Kızlar diktirip iyileşen birisi bana mesaj atabilir mi görüntü ile bir şey soracağım yarın işlem olacağım ben de dua edin bana da
allah yardımcın olsun umarım güzel geçer. İşlem olmadım olsam yardımcı olmak isterdim..

Arkadaslar merhaba.doktorum bazı yerlerin tutup bazı yerlerin tutmadigini Söyledi fotoğraf ile iletişim kurabildim.bu durumu yaşayan ya da bilen yardımcı olabilir mi kanama olur mu acaba yinede?

Bunlar çok normal canım ipler erimeye yara iyilesmeye yakın çok geriliyor ve kaşınti oluyo maalesef akıntı falan da çok olmusti benim

Ben denemiştim 2 sene önce falan toz halinde olan hiç inandırıcı değildi boya olduğu belliydi diğer kapsül gibi olanda ben koyar koymaz eriyip bacağımdan aktı canim

Ben kendime saygımı kaybettim siz kaybetmezsiniz inşallah
Ne kadar oldu canım sen ameliyat olalı bende ilk zamanlar çok iyiydim ama 1.5 sene olucak bende sanırım artık kendime saygımı da yitirdim yaptırdığımda nişanlıydim ayrıldık gelecege dair umutlarımı da yitirdim yani bosuna o kadar eziyet çektim şimdi diyorum keşke acele etmeseydim bu kadar

Ben denemiştim 2 sene önce falan toz halinde olan hiç inandırıcı değildi boya olduğu belliydi diğer kapsül gibi olanda ben koyar koymaz eriyip bacağımdan aktı canim
Teşekkür ederim Her marka öyledir herhalde. Herkes anlar mı peki? Ayırt etmesi güç mü yani bilen mi anlar boya olduğunu. Çok mu belliydi? Hiç böyle bir şüphesi olmayan bi erkek şüpheye düşer mi mesela o rengi görünce canım ?

Ben de bir yerde duymuştum boya olduğu için yıkayınca çıkması zor oluyor diye bence hiç öyle bir riske girme.

Ben de bir yerde duymuştum boya olduğu için yıkayınca çıkması zor oluyor diye bence hiç öyle bir riske girme.
Evet sahtelerinde öyle olduğunu bende okumuştum. Acaba dedim orijinal bulup deneyen var mı ama herhalde riske atmayacağım Teşekkür ederim

Canım toz olanın rengi çok açıktı böyle açık pembe ve senin zevk suyunla etkileşime girip ortaya çıkıyor ben denedim inanmadim ve içimde kalan boyalar sortuma geçti boya olduğu bariz belliydi yani sortumda sarı sarı leke yaptı kapsül olanda cam kırmızı belki o daha işe yarayabilir ama kendiliginde akma sıkıntısı var onunda toz olan zevk suyu olmadan akcak bişey değildi ama kapsül olanı ben yerleştirdim bikac dakika sonra bacagimdan kendiliğinden akti

Yıkayınca benim direk çıktı da boya olduğu belliydi bana gore
Ama benim bı arkadaşımın kız arkadaşı o koymus sanırım çocugu inandırmis sonra bunlar kavga edince kız itiraf etmiş yapay koydum diye ben sormustum ona hiç farketmedin mi diye yok benziyodu kana dedi ama hangi marka nasıl bişey bilmiyorum canım

Yaa benim bir düğünüm yok nişandan ayrildim aceba etleşirmi orasi ne zaman evleneceğim belli değil
Ben yaptirali 1.5 sene oldu daha kaç sene gecicek bilmiyorum en büyük pişmanlığım bu zaten acele etmek ilk zamanlar iyiydim artık bakireyim kafasindaydim ama şuan acır mı ya girmezse ya kanamazsa falan sorunları olmaya başladı dugunum olursa birgün doktora kontrol ettirmeyi düşünüyorum kanamayanlar olmuş aklımda birsuru soru yani geçici yaptirsaydim keşke düğüne yakın diyorum hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…