• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hımm tamam kızlar bırdahakı guncellemede duzeltirim mınıkperim'i. minikperim kusra bakma canım... yanlışlık yapmısım :/

benımdüğünüm seneye kaldı.. kontrole ise ne zaman giderim bilmiyorum... çok rahatım ya nıyeyse. Hayrolsun.

hımm tamam kızlar bırdahakı guncellemede duzeltirim mınıkperim'i. minikperim kusra bakma canım... yanlışlık yapmısım :/

benımdüğünüm seneye kaldı.. kontrole ise ne zaman giderim bilmiyorum... çok rahatım ya nıyeyse. Hayrolsun.

allah söyletti heralde kanaması gerçekleşti diye...inş minikperimin düğünden sonrada güzel haberlerini alırız.

Kızlar bende yaptırıyorum mayıs 9 da :D gelişmeleri yazarım size ama korkuyorum yaa hemde çok korkuyorum :(

Kimyahatun forumda me33 de gecen Haziran'da Ebru zulfikarogluna flep olmuş..kontrolün de de iyi denilmiş...ekim ayında düğünü olmuş ve kanama olmuş diye yazmıştı...bı de asi06 vardı onun da Ebru zulfikaroglu flep yapmış ve düğününde kanaması olmuş çok sonradan foruma girip bilgi vermişti...kızlar bence bu forumdaki hepimizin kanaması olacak çünkü birbirimize çok destek oluyoruz...ben öyle hissediyorum...yeter ki moralimizi bozmayalım ama tabi kolay değil bazen çok kötü hissediyoruz...

kimyahatun canım Allah söyletti demek ki....bakalım 25 ağustosda bekleyin sonucumu....çok heycanlıyım..mutlu haberlerimi veririm inşallah

kimyahatun canım Allah söyletti demek ki....bakalım 25 ağustosda bekleyin sonucumu....çok heycanlıyım..mutlu haberlerimi veririm inşallah

cnm o zmn senin durumun için gibi gecici daha mantıklı gbi geliyor bna ..
nikah maysın 12 sindeyse surda 15 gün kalmış ..
nikahtan sonra hemen öyle bişey isterse.. fleb ilşkiden en erken 1-2 ay önce yaptrılmalı diye biliyorum ben cünkü..
ztn gecici de cogu doktor kanamanın kesin olacagnı söylüyor orası dikiş bakımından taze oldgu içinn:17:
canım ben zaten geçici yaptıracağım. Ama olur da nikahta birlikte olmazsak ya flep yaptırıp düğüne kadar bekleyeceğim, ya da düğün öncesi yine geçici yaptıracağım. Bakalım ne olacak sonum, çok karışık haldeyim ben şuanda :(

*cloo - EBRU ZÜLFİKAROĞLU -SONUC BELLİ DEĞİL.
*aylin30 - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUC BELLİ DEĞİL.
*aylin30 kuzeni - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*kimyahatun - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUC BELLİ DEĞİL.
*fatmasonmez - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*betateta - ŞAHAP İNMEZ - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*seda90 - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*pinkcat.. - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*dream.. - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*akdeniz - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*minikperim - MURAT ARSLAN –SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*zargana - BURCU ARSLAN - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*sln53 - BURCU ARSLAN - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*nofair - BURCU ARSLAN - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*twochee - EBRU ZÜLFİKAROĞLU - KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*twist - BURCU ARSLAN - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*hayat22 - AKIN BEY - SONUÇ BELLİ DEĞİL.
*violen - antep? - FLEP TUTTU.
*me33 – EBRU ZÜLFİKAROĞLU – KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*asi06 – EBRU ZÜLFİKAROĞLU – KANAMA GERÇEKLEŞTİ.
*kdr – Antep? – KANAMA GERÇEKLEŞTİ.

ebru zülfikaroğlu,şahap inmez - ankara.// murat arslan - bursa.// akın bey,burcu aslan - istanbul.

Bana özel mesaj atan, burdaki mesajlarımı takip eden G.A. isimli arkadaşım, özel mesaj hakkım olmadığı için sana cevap veremiyorum, kusura bakma, ama mesaj sayım 100'e ulaşınca ilk önce senin sorularını yanıtlayacağım.

Minikperim selammm.
Murat beyle tekrar mailleştim. Sanırım önümüzdeki hafta gidiyorum. Ve çok korkuyorum :(

Son düzenleme:
Yalnız Murat bey geçicide daraltma yapılamaz diyor. Çünkü daraltma yapıldığında 1,5-2 ay ilişkiye girilemezmiş. Geçici yaptıracak arkadaşlara fikir olsun.

esn19 merhaba canım; çok sevindim senin adına...hiç korkma canım...korkulacak bişey yok inanki...doktor bey ve asistanı çok yardımcı oluyorlar zaten....

esn19 merhaba canım; çok sevindim senin adına...hiç korkma canım...korkulacak bişey yok inanki...doktor bey ve asistanı çok yardımcı oluyorlar zaten....
ne bileyim canım, hem işlemden korkuyorum, hem nasıl ortadan kaybolacağım, yakalanmadan nasıl gidip geleceğimi düşünüyorum hem de ya nişanlım nikahta birlikte olmaktan vazgeçerse diye korkuyorum :(

cnm işte o riskli biraz...vazgeçebilir...bazı insanların sağı solu belli olmuyo...istersen sen tavrını koy düğünden önce olmaz diye...düğün zamanı yaptır...karmaşık bi durum...mesela benim nişanlım illakide düğün gecesi istiyo....erken istemiyo...bende ısrar etmedim...sadece düğün öncesi birliktelik hakkında ne düşünüyosun demiştim ona..oda söyledi işte...seninki ne diyor bu duruma

cnm işte o riskli biraz...vazgeçebilir...bazı insanların sağı solu belli olmuyo...istersen sen tavrını koy düğünden önce olmaz diye...düğün zamanı yaptır...karmaşık bi durum...mesela benim nişanlım illakide düğün gecesi istiyo....erken istemiyo...bende ısrar etmedim...sadece düğün öncesi birliktelik hakkında ne düşünüyosun demiştim ona..oda söyledi işte...seninki ne diyor bu duruma
benimki zaten nikah kıyılmış olcak diyor, ama ben korkuyorum yine de fikir değiştirirse diye. ben de düğün hazırlıklarında kafam rahat olsun istiyorum canım ya, bak sen ne güzel rahatladın, ben hala her gece kabus görüyorum :(

Back