Hatik hanım neden böyle yapıyorsunuz? Erkeklerimiz de hiç masum değil ama masum olsalar söylediklerinizi anlayacağım ama değiller. Diktiren herkes de kandırmıyor bunu da önceden belirtmiştim. Ayrıca sadece ilişkiye girdiği için diktiren de yok burada onlarca tecavüz mağduru kız da var ve hepsi kimse bize inanmaz korkusuyla diktiriyor. Toplum olarak artık biraz değişsek mi? Ben de işlemi olduğum halde işlemi onaylamayan biriyim ama buradaki kızları anlayabiliyorum çünkü o psikolojiye girmek gerçekten kötü. O yüzden topik ilginizi çekmiyorsa boş verin, bakmayın. Son olarak bir şey daha söylemek istiyorum kızlık zarı durup da nice ilişkilere giren kızlar var ve gururla bakireyim diyorlar o yüzden bir kez ilişki yaşayıp diktirenlere, tecavüze uğrayıp diktirenlere, benim gibi gerizekalı bir biçimde kaybedip diktirenlere çok tuhaf bakmayın derim
mesele erkeklerin masum olması değil kızlık zarının bozulup bozulmaması değil amaan neyse burdaki kızlar zaten hep sosyoekonomik olarak hem alt hem de saf kızlar zaten bende burdaki insanları görünce onların nasıl bir kafa yapısında olduklarını anlayamıyorum. kızlık zarı dikim diye bir şeyin olması ne saçma kapıda çarşaf bekleyenler le aynı kafa yapısı bunlar aman neyse. bildirim geliyor sonra okuyorum bazen forumu gezerken girip okuyorum hayret ediyorum ağzım durmuyor yani insanlar niye böyle cahil niye tutarlı değil inançları bile değilik inşaALLAH tutmuştur diyor