Kizlar kalici dikimmi gecici dikimmi karar veremedim yardimci olur musunuz uzun süredir buradayım
Bence her türlü kalıcı. İmkanın varsa bu şekilde yaptır düğün öncesi bir şekilde yaptırsan bile dünya hali başına bir şey gelir ilişki yaşayamazsın boşa gider. Kalıcının eziyeti var ama ona göre de süresiz.

Kızlar bir şey soracağım ilişkiye girip ya da kazara kaybedilen zar acaba doktor muayenesinde belli oluyor mudur ne şekilde bütünlüğün gittiği ?

Yırtık sayısını ve yönünü söylüyor doktor diye biliyorum ama kazara mı ilişki ile mi olduğunu bilemez diye düşünüyorum. Ama tabi kazara basit şekilde zedelendiyse daha az yerden yırtılır herhalde.

Kızlar ben ankarada kalıcı yaptırdım meral hanıma eylülde kontrolüm var tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum kontrole gittikten sonra.size anlaticam

Kızlar ben ankarada kalıcı yaptırdım meral hanıma eylülde kontrolüm var tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum kontrole gittikten sonra.size anlaticam
Ya senin kanaman olmuştu sanırım. Süreç nasıldı zorlandın mı temizlik alışveriş vs yapabildin mi yürümeni etkiledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…