Kızlar duanıza ihtiyacım var işlemi olabilecek miyimden çok düğünü yapabilecek miyim stresine düştüm ikisi karışınca altından kalkamıcak gibi hissediyorum

Kızlar merhaba. Bu yapay kızlık zarını aranızda deneyen var mı diye sormuştum geçen. Benim için rengin inandırıcılığın çok önemi yok. Takar takmaz akmasın bide boyası çıksın yeterli. Var mı etrafınızdan alan tavsiye edebileceğiniz site marka?

Onun sahtesi varmış piyasada orjinali ini bulmak sıkıntı diyorlar sahtesi de k işe yaramıyormuş

Onun sahtesi varmış piyasada orjinali ini bulmak sıkıntı diyorlar sahtesi de k işe yaramıyormuş
Evet biliyorum. Bi yer var kargodan almadan önce kontrollü teslimatla qr kod okuyucudan orijinalliği sorgulayıp öyle alınabiliyormuş. Piyasadaki hepsinden pahalı ama daha çok güven verdi. Sanırım deneyeceğim. Aklımda Kalmasın. Eğer kullanan varsa sormak istedim hangisini deneyeyşm diye. Cerrahi işleme gerek kalmasa güzel olacak:)

erkeklerin çoğu onu biliyor artık ve hissedilebilir bir ürün bence. Sen bilirsin tabi karar senin. Ben işlem yaptıracağım burdan yazarım zor ya da kolay diyr zorluğu yoksa kalıcı dikim yaptırmanı tavsiye ederim. Tabi karar senin

Evet öyle ama bi arkadaşımın başına yeni bir olay geldi. İlk gece kanaması olmadı daha önce ilişkisi de olmadı onun. Eşi gayet anlayışlı davranmış olabiliyor böyle şeyler gibisinden. Benim erkek arkadaşımda olayı duyunca oda aynı şekşlde yaklaştı yani doğru olan bu insan sevince böyle şeyler düşünmez falan deyince ben cok kasmadım. Ondan dolayı böyle bir şey düşünşyorum. Yani kan gelmese bile çok sorun olmazda ben yine de aklında bir şey kalsın istemiyorum:) kalıcı işlem olmak aklımda vardı ama Böyle bi olay yaşayınca gerek yok diye düşündüm. Olmasaydı kesinlikle kalıcı işlem olurdum. Arkadasım da böyle bir şey yaşayınca daha önce de duymuştum sonuçta olabiliyor böyle şeyler

Merhaba kizlar ben kızlık zarı dikimi yaptırdım ama birkaç sorum var ben bugün biraz baktım da açıklık gordum sizce normal olabilir mi acaba ben asistanı aradım ama dikişleri patlatmış olabilirsin dedi 12 gün oldu ameliyat olalı acaba bişey mi yaptım

Her şey olmuş olabilir, olmayadabilir. En kısa zamana doktoruna gitmen en sağlıklısı. Çok geçmiş olsun umarım korktuğun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…