Aminİnşallah her şey çok güzel olur. Allah yardımcın olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminİnşallah her şey çok güzel olur. Allah yardımcın olsun
Bence işlem yaptırmadan önce muayeneye gitmelisiniz benim bir kerelik bir ilişkim olmasına rağmen kızlık zarım tam anlamıyla yırtılmamıştı daha sonra tek bir dikişle geçici işlem olmuştum o zamanda ilişkimde yırtılmayan kısımlarda yırtlmıştı. Belki işleme bile gerek kalmayabilir sizin içinArkadaşlar size bir şey soracağım. Ben şimdiye kadar hiç cinsel iliskiye girmedim. Ama mast yaparken tırnaklarım uzundu. Kizlik zarım tam girişte zaten. Hizli hizli okşarken tırnağım resmen battı. Bir damla kan geldi. Bende banyo yaptım telefonumun kamerasıyla arasını açıp resim cektim baktım ki tam ortasında küçük bi delik oluşmuş. Sizce dikim yaptırmalı miyim. Yaşadığım şehirde özel bi hastanenin doktoruyla konuştum. 10-11 bin arasında fiyat istiyor. Evet rakam şaka gibi ama bana verilen fiyat bu. Başka bi şehire gitmek İstanbul’a gitmek falan zor yani. Çünkü ailem duymadan gidemem. Doktorla konuşmamda şimdiye kadar işlemi tutmayan hastam olmadı %100 garanti veriyorum dedi. 20 gün sonra kontrole çağırıyormuş ve dugunden önce çağırıyor musunuz yeniden dikiş atmak icin dedim hayır dedi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Mesela bana şey demişti. Geçen hafta Malatya’dan birisi iki kez işlem görmüş tutmamış işlem yaptık tuttu dedi.
Adetinize demk geliyorsa ilişki yaşamayın derim erkekler bu konuda cok tecrübeli aklına başka şeyler gelebilir daha fazla süphe. Çekebilirsin en azından bitmini beklemen daha faydalı olurEvt perşembe olabılırsem cuma ılıskı inşallah
Canım mecburum bir daha böyle bir imkân karşıma çıkmaz.normalde adet günüm cuma ve ılıskı yaşatacağım güne denk geliyor hafta sonu erken getirebilirsem getırcem getıremezsem pazartesi geciktirici alacağımAdetinize demk geliyorsa ilişki yaşamayın derim erkekler bu konuda cok tecrübeli aklına başka şeyler gelebilir daha fazla süphe. Çekebilirsin en azından bitmini beklemen daha faydalı olur
Canım ne yapmaya karar verdin peki yapay kızlık zarını mı kullanacaksınCanım mecburum bir daha böyle bir imkân karşıma çıkmaz.normalde adet günüm cuma ve ılıskı yaşatacağım güne denk geliyor hafta sonu erken getirebilirsem getırcem getıremezsem pazartesi geciktirici alacağım
Geçici işlem canım perşembe günü inşallah ama cuma günü adet günüm geciktirici almaya çalışacağım bir şekilde gelişini onlemem gerek o kanınCanım ne yapmaya karar verdin peki yapay kızlık zarını mı kullanacaksın
Geciktiriciyi 3 gün kala icmeye baslaman lazım en geç inşallah kurtulursun sendeGeçici işlem canım perşembe günü inşallah ama cuma günü adet günüm geciktirici almaya çalışacağım bir şekilde gelişini onlemem gerek o kanın
Pazartesi almam gerek en geçGeciktiriciyi 3 gün kala icmeye baslaman lazım en geç inşallah kurtulursun sende![]()
Geciktirici alacaksan aklında olsun adetten 3 veya 5 gün önce ilacı kullanmaya başlaman lazımGeçici işlem canım perşembe günü inşallah ama cuma günü adet günüm geciktirici almaya çalışacağım bir şekilde gelişini onlemem gerek o kanın
5 gün önce almaya başlarsan günde 2 tane ama 3 gün önce almaya başlarsan günde 3 tane Alman lazım benim kullandığım için eczacı öyle dediPazartesi almam gerek en geçGünde kaç tane içiliyor geciktirici aç tok?
Tamam canım sağol aç tok farketmez değil mı5 gün önce almaya başlarsan günde 2 tane ama 3 gün önce almaya başlarsan günde 3 tane Alman lazım benim kullandığım için eczacı öyle dedi
Tok karna dedi ama ben aç karna da kullandım çoğu kez bir şey olmadıTamam canım sağol aç tok farketmez değil mı
En kısa sürede muayene olacağım duanızı bekliyorum kızlarBence işlem yaptırmadan önce muayeneye gitmelisiniz benim bir kerelik bir ilişkim olmasına rağmen kızlık zarım tam anlamıyla yırtılmamıştı daha sonra tek bir dikişle geçici işlem olmuştum o zamanda ilişkimde yırtılmayan kısımlarda yırtlmıştı. Belki işleme bile gerek kalmayabilir sizin için
Canım daha yok muydu batmaların bu son dikişten önceBu batma hissi neden oluyor acaba bilen var mı? Dikiş atıldıktan sonra bu 4. günüm ve bu gün aşırı bir batma yaşıyorum
Bu kadar çok değildi. Ara sıra iğne batar gibi oluyordu ama bu kez daha yoğunCanım daha yok muydu batmaların bu son dikişten önce
Bence doktoruna ara sor canım belkide orası hassas iken tekrar dikiş atıldı diye daha çok batma olabilirBu kadar çok değildi. Ara sıra iğne batar gibi oluyordu ama bu kez daha yoğun