10 gün katlanırım yeterkı içim rahat etsin. İntiharı bile düşündüm dun ikinci dikiş atıldığında tekrar kanama olunca

Kanama en büyük tutmama belirtisi zaten. Yanı özelde herhangi bır doktora gidip kontrol ettırsen olmaz mı acaba.Bende gıdemem büyük ihtimal kontrole

Her şeyin bi çözümü var zamanıN varsa Tekrar ol derim ve güvenilir birine git. Dediğim gibi cok bi zorlugu oldugunu düşünmüyorum

Her şeyin bi çözümü var zamanıN varsa Tekrar ol derim ve güvenilir birine git. Dediğim gibi cok bi zorlugu oldugunu düşünmüyorum
Ikı uç hafta sonra son kez turgay beyde şansımı deneyecegım yıne olmazsa sevgılımden ayrılıp evlenmeyi rafa kaldıracağım.

Sanırım bu kalıcı bir tek bana zor geldi ya. Belki de ben ruhen çökmüştüm o an o yüzden de öyle olabilir ama

Tutmuş o zaman hayırlı olsun . Rabbim banada göstersın o günleri inşallah
İnşallah canım gerçekten anlayan vs yapabilen birine gidersen tutacağını düşünüyorum zaten benim nikahıma da 1.5 ay kadar zaman kaldı olumlu olursa sonuç yazabilrsem yazarm

İnşallah canım gerçekten anlayan vs yapabilen birine gidersen tutacağını düşünüyorum zaten benim nikahıma da 1.5 ay kadar zaman kaldı olumlu olursa sonuç yazabilrsem yazarm
İnşallah hakkında hayırlısı olsun

Canım geçiciyi burda bi arkadaş İzmir’de doktor bile değil doktorun ebesi yapmıştı işlemi kanaöado
canım burda bi arkadaş İzmir’de geçici işlem oldu doktor un Ebesi yapmıştı işlemini ve kamaması olmuştu karar senin kuzum Turgay hocada kalıcıda gönül rahatlığıyla gidilecek bi doktor ama kalıcının az da olsa tutmama riski var tutmaz ise Turgay bey ücretsiz tekrar dikiyor İstanbul’a gidip gelirim sorun yaşamam diyorsan kalıcı ol

İstanbul bana çok uzak ama turgay bey kalıcıda 1500 kişide bır kısının dikişi atar tutmaz oda ağır kaldırdıysa veya düştüyse dedi. Guven verdi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…