Zaten benimde daha sonra yazdığım mesaja baksaydınız anlardınız ama siz bodozlama yargı makinası gibi önyargılarınızı yazıp duruyorsunuz

daim olsun mutluluğun canım gözün Aydın çok mutlu ol inşallah umut oldun hepimize

Kızlar Maryy kime yaptırdı

Kızlar kalıcıda ilk hafta kanamanız ne şekilde oldu benim dün bir pedi dolduracak kadar oldu tuvalette sızıntı şeklinde geliyor normal mi ?

Kızlar kalıcıda ilk hafta kanamanız ne şekilde oldu benim dün bir pedi dolduracak kadar oldu tuvalette sızıntı şeklinde geliyor normal mi ?
Normal değil bence. İlk defa bu kadar çok duydum, en fazla madeni paranın en büyüğü ebadında diye söylemişlerdi. Doktorunla iletişime geçmelisin

Peki sizində idrar deliginizin dudaklarımı desem kapaklarımi desem varmı?
Canım herkeste değişiyor şekil. Bende bundan çok sıkıntı yaşamıştım benide bildiğin ortada delik bırakıp sağ sol yukarı aşağı kalan yerleri dikmiş ortada yuvarlak bir delik var. İşte etraftaki et kısımlarıda zar oluyor. Ben baskalarınınkine bakınca hemen doktora msj atmıstım şekli farklı diye oda herkeste birebir aynı olmaz demişti. Gerçektende öyle . İçin rahat olsun yanş doktor tuttu derse tutmuştur

Kizlar merhaba yaa ben kalıcı yaptirdim 16 gün oldu bugün ama halen dikişlerde dökülme olmadı görmedim ve dün ilk defa dokundum oraya sanki orda birşeyler kabarmiş gbi et parçasi elime geldi gibi hissettim bu işlemi yaptiran arkadaslar sizce normal mi bunlar vajinanin o işlem yapilan yerde böyle şişmiş kabarmiş gbi cok farkli cokta dokunmak istemedim mikrop kapar die otururken halen zorlaniyorum bide

Ben mecburen adanada yaptırdım. Burada seçenek çok değil malesef.
Merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum ya olduğum anlaşılırsa iyileşme sürecinde diye olduktan sonraki süreci bana anlatır mısınız temizlik tuvalet ayakta durma vs

Merhaba bu doktor nerede bende Ankara’da olmayı düşünüyorum Derya hanım 5 bin dedi belki şuna fiyat daha da artmıştır

Ben çok hassas sanıyordum öyle açıp bakabiliyor musunuz bende olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum sonraki süreçten temizlemesi tuvalet vs biraz süreci bana anlatır mısnız

''işte öldürülmeye mahkum bir insan ''şu yazdığını bu platformda üzülerek emniyete şikayet etmek durumundayım artık bunların da cezası var biliyorsun cok zor olmaz mesajı attıgın bilgisayarı ya da telefonu bulmaları bu bir ikincsi hangi platformda olup olmayacagımı sana soracak değilim canım ister yazarım istemez yazmam seni ne ilgilendirir nerde yaşıyosun bacım evlenmiş boşanmış bir kadının zar diktirdiği gizliiden korkudan nerde görülmüş kime neyi kakıtırsanız. zaten sen her boku güzel yemişsin belli yoksa bu üslupla konuşamaz kadınım dyen hata bende size kendinize saygı duymanız gerektiğini söylemek istedim.Şu uslupla zaten cok zor bişey

Merhaba hangi doktora oldunuz birde ne kadara oldunuz

Merhaba Antep’te hangi doktora yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…