• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü olmuş ama imkanın varsa geçiciden de çoğu kişi sonuç aldı , düğün günü gidebilirim dersen geçici diktir derim. Kalıcının da oyle cok bi zorluğu yok ilk 1-2 gün ağrı sızı oluyor daha sonra 10 gün oturup kalkarken sıkıntı oluyor sonra rahatlıyor insan
10 gün katlanırım yeterkı içim rahat etsin. İntiharı bile düşündüm dun ikinci dikiş atıldığında tekrar kanama olunca

Valla ben araştırarak gittim zaten 15dk falan sürdü operasyon. Cok bir seY sormadım Cunku bayadır takip ediyordum sayfayı. Yapıp yapmamam gerekenleri anlattı oldum çıktım gittim. Zaten kanamam Falan olmadı o günden sonra Tutmuştur diye düşünüyorum
Kanama en büyük tutmama belirtisi zaten. Yanı özelde herhangi bır doktora gidip kontrol ettırsen olmaz mı acaba.Bende gıdemem büyük ihtimal kontrole

Her şeyin bi çözümü var zamanıN varsa Tekrar ol derim ve güvenilir birine git. Dediğim gibi cok bi zorlugu oldugunu düşünmüyorum

Her şeyin bi çözümü var zamanıN varsa Tekrar ol derim ve güvenilir birine git. Dediğim gibi cok bi zorlugu oldugunu düşünmüyorum
Ikı uç hafta sonra son kez turgay beyde şansımı deneyecegım yıne olmazsa sevgılımden ayrılıp evlenmeyi rafa kaldıracağım.

Kötü olmuş ama imkanın varsa geçiciden de çoğu kişi sonuç aldı , düğün günü gidebilirim dersen geçici diktir derim. Kalıcının da oyle cok bi zorluğu yok ilk 1-2 gün ağrı sızı oluyor daha sonra 10 gün oturup kalkarken sıkıntı oluyor sonra rahatlıyor insan
Sanırım bu kalıcı bir tek bana zor geldi ya. Belki de ben ruhen çökmüştüm o an o yüzden de öyle olabilir ama

Canım geçiciyi burda bi arkadaş İzmir’de doktor bile değil doktorun ebesi yapmıştı işlemi kanaöado
Geçici yı her doktor yapabiliyor yanı. Geçici yaptırısam çok stres yaşarım diye kalıcı düşünüyorum bende. Evet 6.gün dıştan sonra kan çok fazla geldi geçici yaptıgı için dıkısler kendiliğinden eridi büyük ihtimal. Bende uç hafta sonra turgaya gidip tekrar kalıcı işlem düşünüyorum. Turgay beye sordum şuan o bölge çok tahriş oldu iyileşmesini beklemelımıyız diye hayır şuan bile yapılır beklemeye gerek yok dedi bu biraz aklımı karıştırdı acıkcası
canım burda bi arkadaş İzmir’de geçici işlem oldu doktor un Ebesi yapmıştı işlemini ve kamaması olmuştu karar senin kuzum Turgay hocada kalıcıda gönül rahatlığıyla gidilecek bi doktor ama kalıcının az da olsa tutmama riski var tutmaz ise Turgay bey ücretsiz tekrar dikiyor İstanbul’a gidip gelirim sorun yaşamam diyorsan kalıcı ol

Canım geçiciyi burda bi arkadaş İzmir’de doktor bile değil doktorun ebesi yapmıştı işlemi kanaöado

canım burda bi arkadaş İzmir’de geçici işlem oldu doktor un Ebesi yapmıştı işlemini ve kamaması olmuştu karar senin kuzum Turgay hocada kalıcıda gönül rahatlığıyla gidilecek bi doktor ama kalıcının az da olsa tutmama riski var tutmaz ise Turgay bey ücretsiz tekrar dikiyor İstanbul’a gidip gelirim sorun yaşamam diyorsan kalıcı ol
İstanbul bana çok uzak ama turgay bey kalıcıda 1500 kişide bır kısının dikişi atar tutmaz oda ağır kaldırdıysa veya düştüyse dedi. Guven verdi biraz

Back
X