• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar,
topiğe özellikle bir saldırı olduğu kanaatindeyim, bu bugün 3. vaka, kim ya da kimler yapıyor bilmiyorum ama topikle derdi olan biri/birileri olduğu kesin, hatta belki yazan üyelerden bazılarıyla derdi var bilemiyorum lakin elbette bulunur kim oldukları, yalnız sizlerden ricam hakaret, küfür saldırılarına asla karşılık vermeyin, direkt şikayet et butonuna basarak bildirin, yönetim aktif olduğunda mutlaka gerekeni yapacaktır, bizler aktif olana kadar bu kişi veya kişiler hakaret ve küfürle sizi kışkırtmaya devam ederse lütfen hemen üyenin profiline gidip göz ardı et butonuna basın, bu sayede yorumlarını görmezsiniz, böylece bizler aktif olana kadar sakinliğinizi korumuş olursunuz.

8 ay var daha ama ben nisandan önce yaptırmak istiyorum nolur nolmaz nisqnimda 4 ekimde of napsqmki
Bence de ekim e bir şey kalmadı telaşın olur. Nişanın telaşın geçsin rahat rahat yaptırıp kendine bakıp dinlen

Martta işlem oldum eylülde düğün ağdayla gitsem acaba bişey olur mu kızlar bence olmaz ya iyileşti bir sorun yok gibi duruyor

Back
X