hımm tamam kızlar bırdahakı guncellemede duzeltirim mınıkperim'i. minikperim kusra bakma canım... yanlışlık yapmısım :/
benımdüğünüm seneye kaldı.. kontrole ise ne zaman giderim bilmiyorum... çok rahatım ya nıyeyse. Hayrolsun.
canım ben zaten geçici yaptıracağım. Ama olur da nikahta birlikte olmazsak ya flep yaptırıp düğüne kadar bekleyeceğim, ya da düğün öncesi yine geçici yaptıracağım. Bakalım ne olacak sonum, çok karışık haldeyim ben şuandacnm o zmn senin durumun için gibi gecici daha mantıklı gbi geliyor bna ..
nikah maysın 12 sindeyse surda 15 gün kalmış ..
nikahtan sonra hemen öyle bişey isterse.. fleb ilşkiden en erken 1-2 ay önce yaptrılmalı diye biliyorum ben cünkü..
ztn gecici de cogu doktor kanamanın kesin olacagnı söylüyor orası dikiş bakımından taze oldgu içinn
inşallah canım benim inşallah. Allah söyletti.kimyahatun canım Allah söyletti demek ki....bakalım 25 ağustosda bekleyin sonucumu....çok heycanlıyım..mutlu haberlerimi veririm inşallah
ne bileyim canım, hem işlemden korkuyorum, hem nasıl ortadan kaybolacağım, yakalanmadan nasıl gidip geleceğimi düşünüyorum hem de ya nişanlım nikahta birlikte olmaktan vazgeçerse diye korkuyorumesn19 merhaba canım; çok sevindim senin adına...hiç korkma canım...korkulacak bişey yok inanki...doktor bey ve asistanı çok yardımcı oluyorlar zaten....
benimki zaten nikah kıyılmış olcak diyor, ama ben korkuyorum yine de fikir değiştirirse diye. ben de düğün hazırlıklarında kafam rahat olsun istiyorum canım ya, bak sen ne güzel rahatladın, ben hala her gece kabus görüyorumcnm işte o riskli biraz...vazgeçebilir...bazı insanların sağı solu belli olmuyo...istersen sen tavrını koy düğünden önce olmaz diye...düğün zamanı yaptır...karmaşık bi durum...mesela benim nişanlım illakide düğün gecesi istiyo....erken istemiyo...bende ısrar etmedim...sadece düğün öncesi birliktelik hakkında ne düşünüyosun demiştim ona..oda söyledi işte...seninki ne diyor bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?