• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Bende alt kısım tamamen kapali amma üst kısımda zar yok acik amma yan taraflarda aşağı kısımlarda zar var dikilmiş. Delik küçük .Yukarı kısımda yok . Sizde demi öyle yoksa yukarı kisimda zar var mı dikilmismi? Lütfen bana yardımcı olun

Lütfen biriniz yardımcı olun . Çok kötüyüm üst kısım açılmış qaliba dikiş. Üst kısıma dikiş atılıyormu? Işlem olanlar lütfen yardımçı olsun

Lütfen biriniz yardımcı olun . Çok kötüyüm üst kısım açılmış qaliba dikiş. Üst kısıma dikiş atılıyormu? Işlem olanlar lütfen yardımçı olsun
canım ben işlem olmadım ama olan bi kaç kişinin işlem fotosunu görmüştüm üst kısımda çok büyük olmasada açıklık vardı ama senin nasıl bilemem işlem olanlar daha iyi bilgi verir sana

Ben iki ay önce işlem oldum . Dikimden bir ay sonra doktora muayeneye gittim tutmuş dedi. Iki ay sonra bakıyorum alt kısım tamamen kapalı üst kısım açık neden açık öylemi olmalı bilmiyorum. Delik küçük amma üst kısım açık olduğu için üst kısım iki parça halinde görünüyor sizde de mi böyle?

canım ben işlem olmadım ama olan bi kaç kişinin işlem fotosunu görmüştüm üst kısımda çok büyük olmasada açıklık vardı ama senin nasıl bilemem işlem olanlar daha iyi bilgi verir sana
Üst kısımda iki doku birleşen yer ayrı duruyor. Üst kısım kapali deyil açık m Amma delik küçük. Bana öyle geliyor ki üst kisima dikis atılmışsa üst kisimdaki dikis bozulmus. Amma iki ay sonra iylesmeden sonra neden bosulsunki hiç bir şey yapmadigim halde.

Kızlar, bende kalıcı yaptırdım ama pişman oldum. Neden mi? Hemen açıklıyorum; önemli olan bizleriz ya, evet toplum baskısı vs. ama o ameliyat masasına yatmak ne kadar zor ben yaşadım biliyorum. İnsan sindiremiyor, işlemden sonra eve giderken sanki uyduruk merdiven altında biyerde kürtaj olmuş gibi hissediyor insan. Biliyorum sizi ve anlıyorum. Kendimize bunu yapmayalım ya. Kalıcı olmayı düşünenler varsa olmayın gerçekten illa şartsa geçici olun düğüne az kala ama kendinize o işkenceyi yapmayın. Eminimki hepiniz birbirinizden iyi, güzel kızlarsınız. Birazda bizim seçimlerimizden oluyor bence, yani o gece kan gelmesede bunu sorgulama cesareti bile vermemeliyiz. Ben burda çok çaresizce yorumlar görüyorum hayır ya bukadar çaresiz değiliz? Silkelenin ve kendinize gelin lütfen. Hayatta çok daha zorluklar var, ben o işlemi olduğuma bin pişmanım keşke olmasaydım diyorum. Neden kendimi bu kadar küçük düşürdümki? Bi damla kan için. Anlatmak zorunda değilim hiçbirşeyi. Herkeste kan geliyormu sanki? Ayrıca kızlık zarı diye birşey yok, ilk ilişkide delik esneyip genişlediği için yırtılan yer kanıyor. Zar mar yok. Biliyorum burayı üye olmadan okuyan kişi çok. İlla şartsa on dk gidip geçici olun kalıcı işkencesini kesinlikle çekmeyin yada hiç yaptırmayın. Kan gelmesede esnektir diyin, kan gelmedi neden gelmedi diye sorgulucak adamları seçmeyin. Hepiniz çok özel kızlarsınız. Bu sebepten sizi istemeyen biri varsa zaten hayırlısı değildir. Ve bu işlemi yaptırıyorsanızda asla ama asla kendinizi güçsüz hissetmeyin. 🙏🏻 Bende bunu sorgulamıcak adamları seçeceğim ve sorgulayanıda hayatımda kesinlikle tutmayacağım banada kattığı şey bu. Bu sorun bukadar kafaya takılıp hayatı zindan edilcek birşey değil, emin olun. Bir kere geliyorsunuz hayata bunuda sebep olanlar hayatına devam ederken kendinize işkence ederek geçirmeyin.

içimden geldi ve yazmak istedim :) hepimiz çoook mutlu olalım inşallah.

Ağzım açık okudum konuşmaları bir de '' Rabbim yuvalarımızı mutlu huzurlu kılsın güzel bebişlerimz olsun'' falan yazanlar var.Çok afedersiniz de bir ömür o vicdanla nasıl yaşayacaksınız?O adamın yüzüne nasıl bakacaksınız?Söylediğinizde sizi kabul etmeyecek adam zaten sizi sevmiyordur istemiyordur madem böyle bir korkudasınz neden evlendiniz o adamlarla bir de güzel anne olacağınızı mı düşündünüz yazıklar olsun ya gerçekten Allah ıslah etsin sizin gibileri
Bu yazunı okurkende elim ayağım titreyerek okudum burda herkes isteyerek yaşayan degıl kimisi zoruyla kimisi evlendıgı adamla olanda var . Umarım seneler sonra burayı okuyanlardan biri senın kızın olmaz şayet olursa bu yazdıklarının aynısını ona da söyle acımasızca tammı senin kocan çok Mu iyi niyetli olcak her yediğin boku kocana anlatıyormusnda çokmu dürüstsün çok mu iyisin bana burda ıslahtan bahsediyorsun yalansa senin ağzındaki yalan değil mi sen kimseyle öpüşmedin mi elini tutmadın mı Allah’ı katıyorsak o da zina bu da zina sen çok mu namuslusun burda gelip laf ebeliği yapma sana baksan daldan dala hergun birinin dudagındasındadır yada kardeşin yada etrafından biri ama burda gelip bizim yaptığımız kötü oluyor bizim yaptığımız güvenmektir buradaki insanların çoğu guvendim inandım diyerek yapıyor kimse Şevkle yapmıyor sen önce kendı namusunu yargıla . Daldan dala gezmenın adını tanıyıp evlencez koyupta hayatını süper lig e cevırenlerden degıl hayatına guvenıpte ona adayan insanlarız biz burdakiler gbi nazık konsmıcam seninle dilerim bunlardan biri yada dilerim birgun buraya muhtaç olursun kocana bi et parçası vercem diye keyiften dört köşe olan Kezban seni kimbilir hayatında ne boklar etmişsindir önce sen onlarını ayıkla biz mutluluk isteriz evlencemiz insandan şimdi temizsin ya kac altına sattın et parçanı temizim diyerek övünerek 3 kurus insanlara bak ya

Bu yazunı okurkende elim ayağım titreyerek okudum burda herkes isteyerek yaşayan degıl kimisi zoruyla kimisi evlendıgı adamla olanda var . Umarım seneler sonra burayı okuyanlardan biri senın kızın olmaz şayet olursa bu yazdıklarının aynısını ona da söyle acımasızca tammı senin kocan çok Mu iyi niyetli olcak her yediğin boku kocana anlatıyormusnda çokmu dürüstsün çok mu iyisin bana burda ıslahtan bahsediyorsun yalansa senin ağzındaki yalan değil mi sen kimseyle öpüşmedin mi elini tutmadın mı Allah’ı katıyorsak o da zina bu da zina sen çok mu namuslusun burda gelip laf ebeliği yapma sana baksan daldan dala hergun birinin dudagındasındadır yada kardeşin yada etrafından biri ama burda gelip bizim yaptığımız kötü oluyor bizim yaptığımız güvenmektir buradaki insanların çoğu guvendim inandım diyerek yapıyor kimse Şevkle yapmıyor sen önce kendı namusunu yargıla . Daldan dala gezmenın adını tanıyıp evlencez koyupta hayatını süper lig e cevırenlerden degıl hayatına guvenıpte ona adayan insanlarız biz burdakiler gbi nazık konsmıcam seninle dilerim bunlardan biri yada dilerim birgun buraya muhtaç olursun kocana bi et parçası vercem diye keyiften dört köşe olan Kezban seni kimbilir hayatında ne boklar etmişsindir önce sen onlarını ayıkla biz mutluluk isteriz evlencemiz insandan şimdi temizsin ya kac altına sattın et parçanı temizim diyerek övünerek 3 kurus insanlara bak ya

bence bu zihniyetteki insana cevap vermek için yorduğumuz parmaklarımıza ve telefon şarjımıza yazık🤣🤣 boooooosver

Kizlar Bende alt kısım tamamen kapali amma üst kısımda zar yok acik amma yan taraflarda aşağı kısımlarda zar var dikilmiş. Delik küçük .Yukarı kısımda yok . Sizde demi öyle yoksa yukarı kisimda zar var mı dikilmismi? Lütfen bana yardımcı olun

hersey yolunda gorunuyor. Ust kismi bildigim kadariyla tamamen dikmiyorlar . Dikis alttan tutturuluyormus doktorun tercihine gore.
Bunu kendim yasamadim zaten vajinismus gecmisim var ama yanimdaki kisi diktirdi su an yazini gorunce ona soyledim. Normal diye dusunduk biz. Ben evlenmeden once de anlattigin sekilde duruyordu endiselenmemelisin.

hersey yolunda gorunuyor. Ust kismi bildigim kadariyla tamamen dikmiyorlar . Dikis alttan tutturuluyormus doktorun tercihine gore.
Bunu kendim yasamadim zaten vajinismus gecmisim var ama yanimdaki kisi diktirdi su an yazini gorunce ona soyledim. Normal diye dusunduk biz. Ben evlenmeden once de anlattigin sekilde duruyordu endiselenmemelisin.
Peki sizində idrar deliginizin dudaklarımı desem kapaklarımi desem varmı?

Pardonda bunu yargılayacak olan sen değilsin bak bunh öğrenememişsin. Ayrıca bugün senin içinde dua edeceğim bu kalple yaşamak zor olması gerek. Birde kınamamanı öneririm sana ilerde dilerim başına gelmez. Emin ol kimse bunu yaptırmak istemez, ayrıca ve ayrıca yaptırıyorsada senin gibi kadın olup kadına düşman olanlar ve erkeklerin pis zihniyetlerinden yaptırıyorlar herkes dönüp bi kendine baksın ilk önce. Birde Allahla yaptıranın arasında bu durum? Sen kendi günahlarını düşünsen iyi edersin tatlım ok? Ziraa diğer tarafta herkes kendi derdinde olacak boşuna burda boş konuşarak vakit kaybetme :KK66: en namuslu sizsiniz tamam he anladık hadi yol al
he canım he hadi benim başıma gelmez merak etme geçtik biz o yollardan kaldı ki çocugum böyle bir durumda kalsa inanın onun da sizin yaşadığınız korkuyu yaşamasına izin vermem bu karşı tarafı kandirmdan ziyade kendinize yapılan saygısızlıktır.Ondan sonra kadınlar neden aciz neden güçsüz bu sebeplerden işte geçmişinde beraber olmuşsunz olmamışsınz yargılamıyorum asla. kimi icin hata kimi icin hatırlanacak güzel bir anıdır. daha once de söyledim ancak olmamış gbi göstermek üstünü kapatmaya calışmak kul hakkına girer açın iyice öğrenin he zaten hymen için sizi bırakacak ya da kan gelmezse vururum keserim boşarm rezil ederim diyen adamlarla da evlenmeyin bir ömür geçirmeyin sene olmş 2020 21.yy da yaşıyoruz derdiniz hala kan zar dikim bilmem ne bunlara kafa yormaya değmez adam size ve geçmisinize saygı duymuyorsa daha iyilerine layıksınz demektir.Ha kandırıp bir de inşallah güzel anne oluruz aman efendm mutlu yuva kafasındaysanız vay halinize hala söylediğimin arkasındayım iki zihniyet birbirinden cok farklı

birincisi siz daha zihniyet nedir olnu anlamamşsınız ben cok da güzel aydınlatırım sizi emin olun önce agzını topla benm kim oldugumu nasıl hayat yasadıgımı namusumu edebimi eleştrmek haddin değil bu bir kalkmış vurda 20 yaasındaki ergenler hayat dersi kabu etmiyo şaka gibi.ikincisi siz kendinize güveninizi kaybetmişsiniz o halinize acıyorum.Canım sana söyle dyim içim o kadar rahat ki inan çok Temizim çunku böyle kataküllelere hiç gerek duymadım .eşime de söyledim beni kabul edersen geçmişimle etmezsen keyfin bilir diye en basında kendime saygım var cunku ben senin ilişki yaşamanı ya da öpüşmeni yargılamadım ki ben bişeyler yaşayıp onun arkasında durmamanızı yargılıyorum ikisi farklı şeylr öğrenin önce öyle ahkam kesmeye kalkın cicişler

Kızlar Bi kaç gün önce geçici işlem oldum ve öyle bilindik bi doktora değil ilişkim oldu ve kanama gerçekleşti ben vajinamın geniş oldugunu fln düşünüyodum daraltma yaparım diyodumda geçici işlem oldum buna ragmen çol zor oldu ilişkim kanamam öyle azcıkda değildi bayagı bi kanama oldu yani içinizi ferah tutun geçici yapan arkadaşlarım kesnlikle kanama gerçekleşiyo. Bana destegini esirgemeyen arkadaşlarım en başta X xxoxxoxx S Samuray124 aklıma gelmeyen herkese teşekkür ederim yıparnıyosun inanmıyosun korkuyosun acaba kanarmı diye ama inanın geçiyo korktugumuz gbi değilmiş

birincisi siz daha zihniyet nedir olnu anlamamşsınız ben cok da güzel aydınlatırım sizi emin olun önce agzını topla benm kim oldugumu nasıl hayat yasadıgımı namusumu edebimi eleştrmek haddin değil bu bir kalkmış vurda 20 yaasındaki ergenler hayat dersi kabu etmiyo şaka gibi.ikincisi siz kendinize güveninizi kaybetmişsiniz o halinize acıyorum.Canım sana söyle dyim içim o kadar rahat ki inan çok Temizim çunku böyle kataküllelere hiç gerek duymadım .eşime de söyledim beni kabul edersen geçmişimle etmezsen keyfin bilir diye en basında kendime saygım var cunku ben senin ilişki yaşamanı ya da öpüşmeni yargılamadım ki ben bişeyler yaşayıp onun arkasında durmamanızı yargılıyorum ikisi farklı şeylr öğrenin önce öyle ahkam kesmeye kalkın cicişler
kaldı ki evlenip boşanan birinin zar diktirmesi kadar aciz bir durum olamaz nokta ! az büyü önce bazı şeyleri yaşında zamanında tadında yaşayın 20 yasında Güvenmek olmaz bunu ögrenin

Yaşadığın geçmiş anlaşılan seni de baya gecırmıs 20 yas dediğin insanların hepsi 30 yasına gelmıs insanlar . Bişeyler yaşadıysak çoğumuz nişanlımız yada eşimizle yaşadık bunu insallah sende evladında tat o zaman konusalm senle sen bizi eleştirme cürretini buluyorsan bende eleştirirm madem kendınle barısıksın ne işin var bu sayfada sana dokunan bişey mı varda sen çok edeplisin öyle mi madem cok edeplisin ne işin var kızım buralarda gitsene o masum rolünü kocana uygula otur kendı haline acı bi et parçasıyla övünen dingil seni senin gbi 3 kuruşluk insanlarda bakıreyım diye övünüyor hep boku ye bi deldirme gel burda masum ayakları yap hadi anam senin gbılerı cok gördük uzaaa burdan sonra niye kadın cinayeti oluyor işte öldürülmeye mahkum bir insan daha işte sen git ceyızındeki yemek takımıyla bakıre olduğun için kocanın taktığı bileziklerle millete övün

kaldı ki evlenip boşanan birinin zar diktirmesi kadar aciz bir durum olamaz nokta ! az büyü önce bazı şeyleri yaşında zamanında tadında yaşayın 20 yasında Güvenmek olmaz bunu ögrenin
Ulan sen benm 20 yasımda oldumu ne biliyon hem sana ister doğurur sonra diktiririm benm zarım sana mı düştü mal en azından sevısıp içime girme diye yapmıyoruz sizin gbi

Kızlar Bi kaç gün önce geçici işlem oldum ve öyle bilindik bi doktora değil ilişkim oldu ve kanama gerçekleşti ben vajinamın geniş oldugunu fln düşünüyodum daraltma yaparım diyodumda geçici işlem oldum buna ragmen çol zor oldu ilişkim kanamam öyle azcıkda değildi bayagı bi kanama oldu yani içinizi ferah tutun geçici yapan arkadaşlarım kesnlikle kanama gerçekleşiyo. Bana destegini esirgemeyen arkadaşlarım en başta X xxoxxoxx S Samuray124 aklıma gelmeyen herkese teşekkür ederim yıparnıyosun inanmıyosun korkuyosun acaba kanarmı diye ama inanın geçiyo korktugumuz gbi değilmiş
Ya canm kime olmustun birde su işini naptın duş meselesi ve sürtünmr yasak diyorlardı dugunun de oldu mu hanı hareketlerinde dugunde oynaman falan nelere dikkat ettin

Back
X