Kizlar çok olumsuz bakmıyormusunuz duruma kaç yıl sonra bile kanamasi olanlar oldu kan gelmeyen kiside hafif leke şeklinde geldi dedi bende bu işlemi olucam ama herhalde psikoljikmen böyle kötü düşünüyoruz ameliyat tuttu mu kanar ve 1 aydan sonra herkes gibi hareketleriniz normallesiyor yani ilişkiye kadar diken üstünde olmanıza gerek yokEtleşme oluyormuş nasıl oluyor bilmiyorum
Bende katılıyorum bisiklet motor ve at yasak başka birşey yok yasak olan tuttuktan sonra bunlara da dikkat edecek mecburen. Nişan aşamasında bu durum hiç mantıklı değilmiş yeni yaptıran biri olarak söylüyorum sonuçta yürümeniz eskisi gibi değil adım adım ve yavaş ayrıca eğilemiyorsun eee nişanlınla sürekli görüşeceksin anlamayacak mi halini en iyisi hayatında kimse yokken bu işi yaptırıp kurtulmak gerisini Allah a Burak’ın biraz rahat olunKizlar çok olumsuz bakmıyormusunuz duruma kaç yıl sonra bile kanamasi olanlar oldu kan gelmeyen kiside hafif leke şeklinde geldi dedi bende bu işlemi olucam ama herhalde psikoljikmen böyle kötü düşünüyoruz ameliyat tuttu mu kanar ve 1 aydan sonra herkes gibi hareketleriniz normallesiyor yani ilişkiye kadar diken üstünde olmanıza gerek yok
Yani kalıcı sonuçta kac yil sonra bile olsa kanama olur hareketlerde 1 aya kadar geçerBende katılıyorum bisiklet motor ve at yasak başka birşey yok yasak olan tuttuktan sonra bunlara da dikkat edecek mecburen. Nişan aşamasında bu durum hiç mantıklı değilmiş yeni yaptıran biri olarak söylüyorum sonuçta yürümeniz eskisi gibi değil adım adım ve yavaş ayrıca eğilemiyorsun eee nişanlınla sürekli görüşeceksin anlamayacak mi halini en iyisi hayatında kimse yokken bu işi yaptırıp kurtulmak gerisini Allah a Burak’ın biraz rahat olun
Canim bir sure yasak diye biliyorumArkadaşlar ben 35 kilo ile sumo squat yapardım iyileştikten sonra tekrar o hareketleri yapabilir miyim ki?
Dürüstce anlatmış kandirmamisNiye anlattinki boyle bisey onlar cokmu durustler dogurlarki bizden bunu bekliyolar onlerine gelenle yatiyolar oh ne guzel sonra ahlak bekcisi kesiliyolar keske anlatmasaydin kan gelmezsse diktirdin madem niye kan gelmedi diyebilir boyle bi olaslik var
Bende pişman olanlardanimEski yorumlara bakarak konusuyorum canim kanmasi olmayanlar var bende seninle ayni durumdayim ve pişman oldum
Turgay beye mi yaptırdın yoksa ona tekrar yaptırmayı mu düşünüyorsunKendi sehrimde yaptırmıştım tam olarak tutmuş da tutmamış da diyemem kanaman olur ama çok az zamanla esneyebilir dedi bana Turgay beyin olumlu yorumları olunca onu düşündüm erken yaptırıp pişman olanlar neden öyle düşündünüz kızlar
Gitme canım tuzlu su zarar verebilir iki ay geçsin en azından ben Mayıs'ta olmuştum ameliyat temmuzda gittim sorun olmadı 2 ay falan olmuştu ama 6 hafta üzerine oturma demişti doktor herşeye karşı üzerine bile oturulmuyosa deniz riskli olabilir bence mikrop falan da kapabilirArkadaşla1 ay oldu bana denize gitsem sorun olur mu
Çok sevindim hep mutlu ol.Kızlar herkese tek tek özelden yazamıcam sonuç başarılı ben memnun kaldım kanamamda oldu ve ilişkide zorlandık baya acıdı ve hala açıyor herkesin kalbine göre olsun her şey hoşçakalın
İşlemin kimdi canm kime yaptırmıştınKızlar herkese tek tek özelden yazamıcam sonuç başarılı ben memnun kaldım kanamamda oldu ve ilişkide zorlandık baya acıdı ve hala açıyor herkesin kalbine göre olsun her şey hoşçakalın
Kim canmKizlar merhaba gecici dikim düşünenler forumda bi arkadas yaptirdi ve dun sonuc aldi kanamasi olmus hatta ilk denemede girmemis darlıktan bana umut oldu o arkadas bnde gecici dusunuyirum gecici düşünenlere belki moral olur dedim yazmak istedim
Benim vardı ama iptal oldu maalesefArkadaslar yakinda dugunu olacak kizlar vardi neden yazmiyolar hic biri keske bizide bilgilendirseler eskiden hic kimse girmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?