12. Günde nasıl kontrol ettirdin ? Bacaklarını ilk 2 ay asla ayırmaman lazım bide doktor makasa yatırıp mı bakıyor bence kontrol ettirme o şekilde
12. Günde nasıl kontrol ettirdin ? Bacaklarını ilk 2 ay asla ayırmaman lazım bide doktor makasa yatırıp mı bakıyor bence kontrol ettirme o şekilde
Hayır yaptırmadımSiz yaptırmış mıydınız
Ay ne güzel darısı bize olsun sen atlatmışsın artık bizde görür müyüz o günleriKızlar 19 gün oldu diktireli dikişler düşmüş müdür tamamıyla sizce?
Atlattık da tek korkum tutmadığı 10 gün sonra kontrole gideceğimAy ne güzel darısı bize olsun sen atlatmışsın artık bizde görür müyüz o günleri
FLep benim seninBende merak hanıma yaptırdım ekimde kontrolüm sürecin nasıl geçiyor bide flep mi yaptı yoksa mikrocerrahi yöntemi mi?
Eğer söylenenlere dikkat ettiysen tutmuştur yaa korkma aklına kötüyü getirme. Ben yarın gidecem dua et nolur sıkıntısız geçsin şu süreç hepimiz biran önce eski halimize kavuşalımAtlattık da tek korkum tutmadığı 10 gün sonra kontrole gideceğim
Benim mikrocerrahi oldıFLep benim senin
İnşallah tutar canım benim mutlu olman dileğiyleEğer söylenenlere dikkat ettiysen tutmuştur yaa korkma aklına kötüyü getirme. Ben yarın gidecem dua et nolur sıkıntısız geçsin şu süreç hepimiz biran önce eski halimize kavuşalım
Fark ne ki aralarındaBenim mikrocerrahi oldı
Hayır bence hiçbir şekilde yok. Yani bi erkeğin bu kadar dikkat etmesi için her şeye tek bir ihtimal var oda şüphelenmesi. Ancak o zaman çok ince eler sık dokur. Aksi halde hiçbir şekilde anlamaz.. Biz bile zor anlıyoruz ayırt edemiyoruz. zaten sürekli gördüğü bir şey değil unutur yani nasıl olduğunu.Kızlar o bölgeyi daha önceden erkek görmüşse dikimi anlama ihtimali var mı sizce ?
Hayır bende olmadımrb bende yeni yaptırdım 3 gün olacak sizin de iç dudaklarda şişme oldumu acaba
Olmaz canim ben yaptirdim 5. Gun adet oldum dr adetli bile yapiyoruz sıkıntı olmaz demistiBenim 20 gün oldu diktireli adet olmak sorun olur mu bu süreçte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?