- 30 Mart 2019
- 315
- 230
- 53
- 32
Ya boya olduğunu anlarsa o zaman hiç bulaşma kan gelmedi dersin boya olduğu anlasilirsa hem seni hiç affetmez hemde aciklayamazsinEvet öyle ama bi arkadaşımın başına yeni bir olay geldi. İlk gece kanaması olmadı daha önce ilişkisi de olmadı onun. Eşi gayet anlayışlı davranmış olabiliyor böyle şeyler gibisinden. Benim erkek arkadaşımda olayı duyunca oda aynı şekşlde yaklaştı yani doğru olan bu insan sevince böyle şeyler düşünmez falan deyince ben cok kasmadım. Ondan dolayı böyle bir şey düşünşyorum. Yani kan gelmese bile çok sorun olmazda ben yine de aklında bir şey kalsın istemiyorum:) kalıcı işlem olmak aklımda vardı ama Böyle bi olay yaşayınca gerek yok diye düşündüm. Olmasaydı kesinlikle kalıcı işlem olurdum. Arkadasım da böyle bir şey yaşayınca daha önce de duymuştum sonuçta olabiliyor böyle şeyler
kime ameliyat oldun canımMerhaba kizlar ben kızlık zarı dikimi yaptırdım ama birkaç sorum var ben bugün biraz baktım da açıklık gordum sizce normal olabilir mi acaba ben asistanı aradım ama dikişleri patlatmış olabilirsin dedi12 gün oldu ameliyat olalı acaba bişey mi yaptım
Evet öyle ama
İş ciddiye binince fikirleri öyle be değişiyor ki aklın şaşar. Sevgiliyken geçmişinde bir şey yaşayıp yaşamadığını öğrenmek için de rahat konuşabilir sen yine de riske alma bence boya olduğunu anlarsa geri dönüşü olmaz.Evet öyle ama bi arkadaşımın başına yeni bir olay geldi. İlk gece kanaması olmadı daha önce ilişkisi de olmadı onun. Eşi gayet anlayışlı davranmış olabiliyor böyle şeyler gibisinden. Benim erkek arkadaşımda olayı duyunca oda aynı şekşlde yaklaştı yani doğru olan bu insan sevince böyle şeyler düşünmez falan deyince ben cok kasmadım. Ondan dolayı böyle bir şey düşünşyorum. Yani kan gelmese bile çok sorun olmazda ben yine de aklında bir şey kalsın istemiyorum:) kalıcı işlem olmak aklımda vardı ama Böyle bi olay yaşayınca gerek yok diye düşündüm. Olmasaydı kesinlikle kalıcı işlem olurdum. Arkadasım da böyle bir şey yaşayınca daha önce de duymuştum sonuçta olabiliyor böyle şeyler
Kontrolün mü var yoksa evlilik miBir gün sonra size Bilgi vericem kızlar dua edin bana
Bozuk Kızlık zarı onarılmıyor diye bir şey yok. İlişkiden sonra ne zaman diktirdiğin, zatın ne kadar zarar gördüğü ile ilgili bu. Eğer ilişkiden en fazla 1 hafta sonra dikim yaparsan zarı onarıyorlar çok fazla hasar yırtık oluşmamışsa. Ama atıyor 1 uçak yada 1 yıl sonra gittin bu süre için ilişkilere girdin o zaman Flep yöntemi. Açık yara gibi düşün hemen gidersen onarım oluyorCanım benim de ilk iliskim seninki gibi gerçekleşti ve sevgilim bana ayrılırken zaten bakire değildin gibi laflar söylemişti. Flep yönteminde et eklemesi yok sadece üstteki dokular birlestiriliyo zaten bozuk kızlık zarı onarilmiyomus dikiş falan tutmuyormus ben sormustum doktora dikimden önce esnek mi diye hayır ilişkiye müsait dedi ne demek istediğini anlamadım ama esnekte olsa ilişkiye girilen kızlık zarı belli oluyomus çok araştırmıştım kanal genisliginden
EvlilikKontrolün mü var yoksa evlilik mi
Bende merak hanıma yaptırdım ekimde kontrolüm sürecin nasıl geçiyor bide flep mi yaptı yoksa mikrocerrahi yöntemi mi?Kızlar ben ankarada kalıcı yaptırdım meral hanıma eylülde kontrolüm var tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum kontrole gittikten sonra.size anlaticam
Kime yaptırdınız? Birde açıp baktınız mı onlar yasak değil mi ? Ayırdınız mı bacaklarınızıMerhaba kizlar ben kızlık zarı dikimi yaptırdım ama birkaç sorum var ben bugün biraz baktım da açıklık gordum sizce normal olabilir mi acaba ben asistanı aradım ama dikişleri patlatmış olabilirsin dedi12 gün oldu ameliyat olalı acaba bişey mi yaptım
Açıp bakmaya çalışma bence hiç. Düşer zamanla düşünce görürsün:)Ya bu ipleri nasıl görüyorsunuz ben anlamadım ben hiç açıp bakmadım bile yada elime gelmedi anlamadım ya
Siz yaptırmış mıydınızAçıp bakmaya çalışma bence hiç. Düşer zamanla düşünce görürsün:)
O kadarını bilmiyorum da araştırma yaptığımda onarilmiyor falan yazıyordu canımBozuk Kızlık zarı onarılmıyor diye bir şey yok. İlişkiden sonra ne zaman diktirdiğin, zatın ne kadar zarar gördüğü ile ilgili bu. Eğer ilişkiden en fazla 1 hafta sonra dikim yaparsan zarı onarıyorlar çok fazla hasar yırtık oluşmamışsa. Ama atıyor 1 uçak yada 1 yıl sonra gittin bu süre için ilişkilere girdin o zaman Flep yöntemi. Açık yara gibi düşün hemen gidersen onarım oluyor
Kalıcıda da iki yöntemle yapılıyor biri flep yöntemi biri de mikrocerrahi yöntemi. Zarın Yırtılma durumu ve süresine göre iki yöntemden biri tercih ediliyor diye biliyorum benO kadarını bilmiyorum da araştırma yaptığımda onarilmiyor falan yazıyordu canım
12. Günde nasıl kontrol ettirdin ? Bacaklarını ilk 2 ay asla ayırmaman lazım bide doktor makasa yatırıp mı bakıyor bence kontrol ettirme o şekildeKızlar ben 12. günüm pimpirikli olduğumdan 2. kez kontrole geldim ve beklediğimden de iyi şekilde iyileşmiş doktor resmini çekti gösterdi kanamam oluyordu üst kısmı derinin tahriş gibi olmuş orası zorlanınca kanıyor dedi doktor ipler de ekstra hızlı eriyen yapıda zaten lazerle de hızlı oluyor iyileşme dedi , dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?