Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 ay var daha ama ben nisandan önce yaptırmak istiyorum nolur nolmaz nisqnimda 4 ekimde of napsqmkiDüğüne ne kadar var canim
Canm bakması cok zor gbı yaptıracaksan dugune yakın yaptır gecmıs yazıları oku8 ay var daha ama ben nisandan önce yaptırmak istiyorum nolur nolmaz nisqnimda 4 ekimde of napsqmki
ole yaptırayım birde calısyorım ayaktayımCanm bakması cok zor gbı yaptıracaksan dugune yakın yaptır gecmıs yazıları oku
2aykala yeter diyorlar gecıcı neden yaptırmıyorsun o kesin sonucole yaptırayım birde calısyorım ayaktayım
Bence de ekim e bir şey kalmadı telaşın olur. Nişanın telaşın geçsin rahat rahat yaptırıp kendine bakıp dinlen8 ay var daha ama ben nisandan önce yaptırmak istiyorum nolur nolmaz nisqnimda 4 ekimde of napsqmki
Riske atma benceMartta işlem oldum eylülde düğün ağdayla gitsem acaba bişey olur mu kızlar bence olmaz ya iyileşti bir sorun yok gibi duruyor
Canim agda yok doktor oyle demistiMartta işlem oldum eylülde düğün ağdayla gitsem acaba bişey olur mu kızlar bence olmaz ya iyileşti bir sorun yok gibi duruyor
Canım Turgay beye mi oldunKahve bide ucuk bir pembe gibi bende anlamdim valla belim ve kasigim da agriyor regl olacagim desem yeni oldum dedim bozuldu benmli
Ya merhaba canım kime gittin doktor olarqkÖzelden belirttim
Nisandan önce ise hemen yaptır çünkü iyileşme süreci uzun kalicinin üzerine falan oturmaman lazım bence o yüzden nisandan sonraya birak8 ay var daha ama ben nisandan önce yaptırmak istiyorum nolur nolmaz nisqnimda 4 ekimde of napsqmki
Kalıcı işlemde ağda yasak canimMartta işlem oldum eylülde düğün ağdayla gitsem acaba bişey olur mu kızlar bence olmaz ya iyileşti bir sorun yok gibi duruyor
yok aksi bi durum olur diye kokuyorum pazartesi gideceğim daha bir ay var ozmana kadar iyilesirNisandan önce ise hemen yaptır çünkü iyileşme süreci uzun kalicinin üzerine falan oturmaman lazım bence o yüzden nisandan sonraya birak
mrb sizin iyileştimi acabakızlar bu arada eğer yalnızsanız, yanınızda bi arkadaşa ihtiyaç duyuyorsanız ben kontrole gittiğim gün ankarada buluşup beraber gidebiliriz Dr Ebru Hanıma. mayısın başlarında giderim ben
ben pazartesi gideceğim istersen beraber gidelim yada gidecek olan varsa birbirimize destek oluruzkızlar durum ne bende yaptırmayı düşünüyorum ama hala kararsizim
Kanmi geldi ben anlmadim canimYa merhaba canım kime gittin doktor olarqk
Yok canım ben doktor adı sormuştum randevu aldım bakalım çarşambaya. İnanılmaz stres yaptım bakalım neler yaşayacağımKanmi geldi ben anlmadim canim
Yok canım ben doktor adı sormuştum randevu aldım bakalım çarşambaya. İnanılmaz stres yaptım bakalım neler yaşayacağım
[/turgay dan mı aldınız