BennnnnnYakında düğünü olan var mı benden başka :/

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BennnnnnYakında düğünü olan var mı benden başka :/
Merhaba benim bilgim olmadığı için bir şey sormak istiyorum siz oraya bakınca dikimden önce nasıldı yani ben pek anlamıyorum ilk ilişkimde kanamam olmadı ağrı sızı hiçbir şey hissetmedim şuna bakınca ortada bir delik var ama çok aşırı ıkınınca elimle açınca açılıyor acaba esnek mi benimki nasıl anlarım. Dikim yapıcam ama flep ile et parçası ekleniyormuş ya ben bakınca yanda dokular hepsi var yani sanki birleştirilip dikilir gibi çok rahat zaten bakınca kapalı gibi elle açıyorum sizin nasıldı olmadan önce beni bu konuda biri aydınlatabilir miCanım herkeste değişiyor şekil. Bende bundan çok sıkıntı yaşamıştım benide bildiğin ortada delik bırakıp sağ sol yukarı aşağı kalan yerleri dikmiş ortada yuvarlak bir delik var. İşte etraftaki et kısımlarıda zar oluyor. Ben baskalarınınkine bakınca hemen doktora msj atmıstım şekli farklı diye oda herkeste birebir aynı olmaz demişti. Gerçektende öyle . İçin rahat olsun yanş doktor tuttu derse tutmuştur
Evet normal buBen iki ay önce işlem oldum . Dikimden bir ay sonra doktora muayeneye gittim tutmuş dedi. Iki ay sonra bakıyorum alt kısım tamamen kapalı üst kısım açık neden açık öylemi olmalı bilmiyorum. Delik küçük amma üst kısım açık olduğu için üst kısım iki parça halinde görünüyor sizde de mi böyle?
Evet normal bu
Arkadaşlar bu süreci yaşayanlar bir cevap verebilir mi ? Normal mi bunlarKizlar merhaba yaa ben kalıcı yaptirdim 16 gün oldu bugün ama halen dikişlerde dökülme olmadı görmedim ve dün ilk defa dokundum oraya sanki orda birşeyler kabarmiş gbi et parçasi elime geldi gibi hissettim bu işlemi yaptiran arkadaslar sizce normal mi bunlar vajinanin o işlem yapilan yerde böyle şişmiş kabarmiş gbi cok farkli cokta dokunmak istemedim mikrop kapar die otururken halen zorlaniyorum bide
Güzel haberle dön inşallah canımBennnnnn![]()
Canım benim de ilk iliskim seninki gibi gerçekleşti ve sevgilim bana ayrılırken zaten bakire değildin gibi laflar söylemişti. Flep yönteminde et eklemesi yok sadece üstteki dokular birlestiriliyo zaten bozuk kızlık zarı onarilmiyomus dikiş falan tutmuyormus ben sormustum doktora dikimden önce esnek mi diye hayır ilişkiye müsait dedi ne demek istediğini anlamadım ama esnekte olsa ilişkiye girilen kızlık zarı belli oluyomus çok araştırmıştım kanal genisligindenMerhaba benim bilgim olmadığı için bir şey sormak istiyorum siz oraya bakınca dikimden önce nasıldı yani ben pek anlamıyorum ilk ilişkimde kanamam olmadı ağrı sızı hiçbir şey hissetmedim şuna bakınca ortada bir delik var ama çok aşırı ıkınınca elimle açınca açılıyor acaba esnek mi benimki nasıl anlarım. Dikim yapıcam ama flep ile et parçası ekleniyormuş ya ben bakınca yanda dokular hepsi var yani sanki birleştirilip dikilir gibi çok rahat zaten bakınca kapalı gibi elle açıyorum sizin nasıldı olmadan önce beni bu konuda biri aydınlatabilir mi![]()
Çok normal zaten mikrop kapsa illaki ağrı sızı olur ipler dökülse bile ben gözümle bı ip görmedim eriyip tamamen kayboluyo canim zaten 3. Haftada falan eriyor ipler benim dudaklari bile şişmisti sonuçta orda bı işlem olduArkadaşlar bu süreci yaşayanlar bir cevap verebilir mi ? Normal mi bunlar
Şiş kabarik olmasi normal o zamn ne zamn geçer bu durum canim cevapladiginiz icinde tesekkur ederimÇok normal zaten mikrop kapsa illaki ağrı sızı olur ipler dökülse bile ben gözümle bı ip görmedim eriyip tamamen kayboluyo canim zaten 3. Haftada falan eriyor ipler benim dudaklari bile şişmisti sonuçta orda bı işlem oldu
1 ay dikkat etmeye çalış sen . Kasinmalar basladiginda kendide iyleatigini hiss edeceksin. Hər şey normal korkma.Şiş kabarik olmasi normal o zamn ne zamn geçer bu durum canim cevapladiginiz icinde tesekkur ederim
Yinede bakmamaya çalış insan bir kere baktisa bakasi geliyor. Her defasında kafaya takacak bir şey buluyor.resmen ben öyleyim bakmayacagim diyorum alı koyamiyorim kendimi. Çalış bakma .Şiş kabarik olmasi normal o zamn ne zamn geçer bu durum canim cevapladiginiz icinde tesekkur ederim
Geçen hafta aşırı kaşınmıştı şuan yok ama cok sağolun kızlar1 ay dikkat etmeye çalış sen . Kasinmalar basladiginda kendide iyleatigini hiss edeceksin. Hər şey normal korkma.
Bakmadım canim hiç hatta bacaklarımı ayirmamaya calisiyorum 3 haftadir ördek gibi yürüyorumYinede bakmamaya çalış insan bir kere baktisa bakasi geliyor. Her defasında kafaya takacak bir şey buluyor.resmen ben öyleyim bakmayacagim diyorum alı koyamiyorim kendimi. Çalış bakma .
Baksanda çok bakmamaya çalış. Ya kızlar benim dikimini yapan doktor yılın tıp işçisi seçilmiş . Içimde bir korku vardı işinin ustası olmaz diye bunu gördüm rahatladim. 22 yıl staj falan varmisBakmadım canim hiç hatta bacaklarımı ayirmamaya calisiyorum 3 haftadir ördek gibi yürüyorumdün sadece lavoboda dokundum bakmaya cesaret edemiyorum 1 ay sonra bakarım
Kime yaptırmıştın caninBaksanda çok bakmamaya çalış. Ya kızlar benim dikimini yapan doktor yılın tıp işçisi seçilmiş . Içimde bir korku vardı işinin ustası olmaz diye bunu gördüm rahatladim. 22 yıl staj falan varmis
Anladım çok teşekkürlerCanım benim de ilk iliskim seninki gibi gerçekleşti ve sevgilim bana ayrılırken zaten bakire değildin gibi laflar söylemişti. Flep yönteminde et eklemesi yok sadece üstteki dokular birlestiriliyo zaten bozuk kızlık zarı onarilmiyomus dikiş falan tutmuyormus ben sormustum doktora dikimden önce esnek mi diye hayır ilişkiye müsait dedi ne demek istediğini anlamadım ama esnekte olsa ilişkiye girilen kızlık zarı belli oluyomus çok araştırmıştım kanal genisliginden
Canım 3. Haftadan sonra çok rahatlıyor tabi kişiye göre değişiyor iyileşme süresi ama 1 aya çok çok iyi duruma gelirŞiş kabarik olmasi normal o zamn ne zamn geçer bu durum canim cevapladiginiz icinde tesekkur ederim
İnşallah hepimiz canım ya iki üç senedir buradayımGüzel haberle dön inşallah canım
Hayırlısı ile umarım canım. Bana da çok çok az kaldıİnşallah hepimiz canım ya iki üç senedir buradayımartık sonuca kavuşayım
![]()
Sen yaptırmadın dimi dahaHayırlısı ile umarım canım. Bana da çok çok az kaldı![]()