Aralarında kac gun var Canm Ankara İstanbul düğün arası

Aralarında kac gun var Canm Ankara İstanbul düğün arası
İşte su andan hiçbir şey belli değil. Yaza doğru olacak onu biliyorum da tarih belirlemedik. Kına düğün İstanbul’da olur diye düşünüyorum peşine düğün Ankara’da ne zaman olur bilmiyorum. Tek şehir olacak olsaydı tek seferde halledebilirdim belki ama ordan oraya derken zaten telaşlı olacağı için geçici yaptırmayı riskli görüyorum

Ya su sitede reklam görünce kafam allak bullak oluyor
Evet bazen öyle oluyor benimde fazlası da kafa karıştırıyor gerçekten. Yoksa bu kadar kompleks bir olay yok. Biz büyütüyoruz kafamızda fazlasıyla ister istemez. Yaptırıp sonuç alanlar eminim boşuna kafamızda bu kadar büyütmüşüz diyorlardır

O zaman sen Istanbulda yaşıyorsun aslında iki şehirde büyük her türlü yaptırırsın. Yaza doğru olacaksa nisan mayıs arası en ideal. Şimdiden yaptırıp korkuya kaptırma kendini

Ayy anlamadm canm kusura bakma ondan tekrar sordum 1 ay yeterli mi kalıcıda erken ben kalıcı yaptırırsam 2 ay bırakmayı düşünüyorum daha mı az bıraksam
Yok kuzum 2 ay en ideali 1 ay bırakma çünkü yapıya gore 1 ayda erimeyedebilir ipler ama 2 ay garanti erir hem de daha rahat olursun

O zaman sen Istanbulda yaşıyorsun aslında iki şehirde büyük her türlü yaptırırsın. Yaza doğru olacaksa nisan mayıs arası en ideal. Şimdiden yaptırıp korkuya kaptırma kendini
Evet öyle bi avantajım var. Yani düğüne En fazla 3 ay kala diyorsun. Tam tarih belli olsun bende ona göre yaptırırım. Acaba yılbasından sonra fiyatlarda çok artma olur mu? O yüzden en geç sene sonu zam gelmeden yaptırmayı düşünüyordum

Evet en fazla 3 ay ideal. Bana kalırsa artış olmuyor fiyatlarda Turgay bey 2000 üzeri her teklifi kabul ediyor bence.

Senin nasıl geçiyor? Neden keşke yaptırmasaydım dedin? Rahat geçmiyor mu
Ben 9 ay once yaptirdim canim.benim tuttu foruma yazmadım ama. Çünkü benim kızlık zarım ilişki yoluyla bozulmadı boşuna diktirdim gibi bir şey. Belki diktirmesem kanardı diyorum çünkü penis ve parmak bir değil ama burada birkaç kızla konuştum onlar da benim gibi kendileri bozmuşlar onlar diktir deyince ben de anı bir kararla gittim doktora ama pişmanım. Bugünkü aklım olsa asla diktirmem o yüzden diyorum ya size diktirip kendinize eziyet etmeyin diye ❤ Ama illa kararlıyız derseniz de arayı uzatmayın sadece diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…