• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben kalıcı işlem oldum dun ağrıdan ağlamktan uyku uyuyamıyorm ya yemın ederm kalıcının bu kadar acılı oldugunu bılseydımmm ben yapmazdm ılk dega bu kafar acı hossettım daha once gokcen hocaya yaptırmıstım kesınlıkle hoyle bır acı yoktu ..turgay hoca kesıp bıcıyordu ne bilimmm arkadaslar gercekten yaptırmak ısteyen olursa kalıcı yapmasın ozellıkle acı eşiği düşük olanlar yaptırmayın kalıcı evlencegınız zaman gecıcyıle halledınnn
Bende kalıcı oldum sadece iğne yaparken acıdı.Herkesin ağrı eşiği farklı tabi.Ama hiç büyütülecek bir operasyon değil.15 dakikada oldu bitti.

Bu işin ameliyatsız Bir çözümü yok mu ya eskiler neyapıyordu acaba.

Merhaba arkadaşlar. Bende biraz eskiyim forumda. Belki hatırlayanlar olur. 2019 Ağustos ayında Turgay beyde kalıcı işlem olmuştum. Sonra kontrole gitmiştim tuttu demişti. Aradan 6,7 ay geçti sanırım bir daha gittim yine bir sorun yok niye geldin bile demişti hatta. Şimdi Temmuz da düğünüm var benim. Yani ortalama iki sene sonra ilişkiye girmiş olacağım. Sizce bir sorun var mıdır? Ben tekrar gideceğim kontrole. Ama yazılanlar çok garip. Benim zamanımda Turgay bey en favori en önerilendi. Bende burada görüp gitmişmişim. Şimdi ise kötüleyenler var. Birde geceleri o bölgemi çok kaşıyorum ben bazen yara bile oluyor. Sizce kaşıma ile falan zarar görmüş olabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim
Canım kaşınma normal dikişler kayandigi için yada mantar olmuş olabilirsin ilaç yazdır hemen geçiyor benimde ole olmustu

Turgay bey ne dedi kontrol de tutmamış mı dedi?
Canım ben bi doktora gittim tutmamış dedi sonra başka bir doktora gittim bu işi yapan tutmuş dedi kanaman olacaktır dedi cok mutlu oldum normal doktorlara gitmeyin bu işi yapan doktorlara gidin yanlış bilgi veriyorlar

Ben de bu gün kontrole gittim. 12 ocakta ameliyat olmuştum. Doktor küçük bir nokta tutmamış bir dikiş daha atmamız lazım sağlam olsun dedi. Afetime 3-4 gün kaldığı için adet bitince gel dedi. Bu gün oraya ikinci kez gittiğimde ben bu ameliyatı ne cesaretle olmuşum dedim. Bayağı korktum. Yani en fazla iki haftaya tekrar gidip dikiş attıracağım.
kime oldun canım

Kızlar bu gün beşinci günüm kalıcıda sabah uyandm kanamam olmuş normal mii :( tutmadımı bu kadar acı boşna cekmedim inşalllah moralm cok kötüüü ağlamamak ıcın zor tutuyrm suan

Kızlar bı sey soracağım bu işlem e nabızda falan gözükmez dimi.
Bi tanıdığımın kürtajı e nabızda gözüküyormuş.

ay sevindim henüz işlem yaptırmadım ama az kalsın vazgecıyordum.
Turgay bey kimlik alıyor ama kayıt oluşturmuyor yaş için istiyorum demişti bana e nabıza baktım gorunmedı. Anakaradaki doktorlar kimlik istemiyor takma isim bile soylesen yeterli canım

Turgay bey kimlik alıyor ama kayıt oluşturmuyor yaş için istiyorum demişti bana e nabıza baktım gorunmedı. Anakaradaki doktorlar kimlik istemiyor takma isim bile soylesen yeterli canım
Tamam canım teşekkür ederim. içim rahatladı

Back