Canım aynadan baktığında görünen delik küçük muMerhaba arkadaşlar. Bende biraz eskiyim forumda. Belki hatırlayanlar olur. 2019 Ağustos ayında Turgay beyde kalıcı işlem olmuştum. Sonra kontrole gitmiştim tuttu demişti. Aradan 6,7 ay geçti sanırım bir daha gittim yine bir sorun yok niye geldin bile demişti hatta. Şimdi Temmuz da düğünüm var benim. Yani ortalama iki sene sonra ilişkiye girmiş olacağım. Sizce bir sorun var mıdır? Ben tekrar gideceğim kontrole. Ama yazılanlar çok garip. Benim zamanımda Turgay bey en favori en önerilendi. Bende burada görüp gitmişmişim. Şimdi ise kötüleyenler var. Birde geceleri o bölgemi çok kaşıyorum ben bazen yara bile oluyor. Sizce kaşıma ile falan zarar görmüş olabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim
Olduğumuz işlem hafife alınır gibi değil ki. Bi cesaret gittim oldum ama çok yıprandım. Allahtan tek dikiş atacakmış.Niye Korktun canım
Canım ben senin mesajını yeni görüyorum. Evet 12 ocakta oldum ameliyatı. Büyük tuvaletimi yaparken ıkınmamaya çalıştım. Kendimi rahat bıraktım öyle çıktı gitti pek zorluk çekmedim yaparken ama silerken çok zorlandım. İlk 4-5 gün dinlendim. Bacaklarımı kontrole gidene kadar hiç ayırmadım. Yatarken ne olur ne olmaz diye bağladım bacaklarımı. Tuvalete bacağımı açmadan oturdum. Ailem anlamadı. Anlayacak diye ödüm koptu ama. Yerimden kalkarken falan hareketlerim yavaş olduğundan dolayı ay her yerim tutulmuş gibilerinden şeyler söyledim. Bu gün kontrole gittim küçük bir nokta tutmamış dedi doktor. Tek dikiş atacağız dedi. Ben neden tutmadı ki çok dikkat ettim dedim. Kızlık zatı birbirine zor kaynar merak etme tek dikiş atacağız garanti olur dedi. Ben doktorun samimiyetine inandım. Başından atmak istese tamam tutmuş der yollardı. 4 gün sonra adet olacağım dedim. O zaman yapmayalım adetin bitince gel dedi. İçim karardı ama tamamen tutmamış değil içeriden flep kaldırmayacak sonuçta sadece 1 tane dikiş atacak. 5-10 dakika sürecek dedi. Ama ben çok korkuyorum tekrar dikiş atılacak diye. İğneden çok korkuyorum çünkü. Bu gün adet oldum. Haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum. İnşallah o dikiş de tutar da bir daha ameliyat olmak zorunda kalmam. Psikolojik olarak tükendim. Deli gibi geziyorum ortalıkta. Evde durduk yere sinirleniyorum. Artık nefes almak istiyorum bunları düşünmek istemiyorum. Kurtulmak istiyorum.İnşallah tutar canım. Allah yardımcın olsun. Güzel kalpli bir eş çıkar inşallah karşına. Bugün 13. Günün sanıyorum. Neler hissediyosun, affedersin büyük tuvaletini nasıl yaptın, ne kadar sure dinlenme ayırdın kendine ve ailen anladı mı? Cevaplamak istersen bunları merak ediyorum.
Küçük canım ama ne kadar küçük olması gerekiyor ben eski haline hiç bakmadığım için anlayamıyorumCanım aynadan baktığında görünen delik küçük mu
önemli değil canım 15 gun sonrasına mi oluyor kontrol? Benim de esnek zar galiba. Muayeneye gittim daha önce ama tekrar gitmek istiyorum, çok cevap veremedi gibi. Gerçekten gerdekte kan gelmezse diye çok korkuyorum. Bu yüzden dikimi aklımdan geçiriyorum. Senin psikolojine gelirsek bu yola girmişsin artık bu yola girmen senin çok güçlü bir insan olduğun anlamına geliyor. Dediğin gibi sen o işleme cesaret etmissin , günlerce dayanmissin, bir dikiş yıkmaz seni hiç korkma. Bak günler geçiyor yine günler geçicek dünya dönüyor. Çok düşünmemeye çalış ama dikkatine de devam et. Sen çok değerlisin başta kendin için değerli olmak zorundasın. Bugunler geçtiğinde sende unut gitsin. Unutacağın günler yakın az daha sabret arkadaşim. Verdiğin bilgiler için de çok teşekkür ederim. Allah yardımcın olsun.Canım ben senin mesajını yeni görüyorum. Evet 12 ocakta oldum ameliyatı. Büyük tuvaletimi yaparken ıkınmamaya çalıştım. Kendimi rahat bıraktım öyle çıktı gitti pek zorluk çekmedim yaparken ama silerken çok zorlandım. İlk 4-5 gün dinlendim. Bacaklarımı kontrole gidene kadar hiç ayırmadım. Yatarken ne olur ne olmaz diye bağladım bacaklarımı. Tuvalete bacağımı açmadan oturdum. Ailem anlamadı. Anlayacak diye ödüm koptu ama. Yerimden kalkarken falan hareketlerim yavaş olduğundan dolayı ay her yerim tutulmuş gibilerinden şeyler söyledim. Bu gün kontrole gittim küçük bir nokta tutmamış dedi doktor. Tek dikiş atacağız dedi. Ben neden tutmadı ki çok dikkat ettim dedim. Kızlık zatı birbirine zor kaynar merak etme tek dikiş atacağız garanti olur dedi. Ben doktorun samimiyetine inandım. Başından atmak istese tamam tutmuş der yollardı. 4 gün sonra adet olacağım dedim. O zaman yapmayalım adetin bitince gel dedi. İçim karardı ama tamamen tutmamış değil içeriden flep kaldırmayacak sonuçta sadece 1 tane dikiş atacak. 5-10 dakika sürecek dedi. Ama ben çok korkuyorum tekrar dikiş atılacak diye. İğneden çok korkuyorum çünkü. Bu gün adet oldum. Haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum. İnşallah o dikiş de tutar da bir daha ameliyat olmak zorunda kalmam. Psikolojik olarak tükendim. Deli gibi geziyorum ortalıkta. Evde durduk yere sinirleniyorum. Artık nefes almak istiyorum bunları düşünmek istemiyorum. Kurtulmak istiyorum.
Canım serçe parmagın girebilecek kadar küçükse olmuştur diye okumuştum bir yorumdaKüçük canım ama ne kadar küçük olması gerekiyor ben eski haline hiç bakmadığım için anlayamıyorumbir daha kontrole gitmek istiyorum düğüne yakın
Canım dikişi atan doktorlar dışarıdan bakıldığında anlaşılmaz dikiş içeriye atılıyor diyor ama sağlık çalışanı da anlar gibi çünkü dikişli olacak o bölge ıctende olsaKızlar sizce hemşire ve doktordan hariç herhangi bi sağlıkçı geçici dikimi anlar mı?
Canım sabret her kotu günün bir sonu var bu günler bitecek belki hatırlamayacaksın bileBir de ben şunu çok merak ediyorum. Eski sayfalara baktığımda hep iç çamaşırında ip görenler olmuş. 3-4 hafta sonra dikişler birbirine kaynar demişler. Doktor kontrol sırasında öyle bir ayırıyor ki hatta iğne bile bu kadar acıtmıyor yani o kadar ayırıyor. Benim 15.günde doktor kontrol etti. 15 gün içinde de hiç ip falan görmedim. Şimdi üstüne birde adet oldum. Acaba tutan kısımlara adet kanı zarar verir mi ? Şu adetim bitsin diye dua ediyorum. Bitse de tekrar gitsem şu dikiş de atılsa artık o da tutsa kurtulsam bu işkenceden. Tam anlamıyla işkence çekiyorum
Canım bende ankarada bir doktora daha önce kalıcı olmuştum benimde pek agrım olmamıştı ama tutmamıştı da dediğin gibi turgay bey flep kaldırdığı için agrın çok oluyordur. Ama şöyle düşün en azından bu işlemi oldun bitti bu işlemi olmak bile çok Buyum cesaret isteyen birşey ve turgay bey gerçekten işinı iyi yapan biri. Bu günlerin biteceğini bilerek sabret herşey geride kalacak. Yuksek dozlu ağrı kesicilerden kullanabilirsin zaman geçtikçe agrıların azalacaktır zatebKızlar ben kalıcı işlem oldum dun ağrıdan ağlamktan uyku uyuyamıyorm ya yemın ederm kalıcının bu kadar acılı oldugunu bılseydımmm ben yapmazdm ılk dega bu kafar acı hossettım daha once gokcen hocaya yaptırmıstım kesınlıkle hoyle bır acı yoktu ..turgay hoca kesıp bıcıyordu ne bilimmm arkadaslar gercekten yaptırmak ısteyen olursa kalıcı yapmasın ozellıkle acı eşiği düşük olanlar yaptırmayın kalıcı evlencegınız zaman gecıcyıle halledınnn
Bence burada umut bekleyen insanları bu şekilde mahvetme. Yaptığın çok yanlış. Ben de kalıcı işlem oldum. Acı eşiğim düşük. Aşı bile olamıyorum korkudan öyle düşün. Ama işlemi oldum. Sonrasında da acı falan hissetmedim. Arada batmalar oldu yalan değil ama ağrım sızım olmadı. Burada bu yorumu okuyan herkesin hevesini kırıyorsun. İlk başta iğneyi yaparken acıyor doğru evet ama uyultuktan sonra zaten bişey hissetmiyorsun.Kızlar ben kalıcı işlem oldum dun ağrıdan ağlamktan uyku uyuyamıyorm ya yemın ederm kalıcının bu kadar acılı oldugunu bılseydımmm ben yapmazdm ılk dega bu kafar acı hossettım daha once gokcen hocaya yaptırmıstım kesınlıkle hoyle bır acı yoktu ..turgay hoca kesıp bıcıyordu ne bilimmm arkadaslar gercekten yaptırmak ısteyen olursa kalıcı yapmasın ozellıkle acı eşiği düşük olanlar yaptırmayın kalıcı evlencegınız zaman gecıcyıle halledınnn
Gercektennn bnm dayanılmıycak bır acı oldu başkası kaldırırmı bılemem dundendır cok kotuyum ben fırsatı olanakt gecıcı yapsa ne bu acıya katlanır ne de tuttumu tutmadı dusuncesıne ben cok pısman oldmBence burada umut bekleyen insanları bu şekilde mahvetme. Yaptığın çok yanlış. Ben de kalıcı işlem oldum. Acı eşiğim düşük. Aşı bile olamıyorum korkudan öyle düşün. Ama işlemi oldum. Sonrasında da acı falan hissetmedim. Arada batmalar oldu yalan değil ama ağrım sızım olmadı. Burada bu yorumu okuyan herkesin hevesini kırıyorsun. İlk başta iğneyi yaparken acıyor doğru evet ama uyultuktan sonra zaten bişey hissetmiyorsun.
Bnde ankarada oldm tutmadı ama hıc agrıda hıssetmemsıtm ben bıyle olcagını bılseydım cok emınım kı cesaretm olmazdı ve gıdemezdm bu korkuylqda ınsalalh dedıgn gıbı tutarda deger bu acıyaCanım bende ankarada bir doktora daha önce kalıcı olmuştum benimde pek agrım olmamıştı ama tutmamıştı da dediğin gibi turgay bey flep kaldırdığı için agrın çok oluyordur. Ama şöyle düşün en azından bu işlemi oldun bitti bu işlemi olmak bile çok Buyum cesaret isteyen birşey ve turgay bey gerçekten işinı iyi yapan biri. Bu günlerin biteceğini bilerek sabret herşey geride kalacak. Yuksek dozlu ağrı kesicilerden kullanabilirsin zaman geçtikçe agrıların azalacaktır zateb
Bnmkı hıc uyusmadı belkı bu yuzden bu kadar acı olduu uyuşsaydı hıssetemzdm ama ben acıdan bayılma eşiğine geldım gecıcıde bıyle bır agrı yok o yuzden soyluyorm hemde onun garantısı tam sonuc ben pişman oldm vallah bısleyfım gecıcı ıcın sabrederdımBence burada umut bekleyen insanları bu şekilde mahvetme. Yaptığın çok yanlış. Ben de kalıcı işlem oldum. Acı eşiğim düşük. Aşı bile olamıyorum korkudan öyle düşün. Ama işlemi oldum. Sonrasında da acı falan hissetmedim. Arada batmalar oldu yalan değil ama ağrım sızım olmadı. Burada bu yorumu okuyan herkesin hevesini kırıyorsun. İlk başta iğneyi yaparken acıyor doğru evet ama uyultuktan sonra zaten bişey hissetmiyorsun.
Tutar canım turgay beyin kurtardığı çok kışı var sende onlardan olacaksınBnde ankarada oldm tutmadı ama hıc agrıda hıssetmemsıtm ben bıyle olcagını bılseydım cok emınım kı cesaretm olmazdı ve gıdemezdm bu korkuylqda ınsalalh dedıgn gıbı tutarda deger bu acıya
Teşekkür ederim canımCanım serçe parmagın girebilecek kadar küçükse olmuştur diye okumuştum bir yorumda
İnşallah canımTutar canım turgay beyin kurtardığı çok kışı var sende onlardan olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?