geçmiş olsun canım. ne zaman yaptıracaksın geçiciyi. Ben Doç.Dr.Murat Aslan'a yaptıracağım inşallah. Sonucu bildiririm, sen de bildir. Hayırlısı olsun, inşallah sağsalim kurtuluruz bu işten.
şansın açık olsun,gerçekten bir kadının yaşayacağı en zor şeyleri yaşıyoruz.. Aldatılma-evlilik öncesi diktirmek zorunda olmak,kanamama stresi offf ... Ben de akın beyi düşünüyorum,sorar mısın lütfen daraltma olmazsa ne kadara yapıyo ve tutmazsa tekrar işlem ücreti alınıp alınmadığını benim için de çok önemli konular.. Allah yardımcın olsun..
minikperim canım, sen de bana umut oldun. Murat Bey'e ne zaman mail atsam hemen cevap veriyor, bu özelliği çok hoşuma gitti, insanı rahatlatan bir tavrı var. inşallah yüzyüze geldiğimizde de öyle olur. Bu arada geçen gün dediğin şeyi aldım, ama onunla ilgili bir şey soracağım sana müsait olduğunda.minosh okudum ve çok üzüldüm canım...hepimizin benzer hikayeleri var ..zevk için yapıyor olsak zaten burda bu durumda olmazdık, enayimiyiz dünyanın parasını verip bu operasyonu oluyoruz..gider o parayı çatır çatır yerdik cinsel hayatımız full devam ederdi....bi çok kişi bi<zi böyle düşünüyor zaten. Buda bizim kaderimiz işte... insanlar bize bu kadar acımasız davranırken açıkçası bende acımıyorum....bizim evleneceğimiz kişiyi kandıracağımız söyleniyor...peki bizi kandıranlar ne olacak.....erkekler böyledir ona göre gardınızı alın falan yazıyor bazı kişiler forumda....erkeklerin böyle olduğunu bilmiyomusunuz falan....evet bilmiyorum ben...bu kadar tecrübe kazanacak kadar çok erkek tanımadım.....neyse....ben flep oldum ve flepim tuttu...bir detayı paylaşmak için açtım forumu...doktor beye spor salonuna yazılacağım spor yapabilirmiyim, ordaki spor aletlerini kullanabilir miyim yazdım..kendisi bana cevap olarak; spor yapmanızda sakıncca yok yazdı.....hareketlerinizede dikkat etmenize gerek yok, normal davranabilirsiniz yazdı... bilginiz olsun istedim....Allah yardımcımız olsun arkadaşlar..bekleyip göreceğiz...Doç dr. murat bey bana umudumu verdi hayatımı geri verdi..Allah razı olsun ondan...ben 20 nisanda yeniden doğdum...şimdi içim çok rahat bi şekilde düğün hazırlıklarımız yapıyorum.......inşallah sorunsuzca atlatırız..mutlu oluruz bizde
ben de ankaraya yakın olsaydım ebru hanıma giderdim ama maalesefcanım benım daa dugun yok ortada psıkolojım bozuldu cesaret edıp gırısemıyorumkı kımseyle grsmye..gelenlere de hep bır bahaNE bulup gonderıyorum....ısım gucum var ama ıste..vala evlenmemeyı dahı dusunur oldum nefret ettım kendımden yasadıklarımdan....ben ebru hanıma flep olmustum gecıcımı de o yapacak kı adanadan ankaraya gıdıp gelmek d zor olacak tabı..kısaca he r sey olumsuz gıdıo hayatıma..sankı hayat bana karsı....
ben de ankaraya yakın olsaydım ebru hanıma giderdim ama maalesefcanım benım daa dugun yok ortada psıkolojım bozuldu cesaret edıp gırısemıyorumkı kımseyle grsmye..gelenlere de hep bır bahaNE bulup gonderıyorum....ısım gucum var ama ıste..vala evlenmemeyı dahı dusunur oldum nefret ettım kendımden yasadıklarımdan....ben ebru hanıma flep olmustum gecıcımı de o yapacak kı adanadan ankaraya gıdıp gelmek d zor olacak tabı..kısaca he r sey olumsuz gıdıo hayatıma..sankı hayat bana karsı....
ikimizin hıkayesı az cok aynı...kotu bır ınsan ,namussuzluk etcek ,kıskanclık yapcak bır ınsan değilim ben..ama ıste sımdı bu yukun altında ezılıyorum...ısım gucum var toplumda etrafımda saygınlıgım var ama bır de gecelerı yataga basımı koyduğumda gordugum bır ben var kı...caresız,yasadıklarının altında ezılmıs,umuttan yoksun....ben de nısanlım tarafın dan aldatıldım evet en buyuk sucum ınanmak guvenmek kendımı teslım etmektı...aslında en buyuk kızgınlıgım kendıme..nasıl yaptım boyle bır seyı....kendımı bu duruma dusurup nasıl mahfettım hayatımı dıye...
o karaktersiz dugunumuze 6.5 hafta kala benı aldatmasaydı , ustelık aldattıgı kızla ben yuzugu attıktan sadece 9 hafta sonra evlenmemıs olsaydı bende bu duruma düşmeyecektım..allaha havale ettim ..kendimede çok kızdım ama faydası yok.gecen aradım daraltmayla bırlıkte şişli med 2200 tl ye yapıyor.ancak olurda tutmazsa allah korusun tekrar ücretsiz işlem yapıyormu onu sormadım.bırde şansıma tutmazda dugun oncesı tekrar ıslem yaptırmak zorunda kalırsam doktorada şansıma bısey olursa ölür fılan tasınır gider..ya saçma sapan seyler kuruyorum.sacımda sıyah kalmadı lanet olsun..nasıl bır illet bu.bir de işim çok yogun .dınlenme surecım nasıl olur bılmıyorum.:S RABBİMM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..arkadaslar an be an paylasıcam herseyı mayıs sonuna kadar halledıcem bu işi..tercıhım şişli med olucak yuksek ıhtımal.cunku doktor dıkısten bır ay sonra gelceksın bır daha gelmeyeceksın dedi? hoş bu ne kadar dogru? akın beye işlem yaptıran bırden fazla gıtmıyoru mu gerçekten?
Aynen, benim stresim de şuan tavan yapmış durumdahepimiz aynıyız aslında yapacak birşey yok kaderde bunlarıda yaşamamız gerekiyormuş demekki ben öyle bakıyorum artık bu olaya.. bilmiyorum herşeyde bir hayır vardır demek geliyor içimden. temmuzda düğünüm var gün yaklaştıkça nasıl bir korku sarıyor nasıl bir gerginlik yaşıyorum anlatamam.. zaman yaklıştıkça çevremdeki insanlar kırmaya başladım sitresi gerginliği onlardan çıkarmaya başladım. günde kaç defa nişanlımla tartışıyoruz anlatamam ayrılma noktasına bile geliyoruz.. Bu dert bitermi kurtulurmuyum bilmiyorum.. RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.. sığınacak tek o var inşallah dualarımızı geri çevirmez..
Aynen, benim stresim de şuan tavan yapmış durumdasen flep mi yaptırmıştın clooo?
kızlar hepimzn kotu anıları var. ama bundan sonra hayata daha emin adımlarla daha temknlı yaklaşıcaz ve mutlu olucaz. herkes biseylerle sınanıor bu dunyada bizde bununla sınananıoruz. ayrıca bunun bir caresi var. erkk arkşm beni aldatmadı ama bzde ayrıldık. kadermize yazılan adam o değildi demekki. benm bi arkşmda 5 yıl cıkıp aldtıldı.snra birisyle tanıştı ve 3 ayda evlendi: şmdi çocugu olcak çokta mutlu. eskiye dair hersey unutulur buna inanıorum. millet evlenip ayrılıor çocuk çolukla allah korusun birbirmze destek olalm.
..ıminosh okudum ve çok üzüldüm canım...hepimizin benzer hikayeleri var ..zevk için yapıyor olsak zaten burda bu durumda olmazdık, enayimiyiz dünyanın parasını verip bu operasyonu oluyoruz..gider o parayı çatır çatır yerdik cinsel hayatımız full devam ederdi....bi çok kişi bi<zi böyle düşünüyor zaten. Buda bizim kaderimiz işte... insanlar bize bu kadar acımasız davranırken açıkçası bende acımıyorum....bizim evleneceğimiz kişiyi kandıracağımız söyleniyor...peki bizi kandıranlar ne olacak.....erkekler böyledir ona göre gardınızı alın falan yazıyor bazı kişiler forumda....erkeklerin böyle olduğunu bilmiyomusunuz falan....evet bilmiyorum ben...bu kadar tecrübe kazanacak kadar çok erkek tanımadım.....neyse....ben flep oldum ve flepim tuttu...bir detayı paylaşmak için açtım forumu...doktor beye spor salonuna yazılacağım spor yapabilirmiyim, ordaki spor aletlerini kullanabilir miyim yazdım..kendisi bana cevap olarak; spor yapmanızda sakıncca yok yazdı.....hareketlerinizede dikkat etmenize gerek yok, normal davranabilirsiniz yazdı... bilginiz olsun istedim....Allah yardımcımız olsun arkadaşlar..bekleyip göreceğiz...Doç dr. murat bey bana umudumu verdi hayatımı geri verdi..Allah razı olsun ondan...ben 20 nisanda yeniden doğdum...şimdi içim çok rahat bi şekilde düğün hazırlıklarımız yapıyorum.......inşallah sorunsuzca atlatırız..mutlu oluruz bizde
*cloo - EBRU ZÜLFİKAROĞLU -SONUC BELLİ DEĞİL.
*aylin30 - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUC BELLİ DEĞİL.
*aylin30 kuzeni - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*kimyahatun - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUC BELLİ DEĞİL.
*fatmasonmez - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*betateta - ŞAHAP İNMEZ - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*seda90 - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*pinkcat.. - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*dream.. - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*akdeniz - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*minikperim - MURAT ARSLAN –SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*zargana - BURCU ARSLAN - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*sln53 - BURCU ARSLAN - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*nofair - BURCU ARSLAN - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*twochee - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*twist - BURCU ARSLAN - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*hayat22 - AKIN BEY - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*violen - antep? - FLEP TUTTU.
*me33 – EBRU ZÜLFİKAROĞLU – KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*asi06 – EBRU ZÜLFİKAROĞLU – KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*kdr – Antep? – KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
ebru zülfikaroğlu,şahap inmez - ankara.// murat arslan - bursa.// akın bey,burcu aslan - istanbul.
minosh canım; benim doktorumun adı doç.dr. murat arslan(jineplus) internet adresinden bakabilirsin...canım düğünedn önce gitmeme gerek yok ama doktor bey düğünden bi gün önce gelirsen oraya tek bi dikiş atayım ...tek bir tarafın en altındaki yer de biraz açıklık var dedi...ama illaki gelmen şart değil...düğünden öncede bana gelmeden ilişkiye girersen ama az ama çok kanar dedi...zaten üst taraf yırtılmadan ilişkiye giremezsin dedi..ama yiinede ortada kaldım ne diyeceğim konusunda...fırsatın varsa gel..tek bi dikişle bitirelim içimiz rahat olsun dedi...sonra benim korktuğumu görüncede...gelmesen bile, herhangi bir zamanda ilişkiye girsen bile kanar ..korkma aklında şüphe kalmasın diye söylüyorum dedi...canım bi taraftan flep çevirme diğer tarafınada birleştirme yapmış doktor bey öyle söyledi...ve başka doktorlar gibi spor yapma falan da demedi...40 gün sonra tutup tutmadığı belli oldu...geçen gün spor salonuna yazılacam mekik, yada spor aletleri kullanmamın sakıncası varmı dedim....rahat olabilirsin hareketlerinde sakıncası yok dedi....canım ben çok memnun kaldım...bende genel anesteziyle oldum...başlarda kokrmuştum ama genel anestezi daha iyi bence...çünkü zır zır ağlıyordum...yani ağlarken operasyon yapılsaydı zaten kasmıştım kendimi iyice kötü olacaktı diye düşünüyorum...Hayırlısıyla sende atlatırsın inşallah canım benimmm
3 gün kala gideme diye flep yaptırmayı bile düşündüm ama çağırmayacağının garantisi yok anladığım kadarıyla. o yüzden napıp edip bu geçici işini şimdi halletmem lazımevet canım ama son ana kaldı benim felp de bir tek dikiş atılması gerekiyor üç gün kala..
canım senin işlem ne kadar sürmüştü ki? benimki heralde lokal anestezi ile olur. zaten ben de öyle isterim. hemen bu işi halledip eve dönmem lazım benim, umarım uzun sürmezminosh canım; benim doktorumun adı doç.dr. murat arslan(jineplus) internet adresinden bakabilirsin...canım düğünedn önce gitmeme gerek yok ama doktor bey düğünden bi gün önce gelirsen oraya tek bi dikiş atayım ...tek bir tarafın en altındaki yer de biraz açıklık var dedi...ama illaki gelmen şart değil...düğünden öncede bana gelmeden ilişkiye girersen ama az ama çok kanar dedi...zaten üst taraf yırtılmadan ilişkiye giremezsin dedi..ama yiinede ortada kaldım ne diyeceğim konusunda...fırsatın varsa gel..tek bi dikişle bitirelim içimiz rahat olsun dedi...sonra benim korktuğumu görüncede...gelmesen bile, herhangi bir zamanda ilişkiye girsen bile kanar ..korkma aklında şüphe kalmasın diye söylüyorum dedi...canım bi taraftan flep çevirme diğer tarafınada birleştirme yapmış doktor bey öyle söyledi...ve başka doktorlar gibi spor yapma falan da demedi...40 gün sonra tutup tutmadığı belli oldu...geçen gün spor salonuna yazılacam mekik, yada spor aletleri kullanmamın sakıncası varmı dedim....rahat olabilirsin hareketlerinde sakıncası yok dedi....canım ben çok memnun kaldım...bende genel anesteziyle oldum...başlarda kokrmuştum ama genel anestezi daha iyi bence...çünkü zır zır ağlıyordum...yani ağlarken operasyon yapılsaydı zaten kasmıştım kendimi iyice kötü olacaktı diye düşünüyorum...Hayırlısıyla sende atlatırsın inşallah canım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?