- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
Zaten benimde daha sonra yazdığım mesaja baksaydınız anlardınız ama siz bodozlama yargı makinası gibi önyargılarınızı yazıp duruyorsunuzhe canım he hadi benim başıma gelmez merak etme geçtik biz o yollardan kaldı ki çocugum böyle bir durumda kalsa inanın onun da sizin yaşadığınız korkuyu yaşamasına izin vermem bu karşı tarafı kandirmdan ziyade kendinize yapılan saygısızlıktır.Ondan sonra kadınlar neden aciz neden güçsüz bu sebeplerden işte geçmişinde beraber olmuşsunz olmamışsınz yargılamıyorum asla. kimi icin hata kimi icin hatırlanacak güzel bir anıdır. daha once de söyledim ancak olmamış gbi göstermek üstünü kapatmaya calışmak kul hakkına girer açın iyice öğrenin he zaten hymen için sizi bırakacak ya da kan gelmezse vururum keserim boşarm rezil ederim diyen adamlarla da evlenmeyin bir ömür geçirmeyin sene olmş 2020 21.yy da yaşıyoruz derdiniz hala kan zar dikim bilmem ne bunlara kafa yormaya değmez adam size ve geçmisinize saygı duymuyorsa daha iyilerine layıksınz demektir.Ha kandırıp bir de inşallah güzel anne oluruz aman efendm mutlu yuva kafasındaysanız vay halinize hala söylediğimin arkasındayım iki zihniyet birbirinden cok farklı