canım gerçekten çok rahatladım inan bana...sende geçici yaptır ve nikah sonrası sende kurtul sonra rahat rahat hazırlığını yaparsın canım...mademki artık nikah olduk diyor....keşke özel mesaj hakkın olsa(

evet keşke özel mesaj hakkım olsa, çatlıyorum burada, sana demek istediklerimi diyemiyorum rahatça bazı özel mesaj atan meraklı insanlara da cevap veremiyorum, kötü oluyor böyle

inşallah ben de 2 hafta sonra rahatlamış olacağım canım yaa çok gerginim, günler yaklaştıkça daha da geriliyorum. Annem ha bire onu alalım bunu yapalım dio ama ne olacağım bile belli değil, canım hiç bir şey istemiyor

esn19 cum geçici hakkında bilgi aldın mı peki? ip düşermiymiş?hisedilebilirmiymiş falan

esn19 cum geçici hakkında bilgi aldın mı peki? ip düşermiymiş?hisedilebilirmiymiş falan
Ben doktorla birebir konuşmadım ama soran arkadaşların anlattığına göre; hissedilmezmiş. Flep yapılırken kullanılan ipten bile ince ve kendi kendine eriyebilen bir ip kullanılıyormuş. zaten o ipler şeffaf oluyor, düşse bile dikkat çekici bir şey olacağını sanmıyorum. Ebru hanım hissedilmez diyormuş.

anladım canım..allah yardımcın olur inş

Kime yaptıracaksın??

Hakan Çepni ye yaptıracağım. Ankara da değil ama çok iyi bir doktor fiyatta falan esnetmeler yapabiliyor internette de çok güzel şeyler yazılmış hakkında. Kendisi de zaten çok anlayışlı bir insan. Konuşmalarıyla rahatlatıyor. Randevumu aldım gününü belirledim. Yaptırdıktan sonra da yazarım durumu acil para sıkıntı olan arkadaşlar varsa bir arasınlar belki yardımcı olabilir.

merhaba arkadaslar.uzun zamandan beri forumu takip edıyorum.aptal gıbıyım.4 sene önce bır ılıskım oldu ve onunla herseyı yasadım evlenıcektık evlenemedık velhasıl..kader kısmet değilmiş..allah hepimizi görüyor.paramın cogunu ayrladım ama doktor konusunda ınanlmaz kararsızım arkadaslar..sıslı med korkut aslan ve mıaplast dıye bı kurum arasında kaldım..ne yapayım sızce..aralıkta dugunum olcak.ve benım yırtıgım 4 sene oncekı olan yırtık..bır daha hıc bır sey olmadı.kımısı dıyorkı rahım toplanmıstır daraltma yaptırmana gerek yok? boyle bır bılgı dogrumu? duyan oldumu? ve dıkım sırasında tutma ıhtımalıyle ılgılı soruyorum?eskı yenı farkedıyormu? eskı yırtık dahamı zor dılıyor ya da tutuyor..ve bnm 3 yerden yırtık..benımle aynı durumda olupta dıktıren ve kanaması gerceklesen forumda arkadasar olduumu? yardımve tavsıyelerınızı beklıyorum..allah yardımcımız olsun.. (

canım ben minikperimmin doktoruna yaptıracağım, ama geçici yaptıracağım.
Sonucu mutlaka yazarım buraya, tabi yaşıyor olursam..

kızlar ben de ebru hanıma flep yaptrmıstım ama tutmadı dustugumden( gecıcı yapcanı soledı bana..lutfen gecıcı sonuclarınızı bıldırın bana da..kıme yaptrcaksınız bu arada?

canım diger knuyla ilgli bi fikrm yok ama ben sana şisli med de akn bey var onu onerirm vajinaya gore operasyonun ne olucagni belrlyomus tutmasi icnde garanti veriyo korkut bey ise fleb yapıp dugndn 3gun once cagrp yne dikş atiyo dye blyorm

Bunalıma girdim resmen..birde bende kı nısanlı düşman başına...şişli med'e gıdeyım yani.forumda akın beye yaptırıpta allah muhafaza hıc olumsuz sonuc alan var mı?

arkadaşım bu durumun rahimle bir alakası yok, ama eğer çok sayıda ilişkin olmadıysa vajinan genişlememiştir ve daralttırma yapmana gerek olmaz. sen zaten öncelikle kendine iyi bir doktor edinmeye bak, önemli olan o. miaplastı duymamışım hiç. Flepin tutmasında eski yeni çok farketniyor, önemli olan kişinin yapısı ve işlem sonrası kendine dikkat etmesi. Allah yardımcın olsun senin de.

kızlar ben de ebru hanıma flep yaptrmıstım ama tutmadı dustugumden( gecıcı yapcanı soledı bana..lutfen gecıcı sonuclarınızı bıldırın bana da..kıme yaptrcaksınız bu arada?
geçmiş olsun canım. ne zaman yaptıracaksın geçiciyi. Ben Doç.Dr.Murat Aslan'a yaptıracağım inşallah. Sonucu bildiririm, sen de bildir. Hayırlısı olsun, inşallah sağsalim kurtuluruz bu işten.

o karaktersiz dugunumuze 6.5 hafta kala benı aldatmasaydı , ustelık aldattıgı kızla ben yuzugu attıktan sadece 9 hafta sonra evlenmemıs olsaydı bende bu duruma düşmeyecektım..allaha havale ettim ..kendimede çok kızdım ama faydası yok.gecen aradım daraltmayla bırlıkte şişli med 2200 tl ye yapıyor.ancak olurda tutmazsa allah korusun tekrar ücretsiz işlem yapıyormu onu sormadım.bırde şansıma tutmazda dugun oncesı tekrar ıslem yaptırmak zorunda kalırsam doktorada şansıma bısey olursa ölür fılan tasınır gider..ya saçma sapan seyler kuruyorum.sacımda sıyah kalmadı lanet olsun..nasıl bır illet bu.bir de işim çok yogun .dınlenme surecım nasıl olur bılmıyorum.:S RABBİMM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..arkadaslar an be an paylasıcam herseyı mayıs sonuna kadar halledıcem bu işi..tercıhım şişli med olucak yuksek ıhtımal.cunku doktor dıkısten bır ay sonra gelceksın bır daha gelmeyeceksın dedi? hoş bu ne kadar dogru? akın beye işlem yaptıran bırden fazla gıtmıyoru mu gerçekten?

Hepimizin kötü bir hikayesi var işte maalesef Psikolojimiz o kadar kötü ki, insan aklının almayacağı şeyleri kafamızda kurabiliyoruz, kendimden biliyorum arkadaşım Allah yardımcımız olsun. Zaman daraldıkça daha da deliriyorum. 1 gece bile rahat uyku yok.
Bildiğim kadarıyla flepte yaklaşık 30-40 gün sonra kontrole çağırıyorlar. Zaten tutup tutmadığı o zaman belli oluyor. Zaten tuttuysa bir daha kontrole gerek yok. Ama bazı durumlarda ufak açıklıklar kalabiliyor, o zaman doktorlar son 3 gün tek bir dikiş için çağırabiliyor.
Bol şans...

Şansın açık olsun,gerçekten bir kadının yaşayacağı en zor şeyleri yaşıyoruz.. Aldatılma-evlilik öncesi diktirmek zorunda olmak,kanamama stresi offf ... Ben de Akın Beyi düşünüyorum,sorar mısın lütfen daraltma olmazsa ne kadara yapıyo ve tutmazsa tekrar işlem ücreti alınıp alınmadığını benim için de çok önemli konular.. Allah yardımcın olsun..

ikimizin hıkayesı az cok aynı...kotu bır ınsan ,namussuzluk etcek ,kıskanclık yapcak bır ınsan değilim ben..ama ıste sımdı bu yukun altında ezılıyorum...ısım gucum var toplumda etrafımda saygınlıgım var ama bır de gecelerı yataga basımı koyduğumda gordugum bır ben var kı...caresız,yasadıklarının altında ezılmıs,umuttan yoksun....ben de nısanlım tarafın dan aldatıldım evet en buyuk sucum ınanmak guvenmek kendımı teslım etmektı...aslında en buyuk kızgınlıgım kendıme..nasıl yaptım boyle bır seyı....kendımı bu duruma dusurup nasıl mahfettım hayatımı dıye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…