- 17 Temmuz 2019
- 88
- 45
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke beraber gitseydik bilmediğim bi şehre gidiyorum zor yani
Valla hiç düşünmedim ben zaten aniden karar verdim gidip gelecem tekrarkeşke beraber gitseydik bilmediğim bi şehre gidiyorum zor yani
Ne zaman gideceksin. Ulaşım sıkıntı değilmiş alışveriş yapıyor gibi düşün işini bitir dön hemen şehirle alakan yok şort çantası tak daha güvende hissedersin rahat ol kimse bilmiyor seni sonuçtakeşke beraber gitseydik bilmediğim bi şehre gidiyorum zor yani
pazartesi klinikte olacağımNe zaman gideceksin. Ulaşım sıkıntı değilmiş alışveriş yapıyor gibi düşün işini bitir dön hemen şehirle alakan yok şort çantası tak daha güvende hissedersin rahat ol kimse bilmiyor seni sonuçta
birde sınava gidiyorum dedim ins hersey yolunda giderpazartesi klinikte olacağım![]()
sizdemi şehir dişindan gideceksinizValla hiç düşünmedim ben zaten aniden karar verdim gidip gelecem tekrar
Evetsizdemi
sizdemi şehir dişindan gideceksiniz
işallah hersey istediğimiz gibi olur
işallah hersey istediğimiz gibi olur
[/Q
işlem öncesi ve sonrasındada birbirimize destek olalım yaptırdıktan sonraki süreçte çok onemliİnşallah
Sn kalicimi olacaksinişlem öncesi ve sonrasındada birbirimize destek olalım yaptırdıktan sonraki süreçte çok onemli
Bence her türlü kalıcı. İmkanın varsa bu şekilde yaptır düğün öncesi bir şekilde yaptırsan bile dünya hali başına bir şey gelir ilişki yaşayamazsın boşa gider. Kalıcının eziyeti var ama ona göre de süresiz.Kizlar kalici dikimmi gecici dikimmi karar veremedim yardimci olur musunuz uzun süredir buradayım
Evet canim yarin aksam binicem pazartesi ordayimSn kalicimi olacaksin
Ya senin kanaman olmuştu sanırım. Süreç nasıldı zorlandın mı temizlik alışveriş vs yapabildin mi yürümeni etkiledi miKızlar ben ankarada kalıcı yaptırdım meral hanıma eylülde kontrolüm var tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum kontrole gittikten sonra.size anlaticam