Bakarsan sıkıntı bakamayacaksın dikisine kaç gün oldu yaptiraliHiç erimiş gibi değil ya uzun bi ip var hatta birinde düğüm gibi görünüyor şimdi regliyim reglim bitsin iyice yıkıcam orayı daha net bakıcam inşallah tutmuştursiz turgaydamı oldunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakarsan sıkıntı bakamayacaksın dikisine kaç gün oldu yaptiraliHiç erimiş gibi değil ya uzun bi ip var hatta birinde düğüm gibi görünüyor şimdi regliyim reglim bitsin iyice yıkıcam orayı daha net bakıcam inşallah tutmuştursiz turgaydamı oldunuz
Benim ipler düşüyor yavaş yavaşCanım benim 16.gün. İpler bende de hala duruyor. Bence düşmemiş olması normal hala. Benim dikişler tek noktada toplandı. Hatta çıkar mı diye batikonlu pamukla çektirdim ama dokuya sıkı sıkıya bağlı. Bir ay dolmadan endişe etme. Çoğu doktor 2 ay iyileşme süresi veriyor.
Çok şükür sırada ben varım ben de güzel haberler
Kaç gün sonra kontrole gittin canimMerhaba kızlar şimdi kontrolden cıktım güzel bir şekilde iyileştiğini söyledi meral hanım
Öyledir canım renksiz akıntı batikon sıkınca kahve yada lilamsi bir renk aliyo bende de oluyodu sen dert etme kanama olsa anlarsın zatenInsllah ondandir ya kahve rengi akinti var korkuyorum tutmadi die
Kahve bide ucuk bir pembe gibi bende anlamdim valla belim ve kasigim da agriyor regl olacagim desem yeni oldum dedim bozuldu benmliÖyledir canım renksiz akıntı batikon sıkınca kahve yada lilamsi bir renk aliyo bende de oluyodu sen dert etme kanama olsa anlarsın zaten
Hangi ilde yaptırmayı düşünüyorsunuz ?arkadaşlar bende olucagim ama doktora hala karar vermedim sizin yaptırdınız doktorlar varsa bana yardımcı olurmusunuz esra cömert dıe doktor var nasıl o acaba
Ankara en yakın şehir bana orası lütfen yardımcı olunHangi ilde yaptırmayı düşünüyorsunuz ?
Yok canım batikondan kaynaklı bizdede olduKahve bide ucuk bir pembe gibi bende anlamdim valla belim ve kasigim da agriyor regl olacagim desem yeni oldum dedim bozuldu benmli
Kalıcı mi yaptıracaksin canım geçici miarkadaşlar bende olucagim ama doktora hala karar vermedim sizin yaptırdınız doktorlar varsa bana yardımcı olurmusunuz esra cömert dıe doktor var nasıl o acaba
kalıcı yaptiracagim canimKalıcı mi yaptıracaksin canım geçici mi
E yani hemen herseyde bozulsa kalici olmaz zaten zorlamayla bile zor yirtiliyo korkmaYani açılıma olsa adı kalıcı olmaz ya valla herkes birşey söylüyor kafam çok karıştı korkmaya başladım bende birkaç aya olucam bu işlemi nasıl emin olucam bilmiyom![]()
Ben eski halini hatirlamiyorum o yuzdrn bi kiyaslama yapmiyorum yaGörünüm birebir aynı oluyor mu?
O zaman Turgay beyden çok sonuç alan var kalıcı da başka birinden sonuç okumadım yaptıran da yazmiyo sanirim geçici yaptiracaksan oturduğun şehirde bile yaptırabilirsin geçicide sorun pek olmuyo canimkalıcı yaptiracagim canim
Düğüne ne kadar var canimkızlar durum ne bende yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsizim
O zaman Turgay beyden çok sonuç alan var kalıcı da başka birinden sonuç okumadım yaptıran da yazmiyo sanirim geçici yaptiracaksan oturduğun şehirde bile yaptırabilirsin geçicide sorun pek olmuyo canim