Sende turgaydamı oldun tam olarak ılesme ne zaman oluyor pekı bıde tek katlımı cıft katlımı yaptnBenimde ilk gün aşırı ağrım oldu ama sonra geçti çok şükür ilk gün dayanamadım bende çok ağladım ama akşamına geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende turgaydamı oldun tam olarak ılesme ne zaman oluyor pekı bıde tek katlımı cıft katlımı yaptnBenimde ilk gün aşırı ağrım oldu ama sonra geçti çok şükür ilk gün dayanamadım bende çok ağladım ama akşamına geçti
Gecen persembe yaptırdm 6 gun odluAy canım ne zaman oldun işlemi
Ben Gaziantep’te Aysu nida dai de oldum işlemi benim daha yeni o yüzden iyileşme tam olarak ne zaman oluyor bilmiyorumSende turgaydamı oldun tam olarak ılesme ne zaman oluyor pekı bıde tek katlımı cıft katlımı yaptn
Benimde öyle şuan lavaboda damla şeklinde oluyor onun dışında kahverengi lekelenme oluyorDamla famla oluyor suan her lavoboya gıttıgımde agrı oluyor sonra kanıyor
Tek kat benim birde ilişki bir kez olmasına rağmen bir tık daraltma yapacağım dedi birde daraltma yaptı sanırımSende turgaydamı oldun tam olarak ılesme ne zaman oluyor pekı bıde tek katlımı cıft katlımı yaptn
Canm bır kezlık ilişkide daraltma yapılmıyor hıc bır doktorda yapmazz ki daraltma ıcın para aldımı senden? Eger aldıysa para almak ıcıns anırım oyle yapmıs doktorTek kat benim birde ilişki bir kez olmasına rağmen bir tık daraltma yapacağım dedi birde daraltma yaptı sanırım
Evet para aldı ekstra ben bir kez olduğunu söyledim ama yine de bir tık daraltmam lazım dediCanm bır kezlık ilişkide daraltma yapılmıyor hıc bır doktorda yapmazz ki daraltma ıcın para aldımı senden? Eger aldıysa para almak ıcıns anırım oyle yapmıs doktor
Vallah canm hakkına girmişl uc bes daa yasayan ınsana bıle daraltma yapılmıyor sen dusunEvet para aldı ekstra ben bir kez olduğunu söyledim ama yine de bir tık daraltmam lazım dedi
Canım hıc bilinmedik bir doktora kalıcı işlem olmak çok riskli bence düğününden önce geçici işlem olsan geçici yı her doktor yapabiliyor cunkuArkadaşlar size bir şey soracağım. Ben şimdiye kadar hiç cinsel iliskiye girmedim. Ama mast yaparken tırnaklarım uzundu. Kizlik zarım tam girişte zaten. Hizli hizli okşarken tırnağım resmen battı. Bir damla kan geldi. Bende banyo yaptım telefonumun kamerasıyla arasını açıp resim cektim baktım ki tam ortasında küçük bi delik oluşmuş. Sizce dikim yaptırmalı miyim. Yaşadığım şehirde özel bi hastanenin doktoruyla konuştum. 10-11 bin arasında fiyat istiyor. Evet rakam şaka gibi ama bana verilen fiyat bu. Başka bi şehire gitmek İstanbul’a gitmek falan zor yani. Çünkü ailem duymadan gidemem. Doktorla konuşmamda şimdiye kadar işlemi tutmayan hastam olmadı %100 garanti veriyorum dedi. 20 gün sonra kontrole çağırıyormuş ve dugunden önce çağırıyor musunuz yeniden dikiş atmak icin dedim hayır dedi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Mesela bana şey demişti. Geçen hafta Malatya’dan birisi iki kez işlem görmüş tutmamış işlem yaptık tuttu dedi.
10-11 bin aşırı fazla bide doktor ıyimi ondan emin olmakta zor burda herkesin 6 haftada anca iyileşiyor garanti istiyorsan geçici yaptır en azından şüphen olmaz başka şehire de gidemiyorsun madem en mantıklısı bu.Arkadaşlar size bir şey soracağım. Ben şimdiye kadar hiç cinsel iliskiye girmedim. Ama mast yaparken tırnaklarım uzundu. Kizlik zarım tam girişte zaten. Hizli hizli okşarken tırnağım resmen battı. Bir damla kan geldi. Bende banyo yaptım telefonumun kamerasıyla arasını açıp resim cektim baktım ki tam ortasında küçük bi delik oluşmuş. Sizce dikim yaptırmalı miyim. Yaşadığım şehirde özel bi hastanenin doktoruyla konuştum. 10-11 bin arasında fiyat istiyor. Evet rakam şaka gibi ama bana verilen fiyat bu. Başka bi şehire gitmek İstanbul’a gitmek falan zor yani. Çünkü ailem duymadan gidemem. Doktorla konuşmamda şimdiye kadar işlemi tutmayan hastam olmadı %100 garanti veriyorum dedi. 20 gün sonra kontrole çağırıyormuş ve dugunden önce çağırıyor musunuz yeniden dikiş atmak icin dedim hayır dedi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Mesela bana şey demişti. Geçen hafta Malatya’dan birisi iki kez işlem görmüş tutmamış işlem yaptık tuttu dedi.
Peki sizce hiç işlem yaptırmasam bile daha önce iliskiye girmediğim için kanama olmaz mi sizce10-11 bin aşırı fazla bide doktor ıyimi ondan emin olmakta zor burda herkesin 6 haftada anca iyileşiyor garanti istiyorsan geçici yaptır en azından şüphen olmaz başka şehire de gidemiyorsun madem en mantıklısı bu.
Bu ay gideceğim muayene olmaya insOnu bilemem ki yırtılmaya bağılı doktora kontrol ettirseydin keşke