Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilkimi turgay beye mi oldun ve niye tutmadı kiKızlar merhaba bende kalıcı düşünüyorum ama düğünüm seneye olacak acaba erken mi çalışıyorum da dinlenme şansım da yok daha önce yaptırdım olmadı tekrar deneyip yıkılmak istemiyorum sizce denemeli miyim tekrar Turgay hocayı düşünüyorum bu sefer
Ben de turgay beye oldum tutmaz mı kiIlkimi turgay beye mi oldun ve niye tutmadı ki
Ağda yasak dendi ya neden yaptırdın ki jilet filan vuraydın keşkeBen martta işlem oldum bugün ağda yaptırdım yarın akşam düğün size sonucu yazıcam dua edin bana kızlar her şey çok güzel geçsin
yorumlarda olmadığı yazıyor amaBenim 20 gün oldu diktireli adet olmak sorun olur mu bu süreçte?
Adetken bile dikilebiliyor bi sıkıntı olmaz merak ermeyorumlarda olmadığı yazıyor ama
Adetken diken doktor kim? İlk kez duydum tuhaf geldi banaAdetken bile dikilebiliyor bi sıkıntı olmaz merak erme
Neden dikilmesin ki adet olman ile dikimin bi bağlantısı yok bence. Çok eski yorumlara bakarsanız görürsünüzAdetken diken doktor kim? İlk kez duydum tuhaf geldi bana
20 gün oldu dikişler düşmüş müdürNeden dikilmesin ki adet olman ile dikimin bi bağlantısı yok bence. Çok eski yorumlara bakarsanız görürsünüz
Başımdan geçmedi kiiiii20 gün oldu dikişler düşmüş müdür
Kime olmuştun canım bence çok erken yaptırma uzun zaman geçtikten sonra kanaması olmayan biri vardı bu sayfadaKızlar merhaba bende kalıcı düşünüyorum ama düğünüm seneye olacak acaba erken mi çalışıyorum da dinlenme şansım da yok daha önce yaptırdım olmadı tekrar deneyip yıkılmak istemiyorum sizce denemeli miyim tekrar Turgay hocayı düşünüyorum bu sefer
Hayır bence hiçbir şekilde yok. Yani bi erkeğin bu kadar dikkat etmesi için her şeye tek bir ihtimal var oda şüphelenmesi. Ancak o zaman çok ince eler sık dokur. Aksi halde hiçbir şekilde anlamaz.. Biz bile zor anlıyoruz ayırt edemiyoruz. zaten sürekli gördüğü bir şey değil unutur yani nasıl olduğunu.
Eski yorumlara bakarak konusuyorum canim kanmasi olmayanlar var bende seninle ayni durumdayim ve pişman oldumArkadaşlar ben kalıcı yaptırdım fakat belki 5 sene sonra da evlenebilirim kanamama gibi bir durum söz konusu olabilir mi
27 gun oldu banada ama halen ip görmedim zamanla bozulur uzun süre kalmiyor diyede duydum ama ne olur bilmiyorum pişman oldum yaa nişanlanirsam keşke o zamn yaptirsaymışımArkadaşlar ben kalıcı yaptırdım fakat belki 5 sene sonra da evlenebilirim kanamama gibi bir durum söz konusu olabilir mi
Neden kanamıyor işte sebep ne onu anlayamıyorum zaten oranın kanaması damarlar sayesinde gerçekleşiyorEski yorumlara bakarak konusuyorum canim kanmasi olmayanlar var bende seninle ayni durumdayim ve pişman oldum
Etleşme oluyormuş nasıl oluyor bilmiyorumNeden kanamıyor işte sebep ne onu anlayamıyorum zaten oranın kanaması damarlar sayesinde gerçekleşiyor
Hiç doktora danıştın mı bu konuyu?Etleşme oluyormuş nasıl oluyor bilmiyorum