mesele erkeklerin masum olması değil kızlık zarının bozulup bozulmaması değil amaan neyse burdaki kızlar zaten hep sosyoekonomik olarak hem alt hem de saf kızlar zaten bende burdaki insanları görünce onların nasıl bir kafa yapısında olduklarını anlayamıyorum. kızlık zarı dikim diye bir şeyin olması ne saçma kapıda çarşaf bekleyenler le aynı kafa yapısı bunlar aman neyse. bildirim geliyor sonra okuyorum bazen forumu gezerken girip okuyorum hayret ediyorum ağzım durmuyor yani insanlar niye böyle cahil niye tutarlı değil inançları bile değilik inşaALLAH tutmuştur diyor ya insan hata yapar günah işler ama bundan utanması gerekir ama burdaki insanların kafası da bir başka bence kızlık zarı hikaye burdakilerin jinokoloğa değil psikiyatri ye ihtiyacı var ama oda cerrahi bir uzmanlık olmadığı için kesin çözüm olamıyor.

Burda ki insanların kafası bi başka evet onun için zekanı burda harcama seni ilgilendiren bi konu değil .

Tamam siz yanlış buluyorsanız yorum da yapmayın o vakit. Ayrıca bunda utanılacak ne var anlamadım. Hepsi bir şekilde güvenerek ya da inanarak ya da başka yolla bir şey yaşamış insanlar. Kimse bu işlemi yaptırmak zorunda kalmayı istemez. Ama sırf bunu yaşadı diye de bir insan hakir görülmemeli. Kimisi karşısındakine söylemeyi seçer kimisi bunu yaptırıp yeni bir sayfa açmayı. Bu sizi hiç ilgilendirmez ki. Zaten insanların dertleri başından aşkın bir de size laf yetiştirmeye çalışıyorlar o güzel görüşlerinizi ve naçizane tavsiyelerinizi kendinize saklayın, umarım siz ya da çok sevdiğiniz biri böyle bir hataya düşmez

İnsanlara bişeyler anlatmak zor kuzum kendini yıpratma malesef yaşadığımız toplum çevre bunları algılayacak durumda değiller

O zaman bu size son cevabım olsun. Buradaki kızlar saf veya değil, ruhsal olarak iyi veya kötü onu bilmem ama dışarıdan bakıp kolayca yorum yapanlar daha kötü bir ruh halinde bence. Inşallah kızınız yoktur başına gelsin istemem inşallah oğlunuz da yoktur buradaki beğenmediğiniz bizler denk gelmez ama buradaki kızları bu kadar acımasızca eleştirmek yerine tabiri caizse "kandıran kızlar" yerine zarı sağlam tutup başka türlü ilişkiye girip bakireyim diye övünenlere laf söyleyin zira onlar bizden daha fenalar emin olabilirsiniz. Evlenene kadar ilişkiye girip zar sağlam olduğundan rahatlar kim bilir belki de etrafınıza öyle biri denk gelmiştir ve siz çok seviyorsunuzdur onu kim bilir Evet buradaki kızlar inşaAllah diyor çünkü çoğu pişman, sığindıkları tek kişi de Allah çünkü. Kimsenin kalbini açıp da bakmadınız ya nereden biliyorsunuz pişman olmadıklarını?

Burda ki insanların kafası bi başka evet onun için zekanı burda harcama seni ilgilendiren bi konu değil .

sosyoloji uzmanları bu konu ile ilgilenmeli bence .

bir tavsiyem olmadı burada ama insanlar tutarlı olmalı doktor dikmemiş doktora hakkını helal etmiyor arkadaş gerçekten ilginç bir durum kendisi yalan söyleyecek bu yalanın altyapısını hazırlıyor doktor onu kandırdı diye ona hakkını haram ediyor :) . birde bu haksız kazancın reklamcılarının olduğunu düşünüyorum sürekli övmeler sürekli bu operasyonun arkasında durmalar falan. insanlar gitsin bu dr lara paraları bayılsın istiyorlar :) belki bu kliniklerin maaşlı elemanları bunlar.

Olaya kandırmak olarak değil de mecbur bırakılmak olarak bakın bence. Neden erkeklerin meziyet olarak görüp anlattıkları şey yüzünden kadınlar öldürülüyor? Bakış açınızı değiştirip anlamaya çalışın lütfen. O parayı zar zor bir araya getirip yaptıranlar var belki de uzun bir süre daha böyle bir imkanları olmayıp evliliği ertelemek zorunda kalacaklar. Her neyse kimseyi ilgilendirmez, iyi akşamlar.

zaten diyorum zar önemsiz diye önemli olan zina yapmamak yaptıysa pişman olmak. dedikleriniz olabilir hiç kimsenin başına gelmesin böyle işler. ne diyebilirim ki herkesin düşünce yapısı farklı kimseyi kınamak için yazmıyorum ama anlayamıyorum da insanları :)

ne desem bilemiyorum çevre ile de alakalı bir durum sanırım. şimdi ilişkide kan gelmezse öldürülecek mi bu arkadaşlar ? her bakire den kan gelmediğini herkes biliyor. ama birde şöyle durum var bu arkadaşların büyüdüğü ortam bu kadar katı iken nasıl böyle hatalara düşüyorlar yada bu kızlarla ilişki yaşayıp terk edenlerde aynı köyün kasabanın insanı değil mi ?
amaan konuş konuş dur. ben birşeyi değiştiremem ailede bitiyor bu şimdi siz ben kızımızla oğlumuza saygı noktasında değer noktasında aynı yetiştirmeliyiz oğlumuzu erkek gibi kızımızı kız gibi ama birine meşru gördüğümüzü diğerine de meşru birine meşru görmediğimizi diğerine de meşru görmemeliyiz anca o zaman düzelir bu ülke özellikle bu konudaki kızlar sizin çevrenizi düzeltmeniz lazım.

Vallahi ben de ne desem boş inanınumarım o şekilde yetiştirirsiniz çocuklarınızı.

Zar onemli değil zaten ben diktirdikten sonra başka yollarla ilişkiye girip zarı sağlam tutan kızların varlığını öğrendikten sonra gördüm zaten bunu ama iş işten geçti Kimisi zarin onemsizliğini diktirdikten sonra anlıyor ama iş işten geçtiği için kimseye bir şey diyemiyorlar. Ben burada yazdım zaten kızlar ben ruhen iyileşemedim siz de diktirmeyin kimse sizden önemli değil diye ama bazı insanlar da gerçekten mecbur kalıyor bir şey diyemiyorsunuz. Bu insanların tek diktirme sebebi karşıdaki insan ona kötü gözle bakmasın, ya da doğudaysa falan cinayet çıkmasın diye yoksa kimse kimseyi kandırmak istemez onu da geçtim böyle iğrenç bir operasyonu geçirmek istemez o yüzden inşAllah tutar diyorlar çünkü artık yoruldular. Inşallah gelmez çünkü hiç kolay bir psikoloji değil. Inanın biz de kendimizi anlamıyoruz merak etmeyin Ölümlü dünya belki de buradaki herhangi bir kız sizin çok sevdiğiniz bir kız gerçek hayatta, belki çok yakın arkadaşınız, belki aileye gelin gelecek olan kişi kim bilebilir Belki de en yakın arkadaşlarınızdan biri geçmişte diktirmişti bunu hiçbir zaman bilemezsiniz, bilemeyiz insanları

arkadaşlarımdan böyle bir itiraf duymadım ama dedikleriniz başıma gelebilir ama hiç istemem. neyse burda konuşarak bu sorunu çözecek değiliz. sizi de anlıyorum suçsuz günahsızken bile gidip dr a müdahale yaptırmışsınız inandıramam diye buda çok zor bir durum bu psikolojinizi bozmasın ama sonra evlilik hayatınızı bile kötü etkiler

Bence her şeyden önce aileler çocuklarını her bakımdan donanımlı ve bilinçli yetiştirmeli aman şu ayıp konuşma bu konuşulur mu demek yerine açık açık konuşmalı ki güzel bireyler yetişsin. Ben kendi olayımdan yola çıkarak kesinlikle kızımı bu konuda bilinçli yetiştireceğim bunu biliyorum. Aynı köyden kadabadan mı bilemeyiz ama çoğu kızın da rızası olmadan oluyor o iş sonra seyreyle cinayetleri. Hayatsız kafın ayşe diye biri var onu izlemenizi tavsiye ederim. Bu dünya bu kızlık zarı operasyonundan daha iğrenç olaylara şahit o yüzden ne kadar konuşursak o kadar uzar bu mesele. Iyi akşamlar diliyorum

İnşallah da duymazsınız Öyle demeyin zaten kötüyüm okuyunca daha da kötü oluyorum.

üzgünüm bi psikoloğa da gidebilirsiniz bence çünkü buraya girmeniz bile aslında doğru değil hiç girmeyin bu konulara boşverin.
Yok sorun değil. Evet doğru değil aslında ama buradaki kızlarla konuşunca rahatlıyorum ve seviyorum konuştuğum kızları sanırım o yüzden giriyorum foruma hala. Düşünüyorum zaten gitmeyi şu korona bittikten sonra

Buradaki fark şu, doktor dediğiniz hipokrat yemini etmiş kendini insan sağlığına adamış ve gerçekten bence ulvi bir mesleği icra eden kişidir. Bu yüzden hastanın özelini anlatmaz. Hastaya yalan söylemez. Ve bunu Allah için değil, çok değer verdiği yine insan için yapar. Bu yüzden etik değil işte. Ee yalan söyleyen biri buna maruz kalmış ise olabilir mi diyeceğiz yani, o onu kandırıyo doktor da bunu. O zaman tamam hımmm. Hangi şartlarda olursa olsun kendinden medet uman hastasını kandıramaz. Başka konuda olsa yalan söyleyemezdi alo sağlık bakanlığı var di mi ama bu insanlar bi yere gidemez, dert yanamaz, şikayet hiç edemez. Mide bulandırıcı gerçekten.

maalesef bu işi yapan doktorlara zaten hiç güvenemem daha sonra şantaj bile yapabilirler bu işe karşı da olsam asla böyle birşey olsun istemem. tek sıkıntı kendisi için diploması tehlikeye girebilir ondan korkusuna yapamayabilir ama yanında çalışanlar da yapabilir v.s v.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…