sanırım betateta arkadaşımız şahap beye yaptırmıştı, kontrolde tutmamış, kanamaz demişlerdi ama kanamaştı onun, hem de 2 kez sanırım. kötü düşünme, seninde kanayacaktır arkadaşım

3 gün kala gideme diye flep yaptırmayı bile düşündüm ama çağırmayacağının garantisi yok anladığım kadarıyla. o yüzden napıp edip bu geçici işini şimdi halletmem lazım

inşallah canım herşey gönlünce olur eğer benim şimdiki aklım olsaydı bende düğüne yakın bir tarihte yaptırırdım ne kadar süren var bilmiyorum ama eğer bir ay gibi bir süren varsa kalıcı felpp yaptırmalısın bence çünkü o zaman garanti kanıyor hem daraltmadan kaynaklı hemde dikişler düşmemiş oluyor.. hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inşallah..

İnşallah canım, inşallah o kadar vaktim yok maalesef. bir de flep yaptırsam da kendimi koruyamam, dinlenemem, o zaman da tutmaz, yine son güne kalırdım benim için en uygunu geçici...

Son düzenleme:
İnşallah canım, inşallah o kadar vaktim yok maalesef. bir de flep yaptırsam da kendimi koruyamam, dinlenemem, o zaman da tutmaz, yine son güne kalırdım benim için en uygunu geçici...

kimi düşünüyorsun canım ebru hanımı tavsiye ederim ben sana iyi bir doktor geçicidede %100 garanti veriyor..

inşallahh dediğin gibi olur arkadaşım... banada doktorum yüzde 99,9 kanarsın dedi, 2ay sonra gittiğimdee. ama son kez düğünden bi kaç gün önce firsat bulursam tekrar gitmeyi düşünüyorum... hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

inşallahh dediğin gibi olur arkadaşım... banada doktorum yüzde 99,9 kanarsın dedi, 2ay sonra gittiğimdee. ama son kez düğünden bi kaç gün önce firsat bulursam tekrar gitmeyi düşünüyorum... hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Kızlar dün geçici işlemi yaptırdım. Herşey yolunda, doktor %100 garanti verdi. İnşallah kanamam olur da problemsiz atlatırım. Çok heyecanlıyım...

canım geçmiş olsun nasıl hissediyorsun kendini kanaman varmı
çok sağol elanurcum, iyiyim şükür. Kanamam yok şuan, ama akşam2 kez günlük ped değiştirdim, ama o da hafif sürüntü halinde bir kanamaydı. doktor da zaten o kadarının olacağını söyledi bana. sadece sinir bozukluğundan heralde akşam sıtma tuttu, yorganın altından çıkamadım. ama bugün gayet iyiyim, sadece hafif oramda bi kasılma oluyor bazen..

sonucunu ne zaman yazarsın canım sorunsuz atlatıcaksın ama hiç korkma tamammı

sonucunu ne zaman yazarsın canım sorunsuz atlatıcaksın ama hiç korkma tamammı
inşallah elanurcum, inşallah sorunsuz atlatırım. İpler çok çok ince ama yine de belli olursa die tedirginim Sonucumu 14-15 mayıs gibi yazarım canım hayırlısıyla. İnşallah güzel şeyler yazarım, dua edin benim için....

canım doktor ilişkiden kaç gün önce yaptırman uygun olur dedi dua edicem canım senin için ama sende hiç korkma geçici %1000 garanti ben ona inanıyorum iplerinde belli olucağını hiç zannetmiyorum eline alınca bile eriyip gidiyormuş çünkü

ilişkiden 3-4 gün önce en uygunu dedi. kanamasından ziyade ben iplere taktım canım yaa .. neler kuruyorum kafamda, ne senaryolar yazıyorum, ama inşallah dediğin gibi ilişki olunca hemen eriyip gider, belli olmaz inşalah, kan gelsin yeter.

canım o ipler oradan doku koparacak kanamaması imkansız gibi bişey yani benim geçici imkanım olsa bende hiç kalıcı düşünmem geçici yaptırıp kurtulurum en sağlamı geçici diğer doktorlarda kalıcı adı altında geçici yapıyorlar son 3 gün kala gel demek ne demek geçici dikiş atıcam gel demek

evet haklısın canım ama yine de imkanım olsa vaktim uygun olsa kalıcı yaptırırdım. çünkü tutmasa bile orada az da olsa bi zar dokusu kalır bence, onu dikmek içinse sadece 1-2 dikiş yeter. ama bende şimdi ipten geçilmiyordur heralde sordum kaç dikiş attınız diye, dikişin sayısı değil teknik önemlidir dedi. ama kısmette geçici yaptırmak varmış. sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…