• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba bende kalıcı düşünüyorum ama düğünüm seneye olacak acaba erken mi çalışıyorum da dinlenme şansım da yok daha önce yaptırdım olmadı tekrar deneyip yıkılmak istemiyorum sizce denemeli miyim tekrar Turgay hocayı düşünüyorum bu sefer

Kızlar merhaba bende kalıcı düşünüyorum ama düğünüm seneye olacak acaba erken mi çalışıyorum da dinlenme şansım da yok daha önce yaptırdım olmadı tekrar deneyip yıkılmak istemiyorum sizce denemeli miyim tekrar Turgay hocayı düşünüyorum bu sefer
Ilkimi turgay beye mi oldun ve niye tutmadı ki

Kime olmuştun canım bence çok erken yaptırma uzun zaman geçtikten sonra kanaması olmayan biri vardı bu sayfada

Hayır bence hiçbir şekilde yok. Yani bi erkeğin bu kadar dikkat etmesi için her şeye tek bir ihtimal var oda şüphelenmesi. Ancak o zaman çok ince eler sık dokur. Aksi halde hiçbir şekilde anlamaz.. Biz bile zor anlıyoruz ayırt edemiyoruz. zaten sürekli gördüğü bir şey değil unutur yani nasıl olduğunu.

Yani aslında evet sonuçta açıp ben bile dikkatli incelemedim işlem olmaya karar verene kadar ama yine de takıldı kafama yeni delik yukarda kalıyor ya 🤔

Arkadaşlar ben kalıcı yaptırdım fakat belki 5 sene sonra da evlenebilirim kanamama gibi bir durum söz konusu olabilir mi

Back
X