minosh okudum ve çok üzüldüm canım...hepimizin benzer hikayeleri var ..zevk için yapıyor olsak zaten burda bu durumda olmazdık, enayimiyiz dünyanın parasını verip bu operasyonu oluyoruz..gider o parayı çatır çatır yerdik cinsel hayatımız full devam ederdi....bi çok kişi bi<zi böyle düşünüyor zaten. Buda bizim kaderimiz işte... insanlar bize bu kadar acımasız davranırken açıkçası bende acımıyorum....bizim evleneceğimiz kişiyi kandıracağımız söyleniyor...peki bizi kandıranlar ne olacak.....erkekler böyledir ona göre gardınızı alın falan yazıyor bazı kişiler forumda....erkeklerin böyle olduğunu bilmiyomusunuz falan....evet bilmiyorum ben...bu kadar tecrübe kazanacak kadar çok erkek tanımadım.....neyse....ben flep oldum ve flepim tuttu...bir detayı paylaşmak için açtım forumu...doktor beye spor salonuna yazılacağım spor yapabilirmiyim, ordaki spor aletlerini kullanabilir miyim yazdım..kendisi bana cevap olarak; spor yapmanızda sakıncca yok yazdı.....hareketlerinizede dikkat etmenize gerek yok, normal davranabilirsiniz yazdı... bilginiz olsun istedim....Allah yardımcımız olsun arkadaşlar..bekleyip göreceğiz...Doç dr. murat bey bana umudumu verdi hayatımı geri verdi..Allah razı olsun ondan...ben 20 nisanda yeniden doğdum...şimdi içim çok rahat bi şekilde düğün hazırlıklarımız yapıyorum.......inşallah sorunsuzca atlatırız..mutlu oluruz bizde