10 gün katlanırım yeterkı içim rahat etsin. İntiharı bile düşündüm dun ikinci dikiş atıldığında tekrar kanama oluncaKötü olmuş ama imkanın varsa geçiciden de çoğu kişi sonuç aldı , düğün günü gidebilirim dersen geçici diktir derim. Kalıcının da oyle cok bi zorluğu yok ilk 1-2 gün ağrı sızı oluyor daha sonra 10 gün oturup kalkarken sıkıntı oluyor sonra rahatlıyor insan
Baktığımda ufacık bir delik görüyorum önceki haline göre cok cok fark ediyor bir kaç tane de düğüm şeklinde ipler varTutmayınca ilk dikilen zamana gore o bölgede genişleme ve boşluk oluşuyor.ilk dikildiği gibi darsa eğer bence tutmustur
Kanama en büyük tutmama belirtisi zaten. Yanı özelde herhangi bır doktora gidip kontrol ettırsen olmaz mı acaba.Bende gıdemem büyük ihtimal kontroleValla ben araştırarak gittim zaten 15dk falan sürdü operasyon. Cok bir seY sormadım Cunku bayadır takip ediyordum sayfayı. Yapıp yapmamam gerekenleri anlattı oldum çıktım gittim. Zaten kanamam Falan olmadı o günden sonra Tutmuştur diye düşünüyorum
Tutmuş o zaman hayırlı olsun . Rabbim banada göstersın o günleri inşallahBaktığımda ufacık bir delik görüyorum önceki haline göre cok cok fark ediyor bir kaç tane de düğüm şeklinde ipler var
Ikı uç hafta sonra son kez turgay beyde şansımı deneyecegım yıne olmazsa sevgılımden ayrılıp evlenmeyi rafa kaldıracağım.Her şeyin bi çözümü var zamanıN varsa Tekrar ol derim ve güvenilir birine git. Dediğim gibi cok bi zorlugu oldugunu düşünmüyorum
Baska doktora da gitme dedi Turgay bey cunku anlamayabiliyorlar dediKanama en büyük tutmama belirtisi zaten. Yanı özelde herhangi bır doktora gidip kontrol ettırsen olmaz mı acaba.Bende gıdemem büyük ihtimal kontrole
Sanırım bu kalıcı bir tek bana zor geldi ya. Belki de ben ruhen çökmüştüm o an o yüzden de öyle olabilir amaKötü olmuş ama imkanın varsa geçiciden de çoğu kişi sonuç aldı , düğün günü gidebilirim dersen geçici diktir derim. Kalıcının da oyle cok bi zorluğu yok ilk 1-2 gün ağrı sızı oluyor daha sonra 10 gün oturup kalkarken sıkıntı oluyor sonra rahatlıyor insan
Acaba doktora fotoğrafını atsan yada video çekip gondersen olmaz mıBaska doktora da gitme dedi Turgay bey cunku anlamayabiliyorlar dedi
İnşallah canım gerçekten anlayan vs yapabilen birine gidersen tutacağını düşünüyorum zaten benim nikahıma da 1.5 ay kadar zaman kaldı olumlu olursa sonuç yazabilrsem yazarmTutmuş o zaman hayırlı olsun . Rabbim banada göstersın o günleri inşallah
kalıcı tabiki zor ama geçici de tedirgin edıcı işte canımSanırım bu kalıcı bir tek bana zor geldi ya. Belki de ben ruhen çökmüştüm o an o yüzden de öyle olabilir ama
Fotoğraf çekmeyi soracağım kabul eder inşallah ama biraz daha geçmesini bekliyorum en azından 45 gün olup o ipler de düşsünAcaba doktora fotoğrafını atsan yada video çekip gondersen olmaz mı
İnşallah hakkında hayırlısı olsunİnşallah canım gerçekten anlayan vs yapabilen birine gidersen tutacağını düşünüyorum zaten benim nikahıma da 1.5 ay kadar zaman kaldı olumlu olursa sonuç yazabilrsem yazarm
Etık değil diye kabul etmeyedebılır. Ama İnşallah ederFotoğraf çekmeyi soracağım kabul eder inşallah ama biraz daha geçmesini bekliyorum en azından 45 gün olup o ipler de düşsün
İnşsşşah cnmEtık değil diye kabul etmeyedebılır. Ama İnşallah eder
Valla bilmiyorum bana illa yapılacaksa geçici daha mantıklı geliyor artıkkalıcı tabiki zor ama geçici de tedirgin edıcı işte canım
Valla bilmiyorum bana illa yapılacaksa geçici daha mantıklı geliyor artık
Belki de. Fiyat olarak yok sanırımSen çok sıkıntı çektiğin içinpeki geçici ve kalıcı arasında turgay beyde çok fark varmı
canım burda bi arkadaş İzmir’de geçici işlem oldu doktor un Ebesi yapmıştı işlemini ve kamaması olmuştu karar senin kuzum Turgay hocada kalıcıda gönül rahatlığıyla gidilecek bi doktor ama kalıcının az da olsa tutmama riski var tutmaz ise Turgay bey ücretsiz tekrar dikiyor İstanbul’a gidip gelirim sorun yaşamam diyorsan kalıcı olGeçici yı her doktor yapabiliyor yanı. Geçici yaptırısam çok stres yaşarım diye kalıcı düşünüyorum bende. Evet 6.gün dıştan sonra kan çok fazla geldi geçici yaptıgı için dıkısler kendiliğinden eridi büyük ihtimal. Bende uç hafta sonra turgaya gidip tekrar kalıcı işlem düşünüyorum. Turgay beye sordum şuan o bölge çok tahriş oldu iyileşmesini beklemelımıyız diye hayır şuan bile yapılır beklemeye gerek yok dedi bu biraz aklımı karıştırdı acıkcası
İstanbul bana çok uzak ama turgay bey kalıcıda 1500 kişide bır kısının dikişi atar tutmaz oda ağır kaldırdıysa veya düştüyse dedi. Guven verdi birazCanım geçiciyi burda bi arkadaş İzmir’de doktor bile değil doktorun ebesi yapmıştı işlemi kanaöado
canım burda bi arkadaş İzmir’de geçici işlem oldu doktor un Ebesi yapmıştı işlemini ve kamaması olmuştu karar senin kuzum Turgay hocada kalıcıda gönül rahatlığıyla gidilecek bi doktor ama kalıcının az da olsa tutmama riski var tutmaz ise Turgay bey ücretsiz tekrar dikiyor İstanbul’a gidip gelirim sorun yaşamam diyorsan kalıcı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?