- 30 Mart 2019
- 315
- 230
- 53
- 32
Ben hemen yapmadım 3 gün sonra falan yapmıştım çok korkarak ama hicbisey olmadı içini yıkama sadeceKızlar banyo ilk günden yapmaya başladınız mı benim doktor fark etmiyor öyle bir şey yok ayakta yapabilirsn dedi
Atarsan özelden ben bakarımKızlar ben 12 gün once kizlik zari.diktirdim.bugun kirmizi kan geldi bozulmuş.olabilir mi ya
Turgay beye yaptırdiysan sorun olcani çok sanmiyorun zorlayıcı bişey yapmadiysan ama burda başka doktorların kalıcı diye geçici yaptigini okumuştum kendiliğinden bozulunca da kan geliyomusKızlar ben 12 gün once kizlik zari.diktirdim.bugun kirmizi kan geldi bozulmuş.olabilir mi ya
Turgay beye yaptırdiysan sorun olcani çok sanmiyorun zorlayıcı bişey yapmadiysan ama burda başka doktorların kalıcı diye geçici yaptigini okumuştum kendiliğinden bozulunca da kan geliyomus
[/
BeeeeenYakında düğünü olan var mı benden başka :/
Seni biliyorum kuzum başka var mı diye sordum ama yok sanırım. Marryden güzel haber gelecek inşallah benden önce. Güç bulacağız ondan. Geçici işlem o da çünküBeeeeen
Benim varr sizin ne zamanSeni biliyorum kuzum başka var mı diye sordum ama yok sanırım. Marryden güzel haber gelecek inşallah benden önce. Güç bulacağız ondan. Geçici işlem o da çünkü
Siz kime işlem olmaya karar verip oldunuz ?Benim varr sizin ne zaman
Günler kaldı diyebilirimBenim varr sizin ne zaman
İnşallah kuzum Allah yardımcımız olsunSeni biliyorum kuzum başka var mı diye sordum ama yok sanırım. Marryden güzel haber gelecek inşallah benden önce. Güç bulacağız ondan. Geçici işlem o da çünkü
Amin inşallah bir de sizin gibileri ıslah etse güzel olurAğzım açık okudum konuşmaları bir de '' Rabbim yuvalarımızı mutlu huzurlu kılsın güzel bebişlerimz olsun'' falan yazanlar var.Çok afedersiniz de bir ömür o vicdanla nasıl yaşayacaksınız?O adamın yüzüne nasıl bakacaksınız?Söylediğinizde sizi kabul etmeyecek adam zaten sizi sevmiyordur istemiyordur madem böyle bir korkudasınz neden evlendiniz o adamlarla bir de güzel anne olacağınızı mı düşündünüz yazıklar olsun ya gerçekten Allah ıslah etsin sizin gibileri
İstersen özelden yaz canım burada reklam gibi görünüyor sonra oradan anlatabilirimSiz kime işlem olmaya karar verip oldunuz ?
Umarım bir gün kınadığınız şeylerle sınanmazsınız da çoluğunuz çocuğunuzdan çıkmaz... Allah kalbinize iyilik versinAğzım açık okudum konuşmaları bir de '' Rabbim yuvalarımızı mutlu huzurlu kılsın güzel bebişlerimz olsun'' falan yazanlar var.Çok afedersiniz de bir ömür o vicdanla nasıl yaşayacaksınız?O adamın yüzüne nasıl bakacaksınız?Söylediğinizde sizi kabul etmeyecek adam zaten sizi sevmiyordur istemiyordur madem böyle bir korkudasınz neden evlendiniz o adamlarla bir de güzel anne olacağınızı mı düşündünüz yazıklar olsun ya gerçekten Allah ıslah etsin sizin gibileri
Pardonda bunu yargılayacak olan sen değilsin bak bunh öğrenememişsin. Ayrıca bugün senin içinde dua edeceğim bu kalple yaşamak zor olması gerek. Birde kınamamanı öneririm sana ilerde dilerim başına gelmez. Emin ol kimse bunu yaptırmak istemez, ayrıca ve ayrıca yaptırıyorsada senin gibi kadın olup kadına düşman olanlar ve erkeklerin pis zihniyetlerinden yaptırıyorlar herkes dönüp bi kendine baksın ilk önce. Birde Allahla yaptıranın arasında bu durum? Sen kendi günahlarını düşünsen iyi edersin tatlım ok? Ziraa diğer tarafta herkes kendi derdinde olacak boşuna burda boş konuşarak vakit kaybetmeAğzım açık okudum konuşmaları bir de '' Rabbim yuvalarımızı mutlu huzurlu kılsın güzel bebişlerimz olsun'' falan yazanlar var.Çok afedersiniz de bir ömür o vicdanla nasıl yaşayacaksınız?O adamın yüzüne nasıl bakacaksınız?Söylediğinizde sizi kabul etmeyecek adam zaten sizi sevmiyordur istemiyordur madem böyle bir korkudasınz neden evlendiniz o adamlarla bir de güzel anne olacağınızı mı düşündünüz yazıklar olsun ya gerçekten Allah ıslah etsin sizin gibileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?