• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba bende 10 gün önce yaptırdım bir şey sorucam Kızlık zar dikimi tutmazsa Bunu nerden be nasıl anlayabiliriz o bölgeye bakmadan, kanama filan mı oluyor ?

Birde benim sürTümör sonrasındadır içine girme vs olmadı ve direk 3 gün sonra diktirdim. Dokular yeni olduğu için doktorum mikrocerrahş yöntemiyle yaptı bu konuda bileğisin olan bana ulaşabilir mi

Kızlar size 2 sorum olacak :

1) İlk hafta şeffaf akıntınız oldu mu bazen kanama sanıyorum ama yok ama hissediyorum anlayamıyorum baktım şeffaf geliyor ?

2) Bir arkadaşımın arkadaşı İzmirde kalıcı işlem yaptırmış fakat diyor ki benim 4. ayda bile düşmeyen iplerim vardı bu mümkün mü böyle bir şey yaşayan var mı çünkü bize hep 3-4 hafta süre verildi doktorlar tarafından ?

Çok normal zaten mikrop kapsa illaki ağrı sızı olur ipler dökülse bile ben gözümle bı ip görmedim eriyip tamamen kayboluyo canim zaten 3. Haftada falan eriyor ipler benim dudaklari bile şişmisti sonuçta orda bı işlem oldu
Ben ip gördüm ya bu ne anlama geliyor bende 16 gün once kalıcı diktirdum

Kızlar yakın zamanda geçici operasyon yaptırıp sonuç almış ya da yaptıracak olan varsa bana özelden yazabilir mi?

Arkadaşlar merhaba ben kalıcı için işlem yaptırdım bugün2. Günüm nelere dikkat etmem gerekiyor bu süreci yaşamış olanlar bana ysrdımcınolabişir mi çok korkuyorum tutmayacak diye. Ayrıca doktor bana 2 ay sonra gel muaneye dedi bazı yerlerde okudum 1 ay sonra gel diyorlar. Anlamıyorum sigara kullanıyorum ama nikotini vs çok düşük zararlınolur mu kafamda deli sorular😒😒😒
Kime yaptırdın

Back
X