Sızıntı gıbı degıl agrı yla bırlıkte ucer beser damla geldıSızıntı şeklinde kanaman olması normal.
Canım ne kadar kanaman oldu kime olmuştun? Birde ilk dıkılınce darlık hissi oluşuyor o his hala varmrurgay
Turgaya uc bes damla sekınde agrıyla beraber oldu kanaman hala dıkıslerı hıssedıyom sıkı dıye agrı yapıyor malesefCanım ne kadar kanaman oldu kime olmuştun? Birde ilk dıkılınce darlık hissi oluşuyor o his hala varmı
İçte ve dışta dıkısler oluyor dıstakıler koptuysa bile ıctekıler kaynarTurgaya uc bes damla sekınde agrıyla beraber oldu kanaman hala dıkıslerı hıssedıyom sıkı dıye agrı yapıyor malesef
Ayy canım geçmiş olsun inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsın belki sağlam olsun diye birkaç dikiş daha atmıştır o yüzden uzun sürmüştürSenin deri inatçı çıktı dedi. Bazı deriler reaksiyon gösteriyor dedi. Ben hastalarımı iyi olana kadar bırakmam rahat ol o yönden dedi. Bu kez ilaç vermedi. Ama bu kez nedense daha çok ağrım oldu. Birde bir dikişlik için süre biraz uzundu. Doktor ne yapıyor öğrenmemek için sormadım daha da korkmayım diye. Kesiyor mu acaba ama kesse daha çok yanma hissederdim. Senden önce çıkan kız var ya ona da aynı işlemi yaptık kontrole geldi fıstık gibi tutmuş dedi. Bide ameliyat sırasında yine o kadar titredim ki çok korkaksın bu kadar korkmana gerek yok kızım kendini bi rahat bırak dedi
Belki de öyle oldu bilemiyorum. Çok teşekkür ederimAyy canım geçmiş olsun inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsın belki sağlam olsun diye birkaç dikiş daha atmıştır o yüzden uzun sürmüştür
Bende çok kötü olmuştum Rabbim bizleri bir daha o durumu düşürmesinOraya yattığım zaman soğuk soğuk terliyorum. Doktor dokunduğunda bişeyler yaptığında irkiliyorum. İster istemez kendimi sıkıyorum. Ciddi anlamda bacaklarım titriyor. Nefes alamayacak gibi oluyorum. Sizde de öyle oluyor mu ?ameliyatınız nasıl geçiyor ?
Cıft katlı yaptm acaba o yuzdenmu bu kadar acıİçte ve dışta dıkısler oluyor dıstakıler koptuysa bile ıctekıler kaynar
Ben lavaboya her gıttıgımde bır ıkı damla seklımde akıyor suan yaa napcam agrıda cok var bır turlu ırlsmedıDikişler kopunca çok kanama oluyor canım. Benum öyle olmuştu. Burada bir arkadaş turgay beye ameliyat olmuştu onunda bir lira büyüklüğünde kanaması olmustu ama turgay bey tuttuğunu söylemişti. Sen dikkat etmeye devam et
Yani dikim yapmayan anlamıyor mu ne acayip!!Canım ben bi doktora gittim tutmamış dedi sonra başka bir doktora gittim bu işi yapan tutmuş dedi kanaman olacaktır dedi cok mutlu oldum normal doktorlara gitmeyin bu işi yapan doktorlara gidin yanlış bilgi veriyorlar
Ay canım ne zaman oldun işlemiBen lavaboya her gıttıgımde bır ıkı damla seklımde akıyor suan yaa napcam agrıda cok var bır turlu ırlsmedı
Olabilir canım çift dikiş atılıyor tahriş daha fazla olur belkıCıft katlı yaptm acaba o yuzdenmu bu kadar acı
Benimde ilk gün aşırı ağrım oldu ama sonra geçti çok şükür ilk gün dayanamadım bende çok ağladım ama akşamına geçtiKızlar ben kalıcı işlem oldum dun ağrıdan ağlamktan uyku uyuyamıyorm ya yemın ederm kalıcının bu kadar acılı oldugunu bılseydımmm ben yapmazdm ılk dega bu kafar acı hossettım daha once gokcen hocaya yaptırmıstım kesınlıkle hoyle bır acı yoktu ..turgay hoca kesıp bıcıyordu ne bilimmm arkadaslar gercekten yaptırmak ısteyen olursa kalıcı yapmasın ozellıkle acı eşiği düşük olanlar yaptırmayın kalıcı evlencegınız zaman gecıcyıle halledınnn
Be kadar bir kanama benimde kanama oluyor hep ama lekenme tarzında doktor iyileşene kadar sızıntı şeklinde kanama olur demiştiKızlar bu gün beşinci günüm kalıcıda sabah uyandm kanamam olmuş normal miitutmadımı bu kadar acı boşna cekmedim inşalllah moralm cok kötüüü ağlamamak ıcın zor tutuyrm suan
Damla famla oluyor suan her lavoboya gıttıgımde agrı oluyor sonra kanıyorBe kadar bir kanama benimde kanama oluyor hep ama lekenme tarzında doktor iyileşene kadar sızıntı şeklinde kanama olur demişti
Lehşr dısından gıttım ben sıze tam olarak adres atıyor lar asıstanına yzkızlar turgay beye gidenler nerede indiniz hastaneye nasıl gittiniz biraz bunlarla ilgili detay verebilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?