm cuma ve ılıskı yaşatacağım güne denk geliyor hafta sonu erken getirebilirsem getırcem getıremezsem pazartesi geciktirici alacağım

Artık çok Yoruldum ayrılacaksakta ayrılalım beş aydır uyku uyumuyorum elimden gelenın en ıyısını yapacağım taktir Allah tan

Canım ne yapmaya karar verdin peki yapay kızlık zarını mı kullanacaksın

Geçici işlem canım perşembe günü inşallah ama cuma günü adet günüm geciktirici almaya çalışacağım bir şekilde gelişini onlemem gerek o kanın
Geciktirici alacaksan aklında olsun adetten 3 veya 5 gün önce ilacı kullanmaya başlaman lazım

En kısa sürede muayene olacağım duanızı bekliyorum kızlar

Bu batma hissi neden oluyor acaba bilen var mı? Dikiş atıldıktan sonra bu 4. günüm ve bu gün aşırı bir batma yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…