• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12. Günde nasıl kontrol ettirdin ? Bacaklarını ilk 2 ay asla ayırmaman lazım bide doktor makasa yatırıp mı bakıyor bence kontrol ettirme o şekilde

Canım ben 2 kez kontrole gittim ara kanama oldu tahrişten dolayı erimiş zaten bir kısmı hızlı eriyen ip dedi doktor açtığında niye sıkıntı olsun ki bana sen açma dedi sadece

Kendimi iyi hissediyorim bazı ipler küçük küçük iç çamaşırına düşüyor zaten benim düştü birkaç tane gordum

Kızlar birde bir şey sorucam ben daha önce hiç mantar olmadım nasıl oluyor acaba belirtileri neler ? Akıntıları nasıl oluyor nasıl anlayabilirim hiç bilmiyorum ve nasıl engellerim bana yardımcı olabilir misiniz

Kızlar o bölgeyi daha önceden erkek görmüşse dikimi anlama ihtimali var mı sizce ?
Hayır bence hiçbir şekilde yok. Yani bi erkeğin bu kadar dikkat etmesi için her şeye tek bir ihtimal var oda şüphelenmesi. Ancak o zaman çok ince eler sık dokur. Aksi halde hiçbir şekilde anlamaz.. Biz bile zor anlıyoruz ayırt edemiyoruz. zaten sürekli gördüğü bir şey değil unutur yani nasıl olduğunu.

Kizlar benim 1 ay olacak hareketlerim ilk yaptirdigima gore cok iyii ama benden ip fln düsmedi yaa bazen orada saki sert birsey hissediyorum oturup kalkarken ve edildiğimde tutmadimi aceba

Back
X