Inşallah mutlu sonla bitmiştir çünkü o 3 kere oldu işlem. Yazık, üzülmüştüm ona çok o yüzden inşallah mutludur yazmasa bile
Haa evet hatırladım hatta bıda denicem kızlar falan olana kadar devam demişti Turgay’ın bile tutmamıştı çok sıkıntı yaşadı onun en son tuttu yada gecıcı yaptırdı diye hatırlıyorum

Rabbim mutlu ömür nasip etsin canım birlikte. İyi ol iyi olun inşallah. İmanlı insan davranışı sergileyip seni Allah yargılar ben kulum demeyi bildiği için Allah razı olsun ondan. Tutumu değişmez inşallah hiç bir zaman

Haa evet hatırladım hatta bıda denicem kızlar falan olana kadar devam demişti Turgay’ın bile tutmamıştı çok sıkıntı yaşadı onun en son tuttu yada gecıcı yaptırdı diye hatırlıyorum
Harun Özkan a olmuştu o sanırım

Aynen öyle. Karşıdaki kişiden ziyade kendime haksızlık olarak görüyorum ben bu işlemi yoksa karşı taraf zerre umurumda değil. Ben bakire olduğum halde bu işleme maruz kaldım çok zoruma gidiyor. Yaptırmasaydım ben kesin söylerdim şahsen

Merhaba arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim kalıcı flep zar dikimi yaptirdim 25 gün oldu.30 günden sonra kesin kan gelir mi? Bir de tutup tutmadığını nasıl anlayacağım bazıları açıp bakıyormuş bana yardımcı placak biri varmı lütfen

Senin adına çok sevindim. Doğru söylüyorsun. Ama bu ileride bize ne getirir bilemiyoruz. Senin için söylemiyorum ama insanoğlu unutmuyor. Şimdi öyle diyebilirler ama Yarın bir gün Bir olay olduğunda ya yüzümüze vurulursa? Neler yaşanacağını tahmin edemiyorum açıkçası. Bu çok büyük bir risk o yüzden.

Kızlar iki doktorla görüştüm biri Turgay beydi Turgay bey yok yan otur yok şöyle yok böyle diyor diğer doktora sordum yan mı oturulacak diye üzerine oturunca bozulacak kadar pamuk ipliğine bağlıysa neden yapılsın bu işlem dedi. ben de başka doktordan bilgi aldığımı söyledim o da başka doktorların tarzını bilmiyorum dedi

Kızlar bu arada bende geçici dikim ve kalıcı dikim sonrası iki görüntü var ben tam olarak aradaki farkı anlayamadım yani görüntü olarak farklılık yoksa kaldırılan flep nerede ? Fotoları atacağım sırasıyla bir tartışalım ya burada tartıştığımız çoğu doktor son anda geçici yapabiliyor çünkü

Atmamı isteyenler bana dönsün buradan atamıyorsam kızlar kandırılmayalım da sonra kalıcı diye geçici yapmasınlar tartışalım
Aynen henüz yaptirmayanlar arkadaşa dönüş yapabilir. Çünkü bu kadar mahrem bölge burada paylaşılmaz yöneticiler de kızabilir zaten

Canım zaten görüntü normal olmalı farkli olsa partner anlar zaten ikisinin tek farkı dayanıklığı

Flep kaldırıyor kalicida evet ama iyileşince normal görünümü aliyor yine, geçicide galiba farkedilmeyecek şekilde dikiş atıyor o da normal görünüm alıyor

düşünsene farkli olsaydi eşin anlamaz mi ?zaten her dikimin amaci kanama olmasi orayı darlastirarak kalicida eski zar ile değil flep kaldirarak yapıyorlar eskisini dikseydi yine aynı görünüm olucaktı ama 4 5 güne bozulacakti işte o geçici oluyor çünkü eski zar tutmaz yillarca işte fark bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…