Insllah mutlu olursun sonucunu paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyoruzGeçici olacağım
Ben ip gördüm ya bu ne anlama geliyor bende 16 gün once kalıcı diktirdumÇok normal zaten mikrop kapsa illaki ağrı sızı olur ipler dökülse bile ben gözümle bı ip görmedim eriyip tamamen kayboluyo canim zaten 3. Haftada falan eriyor ipler benim dudaklari bile şişmisti sonuçta orda bı işlem oldu
Bazısı goruyo canım da yani kesin görcen diye bişey yok ya tuvaletini yaparken dusuyo farkedemiyosun ya da tamamen eriyor o anlamda dedim benim arkadaşımda bı parca gormustuBen ip gördüm ya bu ne anlama geliyor bende 16 gün once kalıcı diktirdum
Canım onu bakmadan bilememBozulmuş mu anlama geliyor tutmuş mu yani
Kime yaptırdınArkadaşlar merhaba ben kalıcı için işlem yaptırdım bugün2. Günüm nelere dikkat etmem gerekiyor bu süreci yaşamış olanlar bana ysrdımcınolabişir mi çok korkuyorum tutmayacak diye. Ayrıca doktor bana 2 ay sonra gel muaneye dedi bazı yerlerde okudum 1 ay sonra gel diyorlar. Anlamıyorum sigara kullanıyorum ama nikotini vs çok düşük zararlınolur mu kafamda deli sorular
Bana da Turgay bey 6 haftayı geçir sonra gel dedi daha da anlaşılır olsun diye demiştir belkiKime yaptırdın
Evet çok fazla olmuştu benimKızlar işlemden sonra renksiz akıntınız oluyor muydu
Evet çok fazla olmuştu benim
Canin benin 19 20 gun fln oldu suan su gibi saydam bir akintim var ve kasik ağrım var ve kahve rengi bnde anlamadim insllah birsey olmamistrKızlar işlemden sonra renksiz akıntınız oluyor muydu
Batikondan kaynaklı olabilirCanin benin 19 20 gun fln oldu suan su gibi saydam bir akintim var ve kasik ağrım var ve kahve rengi bnde anlamadim insllah birsey olmamistr
Ne kadar devam ettiğini hatırlamıyorum canım ama sürmüştü baya 1-2 ayAynen antibiyotik yaptı galiba ne kadar sürüyor peki
Insllah ondandir ya kahve rengi akinti var korkuyorum tutmadi dieBatikondan kaynaklı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?