Ya boya olduğunu anlarsa o zaman hiç bulaşma kan gelmedi dersin boya olduğu anlasilirsa hem seni hiç affetmez hemde aciklayamazsin

kime ameliyat oldun canım

Olabilir evet, riske atmayacağım. Sadece bi denemek istiyorum nasıl olacağını. Bakalım gelsin deneyeyim nasıl olduğunu göreyim en azından :) G Guzguzelixoxo

Arkadaşlar ben Turgay Beye kalıcı dikim yaptırdım 19 gün önce eylül de kontrole gideceğim sizleri de bilgilendiririm

Bozuk Kızlık zarı onarılmıyor diye bir şey yok. İlişkiden sonra ne zaman diktirdiğin, zatın ne kadar zarar gördüğü ile ilgili bu. Eğer ilişkiden en fazla 1 hafta sonra dikim yaparsan zarı onarıyorlar çok fazla hasar yırtık oluşmamışsa. Ama atıyor 1 uçak yada 1 yıl sonra gittin bu süre için ilişkilere girdin o zaman Flep yöntemi. Açık yara gibi düşün hemen gidersen onarım oluyor

Kızlar ben ankarada kalıcı yaptırdım meral hanıma eylülde kontrolüm var tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum kontrole gittikten sonra.size anlaticam
Bende merak hanıma yaptırdım ekimde kontrolüm sürecin nasıl geçiyor bide flep mi yaptı yoksa mikrocerrahi yöntemi mi?

Kime yaptırdınız? Birde açıp baktınız mı onlar yasak değil mi ? Ayırdınız mı bacaklarınızı

Ya bu ipleri nasıl görüyorsunuz ben anlamadım ben hiç açıp bakmadım bile yada elime gelmedi anlamadım ya

Hiç bakmadım zaten açı sadece üst dudaklarını biraz ayırdık ayaktayken onda da mantar vs var mı diye kontrol etmek için ama dikim yapılan yeri ellemiyorum

Kızlar ben 12. günüm pimpirikli olduğumdan 2. kez kontrole geldim ve beklediğimden de iyi şekilde iyileşmiş doktor resmini çekti gösterdi kanamam oluyordu üst kısmı derinin tahriş gibi olmuş orası zorlanınca kanıyor dedi doktor ipler de ekstra hızlı eriyen yapıda zaten lazerle de hızlı oluyor iyileşme dedi , dua edin

O kadarını bilmiyorum da araştırma yaptığımda onarilmiyor falan yazıyordu canım

12. Günde nasıl kontrol ettirdin ? Bacaklarını ilk 2 ay asla ayırmaman lazım bide doktor makasa yatırıp mı bakıyor bence kontrol ettirme o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…