Tek kat benim birde ilişki bir kez olmasına rağmen bir tık daraltma yapacağım dedi birde daraltma yaptı sanırım
Canm bır kezlık ilişkide daraltma yapılmıyor hıc bır doktorda yapmazz ki daraltma ıcın para aldımı senden? Eger aldıysa para almak ıcıns anırım oyle yapmıs doktor

Canm bır kezlık ilişkide daraltma yapılmıyor hıc bır doktorda yapmazz ki daraltma ıcın para aldımı senden? Eger aldıysa para almak ıcıns anırım oyle yapmıs doktor
Evet para aldı ekstra ben bir kez olduğunu söyledim ama yine de bir tık daraltmam lazım dedi

Dogum yapan ve yuzlercelez ilişkiye girenlere yapılıyor ilişki sayısı cok olan hatta harun özkan var bı forumda ısmı cok gecer dogum yapan bır ınsana sadece daraltma yapılıyor der o doktorlar fazla para alabılmek ıcın bunu uyduruyor darltma yarım saate yapılacak bır sey degıl zaten dıye

Arkadaşlar size bir şey soracağım. Ben şimdiye kadar hiç cinsel iliskiye girmedim. Ama mast yaparken tırnaklarım uzundu. Kizlik zarım tam girişte zaten. Hizli hizli okşarken tırnağım resmen battı. Bir damla kan geldi. Bende banyo yaptım telefonumun kamerasıyla arasını açıp resim cektim baktım ki tam ortasında küçük bi delik oluşmuş. Sizce dikim yaptırmalı miyim. Yaşadığım şehirde özel bi hastanenin doktoruyla konuştum. 10-11 bin arasında fiyat istiyor. Evet rakam şaka gibi ama bana verilen fiyat bu. Başka bi şehire gitmek İstanbul’a gitmek falan zor yani. Çünkü ailem duymadan gidemem. Doktorla konuşmamda şimdiye kadar işlemi tutmayan hastam olmadı %100 garanti veriyorum dedi. 20 gün sonra kontrole çağırıyormuş ve dugunden önce çağırıyor musunuz yeniden dikiş atmak icin dedim hayır dedi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Mesela bana şey demişti. Geçen hafta Malatya’dan birisi iki kez işlem görmüş tutmamış işlem yaptık tuttu dedi.

Canım hıc bilinmedik bir doktora kalıcı işlem olmak çok riskli bence düğününden önce geçici işlem olsan geçici yı her doktor yapabiliyor cunku

10-11 bin aşırı fazla bide doktor ıyimi ondan emin olmakta zor burda herkesin 6 haftada anca iyileşiyor garanti istiyorsan geçici yaptır en azından şüphen olmaz başka şehire de gidemiyorsun madem en mantıklısı bu.

Arkadaşlar işlem olup tutanlar özellikle nelere dikkat ettiler yazabilirler mi oturup kalkma temizlik vs en azından bizim gibi yeni işlem olanlara yardımcı olmuş olurlar

Peki sizce hiç işlem yaptırmasam bile daha önce iliskiye girmediğim için kanama olmaz mi sizce

SADECE İŞLEM YAPTİRMİS KİŞİLER CEVAPLASİN
Kalıcı işlem yaptırıp işlemi başarılı olanlar hangi doktora yaptırdığını yazabilir mi lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…