- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
Zaten benimde daha sonra yazdığım mesaja baksaydınız anlardınız ama siz bodozlama yargı makinası gibi önyargılarınızı yazıp duruyorsunuzhe canım he hadi benim başıma gelmez merak etme geçtik biz o yollardan kaldı ki çocugum böyle bir durumda kalsa inanın onun da sizin yaşadığınız korkuyu yaşamasına izin vermem bu karşı tarafı kandirmdan ziyade kendinize yapılan saygısızlıktır.Ondan sonra kadınlar neden aciz neden güçsüz bu sebeplerden işte geçmişinde beraber olmuşsunz olmamışsınz yargılamıyorum asla. kimi icin hata kimi icin hatırlanacak güzel bir anıdır. daha once de söyledim ancak olmamış gbi göstermek üstünü kapatmaya calışmak kul hakkına girer açın iyice öğrenin he zaten hymen için sizi bırakacak ya da kan gelmezse vururum keserim boşarm rezil ederim diyen adamlarla da evlenmeyin bir ömür geçirmeyin sene olmş 2020 21.yy da yaşıyoruz derdiniz hala kan zar dikim bilmem ne bunlara kafa yormaya değmez adam size ve geçmisinize saygı duymuyorsa daha iyilerine layıksınz demektir.Ha kandırıp bir de inşallah güzel anne oluruz aman efendm mutlu yuva kafasındaysanız vay halinize hala söylediğimin arkasındayım iki zihniyet birbirinden cok farklı
daim olsun mutluluğun canım gözün Aydın çok mutlu ol inşallah umut oldun hepimizeKızlar Bi kaç gün önce geçici işlem oldum ve öyle bilindik bi doktora değil ilişkim oldu ve kanama gerçekleşti ben vajinamın geniş oldugunu fln düşünüyodum daraltma yaparım diyodumda geçici işlem oldum buna ragmen çol zor oldu ilişkim kanamam öyle azcıkda değildi bayagı bi kanama oldu yani içinizi ferah tutun geçici yapan arkadaşlarım kesnlikle kanama gerçekleşiyo. Bana destegini esirgemeyen arkadaşlarım en başta X xxoxxoxx S Samuray124 aklıma gelmeyen herkese teşekkür ederim yıparnıyosun inanmıyosun korkuyosun acaba kanarmı diye ama inanın geçiyo korktugumuz gbi değilmiş
Kızlar Maryy kime yaptırdıKızlar Bi kaç gün önce geçici işlem oldum ve öyle bilindik bi doktora değil ilişkim oldu ve kanama gerçekleşti ben vajinamın geniş oldugunu fln düşünüyodum daraltma yaparım diyodumda geçici işlem oldum buna ragmen çol zor oldu ilişkim kanamam öyle azcıkda değildi bayagı bi kanama oldu yani içinizi ferah tutun geçici yapan arkadaşlarım kesnlikle kanama gerçekleşiyo. Bana destegini esirgemeyen arkadaşlarım en başta X xxoxxoxx S Samuray124 aklıma gelmeyen herkese teşekkür ederim yıparnıyosun inanmıyosun korkuyosun acaba kanarmı diye ama inanın geçiyo korktugumuz gbi değilmiş
Yazmış canım ismi bilindik değil, kendi şehrinde, bu şehir de Ankara ya da İstanbul değilKızlar Maryy kime yaptırdı
Normal değil bence. İlk defa bu kadar çok duydum, en fazla madeni paranın en büyüğü ebadında diye söylemişlerdi. Doktorunla iletişime geçmelisinKızlar kalıcıda ilk hafta kanamanız ne şekilde oldu benim dün bir pedi dolduracak kadar oldu tuvalette sızıntı şeklinde geliyor normal mi ?
Benim işlemden sonra ilk gün ilk saatler yarım ped kadar kanamam olmustu içerdeki kandı tahmin ettiğim. İşlemden sonra dinlenmemiştimKızlar kalıcıda ilk hafta kanamanız ne şekilde oldu benim dün bir pedi dolduracak kadar oldu tuvalette sızıntı şeklinde geliyor normal mi ?
Benim işlemden sonra ilk gün ilk saatler yarım ped kadar kanamam olmustu içerdeki kandı tahmin ettiğim. İşlemden sonra dinlenmemiştim
Canım herkeste değişiyor şekil. Bende bundan çok sıkıntı yaşamıştım benide bildiğin ortada delik bırakıp sağ sol yukarı aşağı kalan yerleri dikmiş ortada yuvarlak bir delik var. İşte etraftaki et kısımlarıda zar oluyor. Ben baskalarınınkine bakınca hemen doktora msj atmıstım şekli farklı diye oda herkeste birebir aynı olmaz demişti. Gerçektende öyle . İçin rahat olsun yanş doktor tuttu derse tutmuşturPeki sizində idrar deliginizin dudaklarımı desem kapaklarımi desem varmı?
İlk hafta normal demişti ilk gün kanama olunca işlem sonrası sormuştumBenim işlemden sonra ilk gün ilk saatler yarım ped kadar kanamam olmustu içerdeki kandı tahmin ettiğim. İşlemden sonra dinlenmemiştim
Hangi doktora oldunBen de pek dinlenemiyorum ev bak et vs yürümekten dikişlerdeb gelir mi acaba ?
Özelden belirttimHangi doktora oldun
Merhaba lütfen bana yardımcı olur musunuz olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum ya olduğum anlaşılırsa iyileşme sürecinde diye olduktan sonraki süreci bana anlatır mısınız temizlik tuvalet ayakta durma vsBen mecburen adanada yaptırdım. Burada seçenek çok değil malesef.
Merhaba bu doktor nerede bende Ankara’da olmayı düşünüyorum Derya hanım 5 bin dedi belki şuna fiyat daha da artmıştırBiraz önce meral hanımın asistanıyla konuştum. 3bin tl ilk muayene yapıyormuş hemen sonrasında kalıcı işlemi yapıyormuş. Çift kat flep yöntemi ile. 2ay sonrasında da kontrole çağırıyormuş. Regl dönemine giriyorum ondan sonrasında gidip yaptıracağım işlemi inşallah
Merhaba hangi doktora oldunuz süreci biraz anlatır mısınız banaÖzelden belirttim
Ben çok hassas sanıyordum öyle açıp bakabiliyor musunuz bende olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum sonraki süreçten temizlemesi tuvalet vs biraz süreci bana anlatır mısnızKizlar merhaba yaa ben kalıcı yaptirdim 16 gün oldu bugün ama halen dikişlerde dökülme olmadı görmedim ve dün ilk defa dokundum oraya sanki orda birşeyler kabarmiş gbi et parçasi elime geldi gibi hissettim bu işlemi yaptiran arkadaslar sizce normal mi bunlar vajinanin o işlem yapilan yerde böyle şişmiş kabarmiş gbi cok farkli cokta dokunmak istemedim mikrop kapar die otururken halen zorlaniyorum bide
''işte öldürülmeye mahkum bir insan ''şu yazdığını bu platformda üzülerek emniyete şikayet etmek durumundayım artık bunların da cezası var biliyorsun cok zor olmaz mesajı attıgın bilgisayarı ya da telefonu bulmaları bu bir ikincsi hangi platformda olup olmayacagımı sana soracak değilim canım ister yazarım istemez yazmam seni ne ilgilendirir nerde yaşıyosun bacım evlenmiş boşanmış bir kadının zar diktirdiği gizliiden korkudan nerde görülmüş kime neyi kakıtırsanız. zaten sen her boku güzel yemişsin belli yoksa bu üslupla konuşamaz kadınım dyen hata bende size kendinize saygı duymanız gerektiğini söylemek istedim.Şu uslupla zaten cok zor bişeyYaşadığın geçmiş anlaşılan seni de baya gecırmıs 20 yas dediğin insanların hepsi 30 yasına gelmıs insanlar . Bişeyler yaşadıysak çoğumuz nişanlımız yada eşimizle yaşadık bunu insallah sende evladında tat o zaman konusalm senle sen bizi eleştirme cürretini buluyorsan bende eleştirirm madem kendınle barısıksın ne işin var bu sayfada sana dokunan bişey mı varda sen çok edeplisin öyle mi madem cok edeplisin ne işin var kızım buralarda gitsene o masum rolünü kocana uygula otur kendı haline acı bi et parçasıyla övünen dingil seni senin gbi 3 kuruşluk insanlarda bakıreyım diye övünüyor hep boku ye bi deldirme gel burda masum ayakları yap hadi anam senin gbılerı cok gördük uzaaa burdan sonra niye kadın cinayeti oluyor işte öldürülmeye mahkum bir insan daha işte sen git ceyızındeki yemek takımıyla bakıre olduğun için kocanın taktığı bileziklerle millete övün
Merhaba hangi doktora oldunuz birde ne kadara oldunuzKizlar 28 gunun sonunda dayanamayıp kontrole gittim doktor çok güzel olmuş tutmuş dedim o kadar mutluyumku yenidən doğmuş gibi. Kendimde gözlerimle gördüm tutduğunu keçən defa gittiğimde açıktı bu defa bağlı . Ağlamaktan kendimi alamadım . Dualarım kabul oldu. Bı kaldı evlenince kanama olmasi dugunum yok diye sonucu bilmiyorum. Amma evlenince kanaman olacak çok iyide olacaq dedi. Inşallah darısı sizlərin başına ben bir ayda çekdiyimi cekdim. Allah dusmanima böyle bir şey nasip etmesin.
Merhaba Antep’te hangi doktora yaptırdınızKizlar bende geçen hafta cumartesi gaziantepte yaptırdım. Ağrim var halen normal yuruyemiyorum sonra oturamiyorum ve ustüne regl oldum. Kalicı yaptirdim insllah sonuç alirım aşirı tedirginim ve korkuyorum bu durumdan ya kanamazsa ne yaparım. Bu ağrılar daha uzun mu sürecek ve dikisler kac hafta sonra dökülmeye başliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?