Kızlar ben 12 gün once kizlik zari.diktirdim.bugun kirmizi kan geldi bozulmuş.olabilir mi ya
Turgay beye yaptırdiysan sorun olcani çok sanmiyorun zorlayıcı bişey yapmadiysan ama burda başka doktorların kalıcı diye geçici yaptigini okumuştum kendiliğinden bozulunca da kan geliyomus

Ağzım açık okudum konuşmaları bir de '' Rabbim yuvalarımızı mutlu huzurlu kılsın güzel bebişlerimz olsun'' falan yazanlar var.Çok afedersiniz de bir ömür o vicdanla nasıl yaşayacaksınız?O adamın yüzüne nasıl bakacaksınız?Söylediğinizde sizi kabul etmeyecek adam zaten sizi sevmiyordur istemiyordur madem böyle bir korkudasınz neden evlendiniz o adamlarla bir de güzel anne olacağınızı mı düşündünüz yazıklar olsun ya gerçekten Allah ıslah etsin sizin gibileri

Amin inşallah bir de sizin gibileri ıslah etse güzel olur

Umarım bir gün kınadığınız şeylerle sınanmazsınız da çoluğunuz çocuğunuzdan çıkmaz... Allah kalbinize iyilik versin

Pardonda bunu yargılayacak olan sen değilsin bak bunh öğrenememişsin. Ayrıca bugün senin içinde dua edeceğim bu kalple yaşamak zor olması gerek. Birde kınamamanı öneririm sana ilerde dilerim başına gelmez. Emin ol kimse bunu yaptırmak istemez, ayrıca ve ayrıca yaptırıyorsada senin gibi kadın olup kadına düşman olanlar ve erkeklerin pis zihniyetlerinden yaptırıyorlar herkes dönüp bi kendine baksın ilk önce. Birde Allahla yaptıranın arasında bu durum? Sen kendi günahlarını düşünsen iyi edersin tatlım ok? Ziraa diğer tarafta herkes kendi derdinde olacak boşuna burda boş konuşarak vakit kaybetme en namuslu sizsiniz tamam he anladık hadi yol al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…