- 19 Ağustos 2019
- 265
- 255
- 23
Doğru demiş o dikişlerin tutmaması için ekstra şeyler yapman gerek. Zaten agırlık kaldırmazsan, düşmezsen sıkıntı olmazİstanbul bana çok uzak ama turgay bey kalıcıda 1500 kişide bır kısının dikişi atar tutmaz oda ağır kaldırdıysa veya düştüyse dedi. Guven verdi biraz
Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum kübra doktora. Kızlar dusunenınız varsa Anakarada kübra zengine kesinlikle gitmeyinDoğru demiş o dikişlerin tutmaması için ekstra şeyler yapman gerek. Zaten agırlık kaldırmazsan, düşmezsen sıkıntı olmaz
İstanbul bana çok uzak ama turgay bey kalıcıda 1500 kişide bır kısının dikişi atar tutmaz oda Doğru canım gitme şansın varsa git ol benim imkanım olsa bende kalıcıdan kullanıcam şansımı
Sen oldun mu canım
bence hak hukuk işine girmeyin bu yaptıkları işlem ve yaptırılan işlem zaten haksızlık oluyor.Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum kübra doktora. Kızlar dusunenınız varsa Anakarada kübra zengine kesinlikle gitmeyin
Yok canım nerde gidemedim ki çok uzak bana İstanbul günü birlik gidip gelmem mümkünde değil nişanlıyım ben nişanlım hiçbiryere gitmeme izin vermiyor dügünüm seneye ozamana kadar bi fırsat bulup gidebilirsem kalıcı olucam yoksa kendi şehrimde geçici mecburenSen oldun mu canım
Inşallah hepiniz mutlu olursunuz ayrıca kafsya takma kuzum geçici en güzeli, en temizi, en hiç kimse anlamayan cinslisi emin olabilirsin
Banada çok uzak maalesefYok canım nerde gidemedim ki çok uzak bana İstanbul günü birlik gidip gelmem mümkünde değil nişanlıyım ben nişanlım hiçbiryere gitmeme izin vermiyor dügünüm seneye ozamana kadar bi fırsat bulup gidebilirsem kalıcı olucam yoksa kendi şehrimde geçici mecburen
Kalıcı yaptım deyip geçici yapmak ne demek 3300 lıram çöp oldu. Şunu söyleyebilirdi ben kalıcı yapmıyorum dıyebılırdı. Ben şimdi evime su bile almıyorum o açığı kapatabilmek içinbence hak hukuk işine girmeyin bu yaptıkları işlem ve yaptırılan işlem zaten haksızlık oluyor.
hepimiz mutlu oluruz inşallahInşallah hepiniz mutlu olursunuz ayrıca kafsya takma kuzum geçici en güzeli, en temizi, en hiç kimse anlamayan cinslisi emin olabilirsin
Hemde nasıl canım çok zor bi durum sağım solum kapalı gibi rabbim feraha çıkarsın inşallahBanada çok uzak maalesef. Ruhen bu durum seni çok yıpratıyordur canım Allah gönlüne ferahlık versin
Amın cumlemızıH
Hemde nasıl canım çok zor bi durum sağım solum kapalı gibi rabbim feraha çıkarsın inşallah
Ben yazmıştım burada ben oldum ama ruhen rahat değilim çünkü boşu boşuna diktirdim ben ondan. Ben mutlu değilim açıkçası bu işlemle birlikte özgüvenim de o masada kaldı ama siz mutlu olun inşallahİnşallah Canım
hepimiz mutlu oluruz inşallahSen işlem olmuşmuydun camım
Sende mutlu ol kuzum inşallah yerinde olmak isteyenler var bak ben olamadım bile işlem kötü düşünme rabbim ferahlık versin kalbineBen yazmıştım burada ben oldum ama ruhen rahat değilim çünkü boşu boşuna diktirdim ben ondan. Ben mutlu değilim açıkçası bu işlemle birlikte özgüvenim de o masada kaldı ama siz mutlu olun inşallah
size yalan söylemiş. sizi kandırmış . zaten hakkınızıda arayamazsınız ne diyeceksiniz ? kızlık zarı diktirdim ama olmadı mı diyeceksiniz hakkınızı ararken. yani demek istediğim bu operasyonu sizde başkasını kandırmak için oluyorsunuz bir neviKalıcı yaptım deyip geçici yapmak ne demek 3300 lıram çöp oldu. Şunu söyleyebilirdi ben kalıcı yapmıyorum dıyebılırdı. Ben şimdi evime su bile almıyorum o açığı kapatabilmek için
Işlem olmak mesele değil inanın o en kolay kısmı hatta ama kendinizi iyi hissetmedikten sonra pekbir şey fark etmiyor mesela ben işlem olmadan kötüydüm işlem oldum daha da kötü oldum. Insanların sizi dinlemeden yargılamalarını dinlemek de cabası çıkıp da diyemiyorsun gönlünce ya benim de şundan bozulda da korktum yaptım diye inanmıyorlar, inanmayacaklar da bu da insanı daha çok bunalıma sokuyor. Ama hepinizin çok çok mutlu olmasını diliyorum.Sende mutlu ol kuzum inşallah yerinde olmak isteyenler var bak ben olamadım bile işlem kötü düşünme rabbim ferahlık versin kalbine
bak arkadaşım sana geçmişini soran olursa sende onlara sor ve sana böyle bir soru soran olursa ben hiç bir erkekle ilişki yaşamadım zina yapmadım diyeceksin bu kadar basit. kızlık zarı diktirdinmi diye soran olmaz heraldeIşlem olmak mesele değil inanın o en kolay kısmı hatta ama kendinizi iyi hissetmedikten sonra pekbir şey fark etmiyor mesela ben işlem olmadan kötüydüm işlem oldum daha da kötü oldum. Insanların sizi dinlemeden yargılamalarını dinlemek de cabası çıkıp da diyemiyorsun gönlünce ya benim de şundan bozulda da korktum yaptım diye inanmıyorlar, inanmayacaklar da bu da insanı daha çok bunalıma sokuyor. Ama hepinizin çok çok mutlu olmasını diliyorum.
Hatik hanım neden böyle yapıyorsunuz? Erkeklerimiz de hiç masum değil ama masum olsalar söylediklerinizi anlayacağım ama değiller. Diktiren herkes de kandırmıyor bunu da önceden belirtmiştim. Ayrıca sadece ilişkiye girdiği için diktiren de yok burada onlarca tecavüz mağduru kız da var ve hepsi kimse bize inanmaz korkusuyla diktiriyor. Toplum olarak artık biraz değişsek mi? Ben de işlemi olduğum halde işlemi onaylamayan biriyim ama buradaki kızları anlayabiliyorum çünkü o psikolojiye girmek gerçekten kötü. O yüzden topik ilginizi çekmiyorsa boş verin, bakmayın. Son olarak bir şey daha söylemek istiyorum kızlık zarı durup da nice ilişkilere giren kızlar var ve gururla bakireyim diyorlar o yüzden bir kez ilişki yaşayıp diktirenlere, tecavüze uğrayıp diktirenlere, benim gibi gerizekalı bir biçimde kaybedip diktirenlere çok tuhaf bakmayın derimsize yalan söylemiş. sizi kandırmış . zaten hakkınızıda arayamazsınız ne diyeceksiniz ? kızlık zarı diktirdim ama olmadı mı diyeceksiniz hakkınızı ararken. yani demek istediğim bu operasyonu sizde başkasını kandırmak için oluyorsunuz bir nevi
Sorup sormaması mesele değil ki ben biliyorum sonuçta ve keşke diyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için yine debak arkadaşım sana geçmişini soran olursa sende onlara sor ve sana böyle bir soru soran olursa ben hiç bir erkekle ilişki yaşamadım zina yapmadım diyeceksin bu kadar basit. kızlık zarı diktirdinmi diye soran olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?