Canım ne kadar kanaman oldu kime olmuştun? Birde ilk dıkılınce darlık hissi oluşuyor o his hala varmrurgay
Canım ne kadar kanaman oldu kime olmuştun? Birde ilk dıkılınce darlık hissi oluşuyor o his hala varmı
Turgaya uc bes damla sekınde agrıyla beraber oldu kanaman hala dıkıslerı hıssedıyom sıkı dıye agrı yapıyor malesef

Dikişler kopunca çok kanama oluyor canım. Benum öyle olmuştu. Burada bir arkadaş turgay beye ameliyat olmuştu onunda bir lira büyüklüğünde kanaması olmustu ama turgay bey tuttuğunu söylemişti. Sen dikkat etmeye devam et

Ben de bu gün tutmayan kışıma tekrar dikiş attırdım. İnşallah bu kez sorun yaşamam. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Senin deri inatçı çıktı dedi. Bazı deriler reaksiyon gösteriyor dedi. Ben hastalarımı iyi olana kadar bırakmam rahat ol o yönden dedi. Bu kez ilaç vermedi. Ama bu kez nedense daha çok ağrım oldu. Birde bir dikişlik için süre biraz uzundu. Doktor ne yapıyor öğrenmemek için sormadım daha da korkmayım diye. Kesiyor mu acaba ama kesse daha çok yanma hissederdim. Senden önce çıkan kız var ya ona da aynı işlemi yaptık kontrole geldi fıstık gibi tutmuş dedi. Bide ameliyat sırasında yine o kadar titredim ki çok korkaksın bu kadar korkmana gerek yok kızım kendini bi rahat bırak dedi

Ayy canım geçmiş olsun inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsın belki sağlam olsun diye birkaç dikiş daha atmıştır o yüzden uzun sürmüştür

Oraya yattığım zaman soğuk soğuk terliyorum. Doktor dokunduğunda bişeyler yaptığında irkiliyorum. İster istemez kendimi sıkıyorum. Ciddi anlamda bacaklarım titriyor. Nefes alamayacak gibi oluyorum. Sizde de öyle oluyor mu ?ameliyatınız nasıl geçiyor ?

Bende çok kötü olmuştum Rabbim bizleri bir daha o durumu düşürmesin

Ben lavaboya her gıttıgımde bır ıkı damla seklımde akıyor suan yaa napcam agrıda cok var bır turlu ırlsmedı

Benimde ilk gün aşırı ağrım oldu ama sonra geçti çok şükür ilk gün dayanamadım bende çok ağladım ama akşamına geçti

Kızlar bu gün beşinci günüm kalıcıda sabah uyandm kanamam olmuş normal mii tutmadımı bu kadar acı boşna cekmedim inşalllah moralm cok kötüüü ağlamamak ıcın zor tutuyrm suan
Be kadar bir kanama benimde kanama oluyor hep ama lekenme tarzında doktor iyileşene kadar sızıntı şeklinde kanama olur demişti

kızlar turgay beye gidenler nerede indiniz hastaneye nasıl gittiniz biraz bunlarla ilgili detay verebilir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…