Hatik hanım neden böyle yapıyorsunuz? Erkeklerimiz de hiç masum değil ama masum olsalar söylediklerinizi anlayacağım ama değiller. Diktiren herkes de kandırmıyor bunu da önceden belirtmiştim. Ayrıca sadece ilişkiye girdiği için diktiren de yok burada onlarca tecavüz mağduru kız da var ve hepsi kimse bize inanmaz korkusuyla diktiriyor. Toplum olarak artık biraz değişsek mi? Ben de işlemi olduğum halde işlemi onaylamayan biriyim ama buradaki kızları anlayabiliyorum çünkü o psikolojiye girmek gerçekten kötü. O yüzden topik ilginizi çekmiyorsa boş verin, bakmayın. Son olarak bir şey daha söylemek istiyorum kızlık zarı durup da nice ilişkilere giren kızlar var ve gururla bakireyim diyorlar o yüzden bir kez ilişki yaşayıp diktirenlere, tecavüze uğrayıp diktirenlere, benim gibi gerizekalı bir biçimde kaybedip diktirenlere çok tuhaf bakmayın derim
Burda ki insanların kafası bi başka evet onun için zekanı burda harcama seni ilgilendiren bi konu değil .mesele erkeklerin masum olması değil kızlık zarının bozulup bozulmaması değil amaan neyse burdaki kızlar zaten hep sosyoekonomik olarak hem alt hem de saf kızlar zaten bende burdaki insanları görünce onların nasıl bir kafa yapısında olduklarını anlayamıyorum. kızlık zarı dikim diye bir şeyin olması ne saçma kapıda çarşaf bekleyenler le aynı kafa yapısı bunlar aman neyse. bildirim geliyor sonra okuyorum bazen forumu gezerken girip okuyorum hayret ediyorum ağzım durmuyor yani insanlar niye böyle cahil niye tutarlı değil inançları bile değilik inşaALLAH tutmuştur diyorya insan hata yapar günah işler ama bundan utanması gerekir ama burdaki insanların kafası da bir başka bence kızlık zarı hikaye burdakilerin jinokoloğa değil psikiyatri ye ihtiyacı var ama oda cerrahi bir uzmanlık olmadığı için kesin çözüm olamıyor.
Tamam siz yanlış buluyorsanız yorum da yapmayın o vakit. Ayrıca bunda utanılacak ne var anlamadım. Hepsi bir şekilde güvenerek ya da inanarak ya da başka yolla bir şey yaşamış insanlar. Kimse bu işlemi yaptırmak zorunda kalmayı istemez. Ama sırf bunu yaşadı diye de bir insan hakir görülmemeli. Kimisi karşısındakine söylemeyi seçer kimisi bunu yaptırıp yeni bir sayfa açmayı. Bu sizi hiç ilgilendirmez ki. Zaten insanların dertleri başından aşkın bir de size laf yetiştirmeye çalışıyorlarmesele erkeklerin masum olması değil kızlık zarının bozulup bozulmaması değil amaan neyse burdaki kızlar zaten hep sosyoekonomik olarak hem alt hem de saf kızlar zaten bende burdaki insanları görünce onların nasıl bir kafa yapısında olduklarını anlayamıyorum. kızlık zarı dikim diye bir şeyin olması ne saçma kapıda çarşaf bekleyenler le aynı kafa yapısı bunlar aman neyse. bildirim geliyor sonra okuyorum bazen forumu gezerken girip okuyorum hayret ediyorum ağzım durmuyor yani insanlar niye böyle cahil niye tutarlı değil inançları bile değilik inşaALLAH tutmuştur diyorya insan hata yapar günah işler ama bundan utanması gerekir ama burdaki insanların kafası da bir başka bence kızlık zarı hikaye burdakilerin jinokoloğa değil psikiyatri ye ihtiyacı var ama oda cerrahi bir uzmanlık olmadığı için kesin çözüm olamıyor.
İnsanlara bişeyler anlatmak zor kuzum kendini yıpratma malesef yaşadığımız toplum çevre bunları algılayacak durumda değillerIşlem olmak mesele değil inanın o en kolay kısmı hatta ama kendinizi iyi hissetmedikten sonra pekbir şey fark etmiyor mesela ben işlem olmadan kötüydüm işlem oldum daha da kötü oldum. Insanların sizi dinlemeden yargılamalarını dinlemek de cabası çıkıp da diyemiyorsun gönlünce ya benim de şundan bozulda da korktum yaptım diye inanmıyorlar, inanmayacaklar da bu da insanı daha çok bunalıma sokuyor. Ama hepinizin çok çok mutlu olmasını diliyorum.
Burda ki insanların kafası bi başka evet onun için zekanı burda harcama seni ilgilendiren bi konu değil .
Tamam siz yanlış buluyorsanız yorum da yapmayın o vakit. Ayrıca bunda utanılacak ne var anlamadım. Hepsi bir şekilde güvenerek ya da inanarak ya da başka yolla bir şey yaşamış insanlar. Kimse bu işlemi yaptırmak zorunda kalmayı istemez. Ama sırf bunu yaşadı diye de bir insan hakir görülmemeli. Kimisi karşısındakine söylemeyi seçer kimisi bunu yaptırıp yeni bir sayfa açmayı. Bu sizi hiç ilgilendirmez ki. Zaten insanların dertleri başından aşkın bir de size laf yetiştirmeye çalışıyorlaro güzel görüşlerinizi ve naçizane tavsiyelerinizi kendinize saklayın, umarım siz ya da çok sevdiğiniz biri böyle bir hataya düşmez
Olaya kandırmak olarak değil de mecbur bırakılmak olarak bakın bence. Neden erkeklerin meziyet olarak görüp anlattıkları şey yüzünden kadınlar öldürülüyor? Bakış açınızı değiştirip anlamaya çalışın lütfen. O parayı zar zor bir araya getirip yaptıranlar var belki de uzun bir süre daha böyle bir imkanları olmayıp evliliği ertelemek zorunda kalacaklar. Her neyse kimseyi ilgilendirmez, iyi akşamlar.sosyoloji uzmanları bu konu ile ilgilenmeli bence .
bir tavsiyem olmadı burada ama insanlar tutarlı olmalı doktor dikmemiş doktora hakkını helal etmiyor arkadaş gerçekten ilginç bir durumkendisi yalan söyleyecek bu yalanın altyapısını hazırlıyor doktor onu kandırdı diye ona hakkını haram ediyor :) . birde bu haksız kazancın reklamcılarının olduğunu düşünüyorum sürekli övmeler sürekli bu operasyonun arkasında durmalar falan. insanlar gitsin bu dr lara paraları bayılsın istiyorlar :) belki bu kliniklerin maaşlı elemanları bunlar.
O zaman bu size son cevabım olsun. Buradaki kızlar saf veya değil, ruhsal olarak iyi veya kötü onu bilmem ama dışarıdan bakıp kolayca yorum yapanlar daha kötü bir ruh halinde bence. Inşallah kızınız yoktur başına gelsin istemem inşallah oğlunuz da yoktur buradaki beğenmediğiniz bizler denk gelmez ama buradaki kızları bu kadar acımasızca eleştirmek yerine tabiri caizse "kandıran kızlar" yerine zarı sağlam tutup başka türlü ilişkiye girip bakireyim diye övünenlere laf söyleyin zira onlar bizden daha fenalar emin olabilirsiniz. Evlenene kadar ilişkiye girip zar sağlam olduğundan rahatlar kim bilir belki de etrafınıza öyle biri denk gelmiştir ve siz çok seviyorsunuzdur onu kim bilirEvet buradaki kızlar inşaAllah diyor çünkü çoğu pişman, sığindıkları tek kişi de Allah çünkü. Kimsenin kalbini açıp da bakmadınız ya nereden biliyorsunuz pişman olmadıklarını?
Olaya kandırmak olarak değil de mecbur bırakılmak olarak bakın bence. Neden erkeklerin meziyet olarak görüp anlattıkları şey yüzünden kadınlar öldürülüyor? Bakış açınızı değiştirip anlamaya çalışın lütfen. O parayı zar zor bir araya getirip yaptıranlar var belki de uzun bir süre daha böyle bir imkanları olmayıp evliliği ertelemek zorunda kalacaklar. Her neyse kimseyi ilgilendirmez, iyi akşamlar.
Vallahi ben de ne desem boş inanınne desem bilemiyorum çevre ile de alakalı bir durum sanırım. şimdi ilişkide kan gelmezse öldürülecek mi bu arkadaşlar ? her bakire den kan gelmediğini herkes biliyor. ama birde şöyle durum var bu arkadaşların büyüdüğü ortam bu kadar katı iken nasıl böyle hatalara düşüyorlar yada bu kızlarla ilişki yaşayıp terk edenlerde aynı köyün kasabanın insanı değil mi ?
amaan konuş konuş dur. ben birşeyi değiştiremem ailede bitiyor bu şimdi siz ben kızımızla oğlumuza saygı noktasında değer noktasında aynı yetiştirmeliyiz oğlumuzu erkek gibi kızımızı kız gibi ama birine meşru gördüğümüzü diğerine de meşru birine meşru görmediğimizi diğerine de meşru görmemeliyiz anca o zaman düzelir bu ülke özellikle bu konudaki kızlar sizin çevrenizi düzeltmeniz lazım.
Zar onemli değil zaten ben diktirdikten sonra başka yollarla ilişkiye girip zarı sağlam tutan kızların varlığını öğrendikten sonra gördüm zaten bunu ama iş işten geçtizaten diyorum zar önemsiz diye önemli olan zina yapmamak yaptıysa pişman olmak. dedikleriniz olabilir hiç kimsenin başına gelmesin böyle işler. ne diyebilirim ki herkesin düşünce yapısı farklı kimseyi kınamak için yazmıyorum ama anlayamıyorum da insanları :)
Vallahi ben de ne desem boş inanınumarım o şekilde yetiştirirsiniz çocuklarınızı.
arkadaşlarımdan böyle bir itiraf duymadım ama dedikleriniz başıma gelebilir ama hiç istemem. neyse burda konuşarak bu sorunu çözecek değiliz. sizi de anlıyorum suçsuz günahsızken bile gidip dr a müdahale yaptırmışsınız inandıramam diye buda çok zor bir durum bu psikolojinizi bozmasın ama sonra evlilik hayatınızı bile kötü etkilerZar onemli değil zaten ben diktirdikten sonra başka yollarla ilişkiye girip zarı sağlam tutan kızların varlığını öğrendikten sonra gördüm zaten bunu ama iş işten geçtiKimisi zarin onemsizliğini diktirdikten sonra anlıyor ama iş işten geçtiği için kimseye bir şey diyemiyorlar. Ben burada yazdım zaten kızlar ben ruhen iyileşemedim siz de diktirmeyin kimse sizden önemli değil diye ama bazı insanlar da gerçekten mecbur kalıyor bir şey diyemiyorsunuz. Bu insanların tek diktirme sebebi karşıdaki insan ona kötü gözle bakmasın, ya da doğudaysa falan cinayet çıkmasın diye yoksa kimse kimseyi kandırmak istemez onu da geçtim böyle iğrenç bir operasyonu geçirmek istemez o yüzden inşAllah tutar diyorlar çünkü artık yoruldular. Inşallah gelmez çünkü hiç kolay bir psikoloji değil. Inanın biz de kendimizi anlamıyoruz merak etmeyin Ölümlü dünya belki de buradaki herhangi bir kız sizin çok sevdiğiniz bir kız gerçek hayatta, belki çok yakın arkadaşınız, belki aileye gelin gelecek olan kişi kim bilebilir Belki de en yakın arkadaşlarınızdan biri geçmişte diktirmişti bunu hiçbir zaman bilemezsiniz, bilemeyiz insanları
Bence her şeyden önce aileler çocuklarını her bakımdan donanımlı ve bilinçli yetiştirmeli aman şu ayıp konuşma bu konuşulur mu demek yerine açık açık konuşmalı ki güzel bireyler yetişsin. Ben kendi olayımdan yola çıkarak kesinlikle kızımı bu konuda bilinçli yetiştireceğim bunu biliyorum. Aynı köyden kadabadan mı bilemeyiz ama çoğu kızın da rızası olmadan oluyor o iş sonra seyreyle cinayetleri. Hayatsız kafın ayşe diye biri var onu izlemenizi tavsiye ederim. Bu dünya bu kızlık zarı operasyonundan daha iğrenç olaylara şahit o yüzden ne kadar konuşursak o kadar uzar bu mesele. Iyi akşamlar diliyorumne desem bilemiyorum çevre ile de alakalı bir durum sanırım. şimdi ilişkide kan gelmezse öldürülecek mi bu arkadaşlar ? her bakire den kan gelmediğini herkes biliyor. ama birde şöyle durum var bu arkadaşların büyüdüğü ortam bu kadar katı iken nasıl böyle hatalara düşüyorlar yada bu kızlarla ilişki yaşayıp terk edenlerde aynı köyün kasabanın insanı değil mi ?
amaan konuş konuş dur. ben birşeyi değiştiremem ailede bitiyor bu şimdi siz ben kızımızla oğlumuza saygı noktasında değer noktasında aynı yetiştirmeliyiz oğlumuzu erkek gibi kızımızı kız gibi ama birine meşru gördüğümüzü diğerine de meşru birine meşru görmediğimizi diğerine de meşru görmemeliyiz anca o zaman düzelir bu ülke özellikle bu konudaki kızlar sizin çevrenizi düzeltmeniz lazım.
İnşallah da duymazsınızarkadaşlarımdan böyle bir itiraf duymadım ama dedikleriniz başıma gelebilir ama hiç istemem. neyse burda konuşarak bu sorunu çözecek değiliz. sizi de anlıyorum suçsuz günahsızken bile gidip dr a müdahale yaptırmışsınız inandıramam diye buda çok zor bir durum bu psikolojinizi bozmasın ama sonra evlilik hayatınızı bile kötü etkiler
üzgünüm bi psikoloğa da gidebilirsiniz bence çünkü buraya girmeniz bile aslında doğru değil hiç girmeyin bu konulara boşverin.İnşallah da duymazsınızÖyle demeyin zaten kötüyüm okuyunca daha da kötü oluyorum.
Yok sorun değil. Evet doğru değil aslında ama buradaki kızlarla konuşunca rahatlıyorum ve seviyorum konuştuğum kızları sanırım o yüzden giriyorum foruma hala. Düşünüyorum zaten gitmeyi şu korona bittikten sonraüzgünüm bi psikoloğa da gidebilirsiniz bence çünkü buraya girmeniz bile aslında doğru değil hiç girmeyin bu konulara boşverin.
Buradaki fark şu, doktor dediğiniz hipokrat yemini etmiş kendini insan sağlığına adamış ve gerçekten bence ulvi bir mesleği icra eden kişidir. Bu yüzden hastanın özelini anlatmaz. Hastaya yalan söylemez. Ve bunu Allah için değil, çok değer verdiği yine insan için yapar. Bu yüzden etik değil işte. Ee yalan söyleyen biri buna maruz kalmış ise olabilir mi diyeceğiz yani, o onu kandırıyo doktor da bunu. O zaman tamam hımmm. Hangi şartlarda olursa olsun kendinden medet uman hastasını kandıramaz. Başka konuda olsa yalan söyleyemezdi alo sağlık bakanlığı var di mi ama bu insanlar bi yere gidemez, dert yanamaz, şikayet hiç edemez. Mide bulandırıcı gerçekten.sosyoloji uzmanları bu konu ile ilgilenmeli bence .
bir tavsiyem olmadı burada ama insanlar tutarlı olmalı doktor dikmemiş doktora hakkını helal etmiyor arkadaş gerçekten ilginç bir durumkendisi yalan söyleyecek bu yalanın altyapısını hazırlıyor doktor onu kandırdı diye ona hakkını haram ediyor :) . birde bu haksız kazancın reklamcılarının olduğunu düşünüyorum sürekli övmeler sürekli bu operasyonun arkasında durmalar falan. insanlar gitsin bu dr lara paraları bayılsın istiyorlar :) belki bu kliniklerin maaşlı elemanları bunlar.
maalesef bu işi yapan doktorlara zaten hiç güvenemem daha sonra şantaj bile yapabilirler bu işe karşı da olsam asla böyle birşey olsun istemem. tek sıkıntı kendisi için diploması tehlikeye girebilir ondan korkusuna yapamayabilir ama yanında çalışanlar da yapabilir v.s v.sBuradaki fark şu, doktor dediğiniz hipokrat yemini etmiş kendini insan sağlığına adamış ve gerçekten bence ulvi bir mesleği icra eden kişidir. Bu yüzden hastanın özelini anlatmaz. Hastaya yalan söylemez. Ve bunu Allah için değil, çok değer verdiği yine insan için yapar. Bu yüzden etik değil işte. Ee yalan söyleyen biri buna maruz kalmış ise olabilir mi diyeceğiz yani, o onu kandırıyo doktor da bunu. O zaman tamam hımmm. Hangi şartlarda olursa olsun kendinden medet uman hastasını kandıramaz. Başka konuda olsa yalan söyleyemezdi alo sağlık bakanlığı var di mi ama bu insanlar bi yere gidemez, dert yanamaz, şikayet hiç edemez. Mide bulandırıcı gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?